10203
  • Lunki88
    Egyébként szerintem Smough-ot a legkönnyebb megölni elsőnek, nekem Ornstein-nel volt a legtöbb problémám. Az a jó taktika hogy rálockolsz Ornstein-re és mindig úgy próbálj helyezkedni hogy Smough mögött legyen. Így nem fog oldalbatámadni vagy hátba.
  • Lunki88
    Én 112-es szintű vagyok, az túl nagy eltérés mi?
  • Tinman #5433
    Kérés!

NG+-ot tol valaki?

sLVL122 körül vagyok, igazán örülnék neki, ha megbeszélhetnénk valakivel, hogy Ornstein és Smough harcban segítsen. Nem azért mert nem vagyok férfi, hanem azért mert ma kb. 5x léptem ki O&S harc közben mert mindig úgy jött ki, hogy a vézna Ornstein halt elsőnek, pedig k. igyekeztem :-(

Lényeg: Ornstein lelke kellene, DE NAGYON! Ezért ha valaki segítene úgy kellene, hogy játsszuk, hogy a dagadék Smough haljon elsőnek.
  • Tinman #5432
    18+ Dark Souls sztori:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Tizensok humanityvel, ~150k lélekkel, ember alakba kajtatok Anor Londoba (kvázi 3. végigjátszás).
    Drágaszágom' bejön a szobába, szerencsére semmi durva helyen nem vagyok, controller letesz, figyelek rá. Félre nem érthető módon jelzi, hogy hamarosan nincs menekvés itt felnőtt tartalom várható. Gy.k.: 2 formás mell csak úgy keserű magába végigsimítja az arcom.

Az addig 99.9999%-os Dark Souls figyelmem 2 mp alatt leesik zéróra.
    Párom kimegy, mondja, hogy zuhi, vacsi.......

Váh, mondom magamba miután kimegy: Semmi probléma szépen kipucolom itt kovács környékét, gyors bonfire, kis lvl up, gép kikapcs és foglalkozzunk valami kevésbé Dark Souls-ossal.

Az első szembe jövő Knight 3-as sorozatot nyomott rajtam és halott voltam.
    Ebben a pillanatban Das vs. 18+ helyzet: 10% - 90%

Semmi gond, menjünk a lelkekért, nem lesz gond. Kapkodok, bénázok, az egyik lépcsőn olyan történik ami még soha, beszorít egy Knight, semmit nem tudok csinálni... védekezek amíg tudok, próbálok elgurulni. Halál.

Elveszett a raklap lélek + 12 humanity. Eddig legnagyobb DaS "bukásom" ever! DaS vs. 18+ helyzet: 0%-100%.

-.-
  • Laza
    Én is tervezem lvl1 kari indítását.

Pont most tartok a DLC sárkánynál. Várok még vele akkor :)
    Egyébként szerintem max akkor van esélyed levágni, amikor úgy támad, h rádrepül, és mögötte maradva csap egyet lefelé a farkával ... egyébként nem lehet elérni. Én is lehet levágom majd.
  • Lunki88
    Én most megyek majd a dlc területere de most eltökéltem magam hogy levágom a black dragon farkát. Gondolom ketten könnyebb lenne, mert a másik elterelné a figyelmét addig.

Amúgy a summon meg invadelés miatt gondoltam rá hogy megpróbálok lvl1-en eljutni four kings-ig és úgy leszek darkwraith. :D Ha meg megunom az invadelést akkor tovább fejlődök és megállok olyan 40-es szint környékén hogy tudjak kicsit coopozni másokkal.
  • Laza
    Voltam bent előtte párszor :)
    De azért idéztem be, mert az NG+-os pályafutásom alatt kb ez volt a második játékos akit láttam ... a másikat be sem engedte, mindig failed lett, ezt is a 4. próbánál sikerült csak :)
    Nem vérre megy, néha szórakozni is kell, azért is hívtam be :) kell a változatosság, különben uncsi lesz :)
    De pl a mai felvételben egyedül nyomtam végig a DLC-t kb 2 óra alatt ... azaz még a sárkány vissza van, de a lényeg megvan :)
    Na meg sokat tököltem invadelés próbálkozással ... sikertelenül.

