10203
-
#5115 Ezen a képen jót mosolyogtam! :D -
#5114 Mivel itt még azt sem mondja el a játék, hogy mikor miért merre menj, tök ismeretlenül lett volna itt 1-2 meglepetés :)
Emlékszem még a régi szép időkben nem volt semmi ... mindent magunknak kellett kiszenvedni. Pár napja belegondoltam, hogy a DS zsánert pont ezért szeretem, mert tele van titokkal és felfedezni valóval, de ezt az érzést a net megöli. Mint egy MMO-ban, ahol nincsenek meglepetések.
Emlékszem még mikor a Zelda Ocarina of Time-ot nyomtam végig egymás után sokszor ... vagy a Drakan 2-tm tele jó kis titkokkal, titkos helyekkel ... vagy egy Divine Divinity ...... ezért is szoktam általában magamban nyomni ezeket ... mint pl a Legend of Grimrockot, amit magad kell felfedezni és megoldani, különben semmit sem ér. A topic közelébe is alig mentem :) -
#5113 A fórumot pont erre találták ki, hogy megbeszéljük a játékot és segitsünk egymásnak, szvsz. -
#5112 Na de a lusta játékos strategy guide-ja a fórum :) -
#5111 Én mikor bejelentéskor belinkelted a strategy guidet azt egyböl átnéztem,
Ez pont olyan volt mint a DA:O guide az is nagyon jó volt, hogy az ember tudja mi merre. -
#5110 Konzolos verzánál tényleg 2-3 hónapig meg lehetett akadni de a pc-és kiadásnál csak az akad meg aki lusta utána olvasni a játéknak. -
Fletley9 #5109 Magadtól ezek legtöbbje elsőre "véletlen". Gargolye farkát második nekifutásra levágtam akkor még nem tudtam "hogy ilyet is lehet". utána már egyértelmű volt. meg sok minden más. A crafting egyébként szerintem annyira nem ördöngőség. hisz az első "embert" a képedbe tolja a játék, és logikával rá lehet jönni ,hogy mi merre. (más kérdés a kovácsok megtalálása/illetve a többi emberé) A bossok pedig megint kitapasztalás kérdése, ha van hely és időd szaladgálni körülöttük egy kicsit és látod az összes támadás típust onnantól megint pár próbálkozás és ki lehet csinálni mindenkit. -
#5108 Sokan a crafting rendszert sem vágnák segítség nélkül.
Általában nagyon ritka, hogy megakadjak egy játékban, de itt bizony ha a konzolos megjelenéskor vettem volna magamhoz, tuti a felét nem láttam volna a tartalomnak :)
Pl a kiüthető falakra sosem gondoltam volna, akkor hallottam először MerlinW-től, mikor a pók után jártam :)
Vagy hogy le lehet vágni a farkakat ... vagy hogy kiből milyen fegyver lesz ... stb-stb ... -
#5107 Biztos, mert Én jöttem ide fikázni a játékot - amit nem vettem meg - mert nem megy az ezer éves gépemen ;)
'Élvezd' ! -
Zozo0122 #5106 Srácok van ez a vudubaba szerűség amit találtam a diliházban. Ez valami festményről regél...hát van 1 szép festmény Anor Londoban...jó a gondolatmenet?:D Lehet útban a lent említett pároshoz megnézem történik e valami ott... -
Zozo0122 #5105 Főleg, hogy Smough szerintem 1 nő. -
Zozo0122 #5104 Tudom ráéreztem már a dolgokra:) Csak pl a csontikat röhögve össze vissza vertem...bosst is...és utána Tomb of giantsben WTF??? EZMI? Mikor rájöttem, hogy nagyon nemjó helyen vagyok menekültem ahogy csak tudtam...épphogy megmenekültem. Az legelején énis mentem a csontik felé de rögtön tudtam, hogy azmég nem az én utam. Elég korán benéztem New Londoba is...onnan is kiüldöztek. Mostmár menne de most előbb elintézem Bud Spencert és Terence Hillt:D:D:D:D( ez de gonosz volt) -
#5103 Na én pl. azt sem tudom miről beszélsz. :) Ami nem sebzett eleget egy ellenen azt a felejtős kategóriába raktam, nem bonyolítottam túl a dolgot :) -
#5102 Amúgy mindig arra kell menni ahol nem érzed esélytelennek a harcokat a legkisebb bohóc ellen is. Én is elindultam a csontikhoz az elején de miután nem nagyon fogta őket az ütésem rájöttem ,hogy másfele kell menni. Én amúgy össze vissza bóklásztam mindig mikor milyen kedvem volt, meg mennyire volt egyszerű agyoncsapni a népeket. Legtöbbet szerintem az erdőben bóklásztam az volt a központi helyem. -
