Dark Souls

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
Szellemlány? <#fejvakaras>
Én ilyet még nem láttam amikor arra jártam :D

Parasite Eve 2, best game EVER!

MerlinW
Párszor leírtam már:) Duke után, erdõben hidra mögött, ahol a szellemlányt kiszabadítottuk - vagy fogjuk ha még nem volt meg.

[merlinw.org]

Fpocok
DLC-be hogy lehet menni?

Lunki88
Na sikerült, megidéztem egy belga gyereket akinek korábban én segítettem. :) Nem volt kedvem többet szarakodni vele egyedül.
Lunki88
Black knight great axe-el eddig sikerült 2x parry-zni, de harmadjára nem jött össze pedig alig maradt élete. Az a baj hogy ideges leszek amikor már kevés az élete és mindig elcseszem. :D
MerlinW
Egy jó pajzzsal eléállsz, mikor bejezte a kombóját, ütsz, majd hátrálsz stamina-t tölteni. Ha ügyes vagy parry-zhatod is, 2-3-ból megfekszik, ha van 500 fizikai dmg-s fegyvered.

[merlinw.org]

Fpocok
Ja, akko semi :D

Lunki88
Ez az utolsó boss. Gwyn Lord Of Cinder
Fpocok
De amúgy nem nehéz... a sok fehér izé elõl oszlop mögé bújsz, nyilaknál pajzsal futsz elõre, nagy elõl dodge... amikor elteleportál, üssél még rá egyt, mert nekem akkor is sebezte, amikor már egy másodperce ott sem volt.

Fpocok
Én az elõbb vertem le, azon a szinten vagyok, de hogy lehetne megoldani?

Lunki88
Nem bírok el Gwyn-nel. Valaki nincs esetleg 80-85 slevel környékén? :) Jöhetne segíteni.
MerlinW
Majd a másik oldalról kinyitod. Egy Titanite Demon õrzi. Shortcut lesz Bed of Chaos-hoz.

[merlinw.org]

MerlinW
Billentyûzeteseknek csináltam bill. kijelzést.
Be kell másolni a "Dark Souls\dsfix\tex_override" mappába, ill be kell kapcsolni a dsfix.ini-ben a texture override-ot.

Nem tökéletes, mert összevissza használja a gombokat a játék, de a menüben nagyrészt oké, iletve a tárgyhasználatnál is a Q jelenik meg. A többi gombot nem látom megjeleníteni a játékban, így nem foglalkoztam vele.

Ez pedig egy informatívabb ellenség életerõ jelzõ csík

[merlinw.org]

Solid Snake
Fpocok
Tüzes Stray Demon elõtt van egy lejárat egy bazi nagy ajtóhoz... be van zárva.

MerlinW
DS Mouse Fix 0.7

- Egérgomb kiosztás az ini-ben (hell yeah):

mouse1=attack
mouse2=heavy_attack
mouse3=target_lock
mouse4=guard
mouse5=parry

- És amire mindenki várt, nem mozdul el a lock egérmozgatásra, görgõvel lehet váltani az ellenfelek között - immár jól mûködik:

# set to 1 to disable mouselook when locked
lock_disables_mouse=1

# set to 1 to enable target switching using WHEELUP and WHEELDOWN
scroll_switches_targets=1

- Egérérzékenység finomhangolás:

# permissible values 1-10
sensitivity=2

Szakiknak a bónusz pedig:
DSFix forráskód

[merlinw.org]

MerlinW
Kedden megvettem, csak offline játszom:)

[merlinw.org]

Fpocok
Mikor veszed meg? :D

Fpocok
Felszedtem, meghaltam. 40k-t buktam... van ilyen :D

MerlinW
<#taps>
Én ma kezdtem el az NG++-t:) Lvl 310 vagyok:)

[merlinw.org]

MerlinW
Az a loot a Chaos Flame Ember. Vagy berohansz felkapod és meghalsz (ring of sacrifice-al megmarad mindened), vagy Centipete után szeded fel, õ dob egy gyûrût, amivel tudsz a lávában sétálni.

[merlinw.org]

MerlinW
Az ending választás módja:

Jó befejezés: leülsz a bonfire-höz
Rossz befjeezés: elsétálsz amerrõl jöttél

[merlinw.org]

Fpocok
Van itt a lávás résznél egy kis rész, ahol van loot, lávába bele tudok menni?

