Dark Souls

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Solid Snake
Quelaag's Furysword
wedge31

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

MerlinW
Nem lehet vele parry-zni 😞

[merlinw.org]

jarlaxxe
A játék legnagyobb védelmét adó pajzsa a stoneskin csak hab a tortán.

wedge31
Jó kis pajzs az a havel, én is arra várok most, föleg a poise buff miatt éri meg használni.

MerlinW
Jaja, magas endurance és 100% fizikai védelemmel rendelkezõ pajzs. Tartsd a távolságot és figyeld meg a támadási rendszerét. Van pár alkalom, mikor meg lehet csapkodni. Én nehéz karddal pl, akkor ütöttem mikor megállt feltölteni magát. Erõs támadással ki is lehet zökkenteni belõle.

Az én állandó felszerelésem a Pyro alapkesztyû, a piros varázsló "szoknya", az Elit Knight mellvért és a Gold-Hemmed Black Hood volt. Havel gyûrûvel és 30-35 end-el 25% alatt leszel mindig (~30/130), tudsz gurulni, és 250-300-as védelmed is lesz, ha mind fejleszted +3-+4-re.

[merlinw.org]

jarlaxxe
Ha bele akarsz állni az ütésekbe 40+ end kell, egyébbként nehéz lesz a dolog.

Lunki88
Ez a Havel set egyébként egész jól véd a támadásai ellen, viszont hamar elfogy a staminám az ütései miatt (mert ugye ebben nem igazán lehet gurulni még a havel gyûrûvel sem). Próbáltam könnyebb cuccokban elgurulni a csapásai elõl de elõbb-utóbb mindig eltalált valamelyik mozdulatsorával.
MerlinW
Az jó fej bácsi😊 Koffeinfüggõ mocsok😊

[merlinw.org]

Lunki88
Fõ a nyugalom... <#falbav>
MerlinW
A Lordvesselt tudod hova kell vinni ugye?😊

[merlinw.org]

Laza
Hát az is biztos ... ez a játék a jó kis PS2-es és az elõtti idõszakot juttatja eszembe, amikor töménytelen mennyiségben voltak a hasonlóan hangulatos cuccok ....... aztán a buzeráns Xbox elkorcsosította azt a világot 😄

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

MerlinW
A part bal oldalán keresd a vízben, vagy a kõ mögött. Nem muszáj ember formában lenned.

[merlinw.org]

Tinman
...meg játékot :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Laza
Na, azért valljuk be, a japánok nagyon profin tudnak 'óriás' mozgó csöcsöket csinálni 😄

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

wedge31
Látványra se semmi az a kard.

Laza
Na, megcsináltam a Furyswordot +2-esre ... gondolom mondanom sem kell, hogy úgy daráltam le a barátainkat, ahogy azt kell 😊

Ráadásul megszopattam magam, mert addig vertem õket, amíg nem lett mind a kettõnek max 10% HP-je, utána daráltam le a kicsit ....... erre nem feltöltött a nagy maxra ............. de a Furyval egy 3-as kombó 3. ütése 1000 felett volt.

wedge31
Firelinki hid alá.

Fpocok
Gaping Dragon elõtt a vendor eltûnt.. hova ment?

Parasite Eve 2, best game EVER!

Lunki88
Õt én is kiszabadítottam de nálam valamiért nincs ott a summon jele a parton. Pedig emberi formában mentem oda.
Laza
Végülis nincs az olyan messze, kb 3 perc 😊 Senben lift visz, a többi egy kevés séta 😄
De már meg is van a 10-es fegyó, most megyek vissza csonttal.

MerlinW
A gargolye tornyos emlékeim szerint csak 3000-et kér. Ha megvan a Lordvessel, New Londoban Ingward (varázsló a toronyban) ingyen meggyógyít. Mondjuk én inkább vettem 24k-ért 4db mobi verziót, kényelmesebb😊

[merlinw.org]

MerlinW
Lord vessel nélkül vidám dolog az😊 Én is lejártam a lábamat anno😊

[merlinw.org]

MerlinW
Grass-t én is sokat használom. Mondjuk annak is csak 95 a védelme. Az én kedvenc pajzsom a blood shield és a spider.

[merlinw.org]

Tinman
Igen a szellemet ismerem, viszont nem vettem tõle már ilyesmit, mert addigra már végeztem Hollow-val, mire oda elértem, de köszi az emlékeztetést, mert lehet most elõbbre hozom a dolgot.

Jól rémlik, hogy 1. harangtoronyba 5k csak a curse remover, míg az undead female merchant 6-ért tolja?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Laza
Ja, csak a mocsok Giant árul Large shardot. 50+k soulért bevásároltam, megyek vissza a másikhoz 😊

Tinman
Szerettem azt a pajzsot régen, de zavar, hogy nem 100% a fizikai támadás védelme, így mindig sebzõdik az ember, ha blokkol... stamina is megy élet is :-/

Grass Crest Shield most az új kedvencem... stamina úgy regenerálódik, mint a huzat :-)

MerlinW
Az erdõben az elsõ hidra mögött hátul van egy kristálygólem. A megölésével ki lehet szabadítani egy Dusk of Oolacille nevû szellemcsajt. Tõle lehet venni egy ezresért átokûzõ spell-t és botot is ha nincs. Mindössze 14 intelligencia kell hozzá. Hollow-ban aranyat érhet😊

[merlinw.org]

MerlinW
Ha megvan az Eagle Shield, használd. Annak a legjobb a villám védelme.