#5101 Az a Great Hollow és Ash Lake nekem nagyon nagy csalódás volt. -
Zozo0122 #5100 Azt mi mutatja? A fizikai sebzés mögött álló még 1 szám? Tehát pl 1 sebez 150et és még mögötte ottvan, hogy + 40? -
Zozo0122 #5099 Hát szerintem marha nehéz a játék:) én télleg rásem nézek a wikire, sem youtubera utálom szétspoilerezni magamnak a játékot...még itt fórumon is a hozzászólások 1 részét elsem olvasom ahol olyan helyről írtok ahol még nem jártam. És NEHÉZ. Még mindig nem bírok el O&S-el de asszem már közel járok ahhoz, hogy felszabdaljam őket...de visszanéztem firelink shrineba és megtaláltam az utat a varjú fészkébe...mostmár tudom, hogy érhető el a játék elején látott 2. démon...ROHADT ERŐS volt:D De ledaráltam és megyek tovább..jah és még annyit, hogy én aztán mindenhova próbálok benézni mindent átnézek és minden kincset felveszek...segítséget itt pedig még szinte csak olyan dolgokban kértem amit a játék nem ír le egyértelműen:) Viszont az egyik legnagyobb hibám azvolt, hogy elolvastam itt, hogy szerezhető meg a drake sword...:D Jah és még ti mondtátok el, hogy hogyan érhető el a Great Hollow:S pedig még megis csapkodtam a falat de nem jó helyen...na mind1 és mivel én nem nézek wikit néha hülye helyzetbe hoztam magam..pl a pokoljárásom a Tomb of giantsben...amikor még semmi keresnivalóm nem lett volna ott:D:D:D -
vzajcev #5098 Mi,ez ragályos? Milyen unistall,ez addíg fenn lesz amíg a oprendszer. Tessék visszarakni,nincs kegyelem -
#5097 Azért... egy C-s fegyver 25 skillpontra több, mint 100 plusz értéket ad:) -
#5096 Szerintem ha végeztem a második végigjátszással, nekiesek ennek a sl 1-es karakternek. :) -
Lord Mortanius #5095 Majd NG+ban... :)
Mivel nem enged képet beszúrni, így leírom milyen cuccban végeztem a SLV 1 végigjátszást(hátha érdekel valakit). Lightning reinforced club+5, Tower kite shield +14, Gold-Hemmed szett és mask of the mother. Gyűrűk: Ring of F. and P., Hornet ring. -
#5094 Ez meg milyen viselkedés kérem szépen, a gonosz bossokat megöljük :) -
Lord Mortanius #5093 Nem, Chaos Servant +2 voltam. Így kinyitottam az ajtót 30 humanity odaadásával Izalith-nál és így 2 boss-t is kikerültem. :) -
#5092 Nem hát :) -
vzajcev #5091 Nem mondjuk ki a nevét -
#5090 Amúgy szerintem tuti van valami titkos kód a programban ami játék közben megzavarja az agyhullámokat és függővé tesz. Merlin az itteni élő példa rá :) -
#5089 Nem álltál be dark wraith-nek? :) -
#5088 Ne kísérts te Démon!!! :) Nem engedek a csábításnak! Én nem vagyok gyenge jellem, mint az egyik illető! :) -
#5087 Dark Sun Gwindolyn-t azért kinyírhatnád még :-P -
Lord Mortanius #5086 Kép:
-
vzajcev #5085 Ez adja rendesen -
#5084 Amúgy rohadjon meg ez a játék ahol van. Letöröltem ,mert a végére értem de most meg kedvem lenne visszarakni. DE NEM ENGEDEK!!!! -
#5083 Lol de hülyék ezek a japánok... :D -
vzajcev #5082 A bús lovag visszatért? /biszog áruló/ -
Lord Mortanius #5081 Konzolon én már nyomtam egy SLV 1-es végigjátszást. Kemény volt de sikerült. Emberi segitőt csak O & S párosnál és végső boss-nál hívtam be.
A four kings volt az abszolút legnehezebb, ott már azért gondolkodtam, hogy abbahagyom.
Ja, varázshasználat nélkül természetesen.
-
#5080 Klónok háborúja (az avatar alapján). :D -
#5079 Kapcsold ki a menüben az FSAA-t és jó lesz. -
#5078 Lehet az ini miatt van. töröld ki és rakd vissza az eredetit. Ilyet nekem nem csinált. -
ez ellen mit tegyek ennek nem így kéne kinézni?
és nem warez,dsfix fenn van -
#5076 Mert meg akarod te is venni? :)