Annyira nem akarja a multit a játék, hogy örülök ha összejön. Kb ez volt a teljes játékom alatti 2. sikeres summon :D
  • Lunki88
    Hát igen, innentől teljesen hitelét vesztette a Laza. :D
  • Tinman #5427
    "beidézel valakit"

He's not a real man.
  • Lunki88
    Megnéztem hogy boldogultál a four kings-el. :) Ez így nem ér, beidézel valakit és elsőre megcsináljátok? :P Mondjuk a másik srác biztos meghalt már párszor mert egyből benyomta a power within-t hogy nagyobb legyen a sebzése. Viszont látom neked dex builded van mert jó nagyokat sebeztél azzal a furyswordel, amivel én csak 200-250 körül sebzek. :D
  • Laza
    Élőben broadcastolom azon a csatornán (azaz mikor játszom ott is látni :) ) ... itt automatice rögzít is, szóval vissza lehet nézni.
  • Laza
    Hát, össz egy embert sikerült invadelni ... lehet jobban járok ha a Brotherhoodba lépek be (kék invader).
    Csak a páncélszett miatt vagyok itt, meg azt hittem majd jó móka lesz, de semmi. Lehet inkább kifarmolom azt a 30 humanityt aztán leadom úgy :)
  • Lunki88
    Lehet kilépek és visszamegyek a napfény haver covenant-ba. :D
  • Lunki88
    Sorstársam. :) Sanyarú élet vár a darkwraith-ekre úgy néz ki. Már coop-ra sem idéz be senki sem.
  • ratgab
    Most őszintén nem is érnék rá vele játszani. Utóbbi 1 hónapban eléggé elfoglalt vagyok.
  • trkadam87
    Jó hosszú videot csináltál, mivel vetted fel ilyen szép akadás mentesen?
  • Laza
    Konkrétan min 3 játék vár azóta arra, hogy nekiálljak ... de csak nem akaródzik, mindig ezt indítom el :D
    Még akkor is élvezem, mikor már egyszer végigvittem ... sőt, olyan, mintha nem is vittem volna még végig, mintha egy örök folyamat lenne :)
  • wedge31
  • Shep
    Hát mert nem mindenki tett úgy, mint az egyik illető aki félúton feladta :)
  • Tatyla
    :D
  • ratgab
    Azért nem semmi, hogy augusztusban jelent meg a játék és még októberben is pörög a topik!
  • Laza
    Aláírásomban van: Lazahunter

Tegnap megcsináltam, hogy a Lordvesselt csak a Four Kings után adtam le, így csatlakoztam a Darkwraith szektához ... utána Anor Londoban próbálkoztam támadással, de egy óra alatt 1x sikerült ... ott is vmi magehoz kerültem, aki valamivel belassított majd 2 találattal leaprított :)

0:35:00
    http://hu.twitch.tv/lazahun/b/334124525
  • trkadam87
    Mi a neved liveon Laza? már 80as szinten vagyok, lehet húzok még a karin, hogy new game+ba együtt tudjunk majd nyomulni, bár örülök, hogy 80ason még viszonylag jól tudok invadelni 1-2 helyszínen.
  • trkadam87
    Gondolom a konzol verzionál divat ez a 120 körüli pvp szint. A pc-s verzio közösségének még jócskán bővülnie kell, hogy olyan sűrű legyen a játékosok közti interakció, mint konzolon.
    Sokan gondolom azt várják, hogy olcsóbb legyen a játék, szerintem 1 éven belül nem megy le 4500 Ft alá, az általam linkelt webshopban pedig annyiért árulják, ami szerintem nem sok egy ilyen kaliberű játékért.
  • Lunki88
    Azt mondják pvp-hez 120 körüli szint az ideális. Na ezt is nehezen hiszem el. 111-es vagyok de senkit nem tudok invadelni... Ennyit számítana az a 9 szint?
  • Laza
    Felvehetsz Live-on, de rendszertelen időközönként játszom :)
    Illetve lvl 99 vagyok ... sajna ezen a szinten már alig látni embereket. Ma néztem egy streamet, ott az ember 40-es volt Anor Londoban, vazze, egyszerre 6 summon jel is volt a padlóján (a silver knightos párkány után a szobában) ... Én meg szökőévente látok egyet :D
  • trkadam87
    Azt hittem te vagy az, mert legutóbb mikor szót váltottunk itt, közvetlenül utánna jelölt meg valaki GFWL-on, ő is 30 év felett van, mint te, ebből gondoltam, hogy te vagy az. :)
  • Laza
    Ha rám gondoltál .. velem nem :)
  • Fletley9
    still dont have origi :/ pedig érne már rendesen. Egyébként messze vagyok a második karival még dlc-től most végeztem anor londoban. az első karival meg már befejeztem teljesen :), de azért köszi :)
  • trkadam87
    Fletley9: Ha szeretnéd lemegyek veled a DLC helyszínre coop-ozni, nekem már csak a Black Dragon van ott, pont tegnap coopoztam végig Laza barátunkkal.
  • trkadam87
    kipróbálhatjuk, mondjuk veled egyenlőre nem tudok coopozni, de majd ha new game+ba jutok kipróbálhatjuk, ha megvársz a szintlépéseiddel, hogy ne legyen túl nagy a szint különbség.
  • Laza
    Egyértelműen O&S, utána Knight Artorias (DLC) ... Aztán a Guardian, Black Dragon ... de még a Gargoyle is, mert ott volt az első igazi epic cutscene érzésem, és a templom teteje is nagyon autentikus :)