A kovácsok pedig így mûködnek:

Andrei: normál, raw, divine, occult fejlesztés (neki lehet odaadni a következõket: Large Ember, Very Large Ember, Divine Ember, Large Divine Ember, Dark Ember)

Giant (Londo): villám, kristály fejlesztés (Crystal Ember)

Rickert of Vinheim (New Londo Ruins eleje, lent a lépcsõn a rácsok mögötti kovács): mágikus és enchanted fegyver fejlesztés (Enchanted Ember, Large Magic Ember)

Vamos (Catacombs kovácsa): tûz fejlesztés (Fire Ember, Chaos Fire Ember)

Asszem ennyi.

[merlinw.org]

Tinman
Jó lesz a Great Hollowba nyugi... ott igencsak könnyû elátkozódni :-/

Laza
Ehh, akkor vissza kell menjek a másik kovácshoz.
Elsõre Stan és Pan közül a kicsi kifeküdt, a nagy meg 50%-ra ment le. Csak az a baj, hogy mikor a kicsi meghalt akkor talán csak egyet ütöttem a nagyba, elektromosan meg genyább. Kéne egy jobb fegyver, meg akarom csinálni a Furyswordot.

MerlinW
Mert Andrei-nál van a Large Ember. Nála tudod továbbfejleszteni (Modify menüben lesz).
+5-10 hez való ugráshoz kell a Large Ember (depth-ben található a hentes ládájában). +10-15-höz pedig a Very Large Ember (new londo ruins-ban található).

[merlinw.org]

Laza
Ha felnyomok egy sima fegyvert +5-re miért tûnik el a listából a Giant kovácsnál?

CarajoEsp
Ma lejutottam Depthsbe, ahol leestem egy lukba, mikor megöltem a Giant Rat-et. Természetesen Cursed lettem és így a fél Depths-t fél élettel kellett kiírtanom. Hálisten meglett a Bonfire, vissza az Undead Female Merchanthoz, Purging Stone vásár, és akkor láttam, hogy már volt nálam kettõ, még a Gargoyleok után vettem õket fent a Templomnál...Facepalm...

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

MerlinW
Én ezeket használom a játék eleje óta, illetve ezek lettek belõlük:

Enchanted Battle Axe +5 170/176/0/0 E/E/A/-
Zweihander +15 325/0/0/0 C/D/-/-
Fire Uchigatana +10 252/0/252/0 -/-/-/-

[merlinw.org]

wedge31
Igen, van amikor nem érdemes elemi sebzést tenni a fegyóra.
A pharis bowom is sokkal nagyobbat sebez +15 normálba mint +5 lightingbe.

MerlinW
A raw történetesen elrontja azt a kardot, úgyhogy ne😊

Broadsword +15 205/0/0/0 C/C/-/-

Raw Broadsword +5 188/0/0/0 D/D/-/-

[merlinw.org]

De ez olyan éles, hogy a banditod szellentését is ketté vágja.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Tinman
Kinyírtad az árust ha jól tudom... ott az Uchigitana, azt baromi hamar lehet upgradelni és alapból Bleed-et okoz, gyorsabb és nem kerül a fél életedbe upgradelni Dragon Scale-el. Aztán ha sok humanity-vel mászkálsz már a játék elsõ harmadában komoly fegyverekhez lehet jutni. Gargolye axe upgradelve is jó, Quelaag Fury Sword meg az egyik legjobb fegyó, ha szénnétápolod.

jarlaxxe
350mg a banditom szellentése nagyobbat sebez...<#vigyor1>

MerlinW
Próbáltam volna, de Priscilla elutasította😊)

[merlinw.org]

Kevés vagy sok? Egyébként megjegyezném, hogy mintha többet sebzett volna mielõtt lightning lett. Gondolom itt is buktam a parabónusz-t. Egyébként tuti raw-t csináltam volna belõle így utólag.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Béna vagyok... lebuktam....XD

Mi bajod a játék elsõ harmadának legOP-bb fegyverével? XD

MerlinW
Teljesen jó az. Azzal a végsõ boss-t is simán meg lehet ölni. Nem a fegyvereddel volt baj, hanem veled😊

[merlinw.org]

wedge31
350dmg?...hihihi

Tinman
Drake... fül befog... sálálálá :-D

Fist fegyvereket amúgy próbálta már valaki?

Laza
Mivel a játékrendszer zseniális, a fejlõdés szinte végtelen, a kihívás meg egyre nehezedik, egyértelmû, hogy sok-sok végigjátszás van benne 😊

Jah meg a Drake is jobb, de annak meg nincs parabonusa szóval mégse.

Egyébként +2-es lightning broadsword 1 és 2 kezesként hordva egyaránt 350-et sebzett!