Zozo0122#4784
Hát elég rossz dolog történt. A 2 íjász lovagnál vagyok, kb már 6-7x leszedtek...mármint amikor felérek hozzájuk akkor meghalok. Nembaj megtudom csinálni még 1-2 próbálkozás és meglesz...DE! Most hagyom inkább a francba...nagyon felidegelt:( Azt próbáltam ki, hogy mivan akkor, ha azt csinálom, hogy oké ők lőnek énmeg visszalövök. Kinéztem a jobb oldalit ott lapultam a falnál félúton felfelé úgy, hogy kicsit még a látószögében legyek, de a falat találja el. Így lő rám de el nem talál mert a falba csapódik. A taktika az lett volna, hogy kb előre becélzom és amikor ő lő 1et -ami a falba fog ugye csapódni mert akkor még ott álltam tehát ő oda lő- addig nekem van időm célozni,lőni és betalálok még mielőtt az ő következő vesszője amivel már eltalálna elérne, és vissza tudok bújni a fal mögé. Hát a SZART. A kilőtt nyílvessző aminek a falat kéne eltalálnia telibe talál. Kész. Halál leesés. PFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF. Tetszik, hogy nehéz tetszik, hogy megkell tervezni a lépéseimet...de nem fair. Úgyhogy ez kicsit rontja az élményt. :( Mind1 majd később megcsinálom ha lesz lelkierőm visszatérni, hogy direkt szopassanak.