• Zozo0122 #5099
    Hát szerintem marha nehéz a játék:) én télleg rásem nézek a wikire, sem youtubera utálom szétspoilerezni magamnak a játékot...még itt fórumon is a hozzászólások 1 részét elsem olvasom ahol olyan helyről írtok ahol még nem jártam. És NEHÉZ. Még mindig nem bírok el O&S-el de asszem már közel járok ahhoz, hogy felszabdaljam őket...de visszanéztem firelink shrineba és megtaláltam az utat a varjú fészkébe...mostmár tudom, hogy érhető el a játék elején látott 2. démon...ROHADT ERŐS volt:D De ledaráltam és megyek tovább..jah és még annyit, hogy én aztán mindenhova próbálok benézni mindent átnézek és minden kincset felveszek...segítséget itt pedig még szinte csak olyan dolgokban kértem amit a játék nem ír le egyértelműen:) Viszont az egyik legnagyobb hibám azvolt, hogy elolvastam itt, hogy szerezhető meg a drake sword...:D Jah és még ti mondtátok el, hogy hogyan érhető el a Great Hollow:S pedig még megis csapkodtam a falat de nem jó helyen...na mind1 és mivel én nem nézek wikit néha hülye helyzetbe hoztam magam..pl a pokoljárásom a Tomb of giantsben...amikor még semmi keresnivalóm nem lett volna ott:D:D:D