Dark Souls
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én ilyet még nem láttam amikor arra jártam :D
Parasite Eve 2, best game EVER!
[merlinw.org]
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Be kell másolni a "Dark Souls\dsfix\tex_override" mappába, ill be kell kapcsolni a dsfix.ini-ben a texture override-ot.
Nem tökéletes, mert összevissza használja a gombokat a játék, de a menüben nagyrészt oké, iletve a tárgyhasználatnál is a Q jelenik meg. A többi gombot nem látom megjeleníteni a játékban, így nem foglalkoztam vele.
Ez pedig egy informatívabb ellenség életerõ jelzõ csík
[merlinw.org]
- Egérgomb kiosztás az ini-ben (hell yeah):
mouse1=attack
mouse2=heavy_attack
mouse3=target_lock
mouse4=guard
mouse5=parry
- És amire mindenki várt, nem mozdul el a lock egérmozgatásra, görgõvel lehet váltani az ellenfelek között - immár jól mûködik:
# set to 1 to disable mouselook when locked
lock_disables_mouse=1
# set to 1 to enable target switching using WHEELUP and WHEELDOWN
scroll_switches_targets=1
- Egérérzékenység finomhangolás:
# permissible values 1-10
sensitivity=2
Szakiknak a bónusz pedig:
DSFix forráskód
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Jó befejezés: leülsz a bonfire-höz
Rossz befjeezés: elsétálsz amerrõl jöttél
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Elsõre.(2. végigjátszás)
Nem akartam elhinni. :-D
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Most viszont kérdés... egyszer volt egy bejátszás, amikor a három sárga kapu kinyílt... egyik anorban, ami dukehoz vezetett, egy a tomb of giantsnél, amit most csináltam, és volt egy harmadik, valami lávás részén... az arra van, ahol a pókfejûek? Gondolom arra, de azért rákérdezek.
[merlinw.org]
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Közben +14 lett a kardom és flaskát is upgradeltem.
PSN ID.: Beegabor
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
PSN ID.: Beegabor
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.