MerlinW
Nem. Amint megölted a fõboss-t, választasz a két ending közül, majd azonnal kezdõdik az NG+. Tehát mindent csinálj meg elõtte amit akarsz. Ha tervezed az NG+-t, akkor kindle-d fel az összes bonfire-t, fejleszd fel a fegyvereidet, csinálj meg mindent amit meg szeretnél, készülj fel az újabb kihívásokra:) A kulcsokon és egy két tárgyon (Ember-ek, Quest itemek, kulcsok-on) kívül minden megmarad NG+ra, a kindle-k, fegyverek, master key, stb.

[merlinw.org]

Tinman
De most nem uppolt Drake Sworddel persze<#vigyor5>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Shep
Akkor elvileg már tudok, köszi.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Solid Snake
Ilyen szakmai rutinnal <#pias>
Fpocok
Fõboss után még abban a végigjátszásban el tudok menni dlczni?

Tinman
O&S.
Elsõre.(2. végigjátszás)
Nem akartam elhinni. :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

MerlinW
Ha még nem voltak meg, a DLC területekkel el leszel még jó pár órát ne aggódj:)

[merlinw.org]

Fpocok
Gwyndolin is bemondta az unalmast :D Már nincs sok hátra... 20-ig meg kell lennie a játéknak :D

MerlinW
Demons ruins, lent ahol a taurusok és capra-k vannak. Ott van egy sima és két Lord boss (Firesage, Centipete és Bed of Chaos)

[merlinw.org]

Fpocok
Azzal nem is foglalkoztam :D
Most viszont kérdés... egyszer volt egy bejátszás, amikor a három sárga kapu kinyílt... egyik anorban, ami dukehoz vezetett, egy a tomb of giantsnél, amit most csináltam, és volt egy harmadik, valami lávás részén... az arra van, ahol a pókfejûek? Gondolom arra, de azért rákérdezek.

MerlinW
Nito könnyû nagyon. Elsõ végigjátszásomban viszont szívtam vele sokat, mert nem volt nálam divine fegyver és 3 csonti ott szekált végig:)

[merlinw.org]

Fpocok
Nito.
Is.
Elsõre.

MerlinW
Very Large ember a legfontosabb onnan. (+15-ös fegyverek készítéséhez). Add oda Andrei-nek. A "mikulás" pedig Abyss kulcsát adja asszem. Titanite chunk farmolásra jó még a lenti rész, igaz csak a boss megölése elõtt.

[merlinw.org]

Fpocok
Ok. Közben megtaláltam azt az utat én is merlinw. Four Kings elsõre, nem volt nehéz. Azon a területen van valami érdekes? Találtam bowot, egy pirosruhás mikulást, very large ember vagy mit... meg a boss...

MerlinW
New londoban? Ott nincs. Viszont felmész teljesen a lépcsõn le tudsz ugrani a híd elõtt a a "földszintre", így hamar odajutsz.

[merlinw.org]

wedge31
Ott nincs bonfire.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Fpocok
Bár lehet nem is kell.
Közben +14 lett a kardom és flaskát is upgradeltem.

Fpocok
Elõbb akkor mindenképpen keresek bonfiret londoban.

MerlinW
Igen.

[merlinw.org]

Fpocok
Azt húzzam fel és úgy ugorjak?

Seth
Majd, ha legyõzted Ornstein és Smough párost és megszerezted a Lordvessel-t

PSN ID.: Beegabor

Seth
Nem, a Covenant of Artorias gyûrû

Shep
Londoban a sárga ködön mikor tudok majd átmenni?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Fpocok
Wolf ring?
A farkast már kinyírtam.

Seth
A Sif boss megvolt már? Tõle kapsz olyan gyûrût amivel le tudsz menni a "semmibe", nem halsz meg

Fpocok
Na faszom... elmentem londoban, kihúztam a dugót... sehol bonfire... átmentem füstön, hosszú lépcsõ lefelé... gondoltam alul lesz boss... leugrok a semmibe, meghaltam... Mi értelme akkor? Oda egy füst vezet és nem láttam más irányt.

Koránt sem ilyen hardcore játék az! Annyi a közös, hogy ott sincs 350 gyógyitókád, ott is kopnak a cuccaid és ott is lekaszabolnak, ha nem vigyázol.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.