Zozo0122#5399
Na emberek végigvittem:) DLC-t is és magát a játékot is.)90-es szinten fejeztem be és majdnem pontosan 100 órám van a karakterben. Nagyon jó játék volt, az utóbbi idők egyik legjobbja és kellően nehéz is. Most félreteszem 1 jó időre, mert már semmi újdonság nem lenne benne mindent felfedeztem.Adta azt a feelinget amit vártam tőle, 10/10 !!! Annak ellenére, hogy sokszor felidegelt és hogy nem túl jól sikerült az irányítás és az alap grafika DSfix nélkül...megérdemli. Pályatervezés,harcrendszer,hangulat,különlegesség(nem minden játékban vagyunk ugye már alapból halottak:D),jó zene!(némelyik bossharc zenéje brutális)és nehézség, minden megvolt ami kellett.
A Főboss kemény volt,de könnyedén végeztem vele.Főleg, hogy visszamentem megcsináltatni a +5ös Black Knight Great Axe-omat, ami kegyetlen jó fegyver...az az ugró támadás király;)
Hát ennyi volt a DS karrier. Jah és köszönöm mindenkinek a segítséget!!! :) Srácok aki végigvitte: melyik a kedvenc boss fightotok?:D Nekem a híres nevezetes Ornstein és Smough.