Egyébként NG+ -ban O&S volt az első boss, ami nem lett meg elsőre .... de csak ezért, mert a dagit akartam előbb leverni ... ott már nagyon kell figyelni, hogy lehetőleg mindketten előtted legyenek (Ornstein Smought mögött), és lehetőleg legyen köztetek egy oszlop (csonk). Néha sikerült beszorítaniuk a falhoz ... az kb instant halál :)
    És ha a dagit akarod először, akkor semmiképpen ne hívd be a Szolárium lovagot, mert Ő mindenképpen a véknyat kezdi el gyepálni ezerrel. Mókából volt hogy behoztam és versenyeztem vele, hogy melyikünk veri le előbb a célpontját (ő vékony, én dagi) ... sajna mindig ő nyert, olyankor pedig homeward bone (de csak a segítő halála után, addig nem használható).

Egyébként a bone-t már sokszor használtam lelkek és humanity kimentésére ... általában egy bossnál ha nagyon a végét járom és esélytelennek tűnik a győzelem akkor inkább kiteleportálok ... szerencsére mindig lehet.
  • Fletley9
    Leghangulatosabb nekem a pillangó volt. ott ütött a zene is a legjobban. Nito is hangulatos volt. Q&S pedig mikor végre sikerült volt hatalmas élmény. DLC-hez még nem piszkáltam ott nem tudom kik vannak.
  • Fpocok
    "

Oh thats where the humanity came from... thanks btw

LordDreed 7 hónappal ezelőtt 147
    "
  • Solid Snake
    Itt az idő az extrém dolgokra :)
  • MerlinW
    Sif, O&S, Guardians és Artorias
  • Zozo0122 #5399
    Na emberek végigvittem:) DLC-t is és magát a játékot is.)90-es szinten fejeztem be és majdnem pontosan 100 órám van a karakterben. Nagyon jó játék volt, az utóbbi idők egyik legjobbja és kellően nehéz is. Most félreteszem 1 jó időre, mert már semmi újdonság nem lenne benne mindent felfedeztem.Adta azt a feelinget amit vártam tőle, 10/10 !!! Annak ellenére, hogy sokszor felidegelt és hogy nem túl jól sikerült az irányítás és az alap grafika DSfix nélkül...megérdemli. Pályatervezés,harcrendszer,hangulat,különlegesség(nem minden játékban vagyunk ugye már alapból halottak:D),jó zene!(némelyik bossharc zenéje brutális)és nehézség, minden megvolt ami kellett.
    A Főboss kemény volt,de könnyedén végeztem vele.Főleg, hogy visszamentem megcsináltatni a +5ös Black Knight Great Axe-omat, ami kegyetlen jó fegyver...az az ugró támadás király;)
    Hát ennyi volt a DS karrier. Jah és köszönöm mindenkinek a segítséget!!! :) Srácok aki végigvitte: melyik a kedvenc boss fightotok?:D Nekem a híres nevezetes Ornstein és Smough.
  • Tinman #5398
    2. harang is megkongatva NG+-ban, Blighttown kipucolva. Megy eeeez :-)

Vicces, hogy első végigvitelkor szinte nem is voltam human formba, most meg csak abba tolom, raklapnyi humanityvel a bal felső sarokba. Elmúlt 1 órában 2 invader is jött... szegények, halálra szívattam őket.

Depthsbe: Elmentem direkt a pálya másik végébe, egészen Buthcerékig, fel a konyhába, majd úgy csináltam mint aki pánikol, hogy nincs tovább, mert ott a lezáró köd. Srác backstabelni akart, mert direkt a hátam mutattam neki... közelembe ért... gyors kitérés és halott volt :-D

Blighttownba: Megálltam a még leirtatlan köpőcsöves előtt egy kis mozgásteret adó helyen és néztem ahogy mászik le és közelít. Végül is ő az invader, hadd jöjjön. Majdnem elért amikor szépen meg is kapta a toxint a köpőcsövestől. Elkezdtem hátrálni, csapkodott ütött vágott, de egy sem talált. Egyet ütöttem random, ő meg, hogy elkerülje leevadelt a nagy semmibe.

Kezdem élvezni :-D

Holnap meló :-(((((
  • MerlinW
    Az NG-k eleje könnyebb, de ez függ attól, mennyire tápoltad fel magad az előző játékban. Később helyrerázódik a az egyensúly.
  • Tinman #5396
    Csak akkor, ha túlélitek mind a ketten.