10203
-
#4795 Charactar Planner +van itt pár jó build ötlet. -
#4794 Fuss végig a 10 kötelező boss-on NG+-ban és NG++-ra kapsz megint a kezdetekhez hasonló kihívást:) -
#4793 Most már megvan mindenki, kinyílt a végső kapu is.
Még leverem Gwyndolint meg a sárkányt a hídról, aztán ende :) -
#4792 Tudom, csak mondtam:) Nem tudom hol tartasz. Egyébként igen. Ha mind a 4 megvolt, akkor visszateleport és folytatod az alapjátékot. -
#4791 Na oké, de ezekhez el sem jutok ha a másik kettőt nem verem le :) -
#4790 4 boss van a DLC-ben. -
#4789 Váá, Solaire betámadott vmi bogárral a fején, meg kellett ölnöm :( -
#4788 A DLC-ben leverem a nagy kezes démont meg a sárkányt és ennyi? Simán elteleportálok? -
#4787 Igen. Elöször én is nagyot néztem de végül is hazai pályán nem lehet legyözni. -
#4786 Duke könyvtárban jól sejtem ,hogy először mindenképpen halál a találkozás vége?
Bed of Chaos elég idegesítő egy Boss volt. -
#4785 Fel kell szaladni és egyből a jobb oldalihoz menni 1x 2x biztos lelök majd de pár próbálkozás után sikerül, mert van hogy magától leesik :) -
Zozo0122 #4784 Hát elég rossz dolog történt. A 2 íjász lovagnál vagyok, kb már 6-7x leszedtek...mármint amikor felérek hozzájuk akkor meghalok. Nembaj megtudom csinálni még 1-2 próbálkozás és meglesz...DE! Most hagyom inkább a francba...nagyon felidegelt:( Azt próbáltam ki, hogy mivan akkor, ha azt csinálom, hogy oké ők lőnek énmeg visszalövök. Kinéztem a jobb oldalit ott lapultam a falnál félúton felfelé úgy, hogy kicsit még a látószögében legyek, de a falat találja el. Így lő rám de el nem talál mert a falba csapódik. A taktika az lett volna, hogy kb előre becélzom és amikor ő lő 1et -ami a falba fog ugye csapódni mert akkor még ott álltam tehát ő oda lő- addig nekem van időm célozni,lőni és betalálok még mielőtt az ő következő vesszője amivel már eltalálna elérne, és vissza tudok bújni a fal mögé. Hát a SZART. A kilőtt nyílvessző aminek a falat kéne eltalálnia telibe talál. Kész. Halál leesés. PFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF. Tetszik, hogy nehéz tetszik, hogy megkell tervezni a lépéseimet...de nem fair. Úgyhogy ez kicsit rontja az élményt. :( Mind1 majd később megcsinálom ha lesz lelkierőm visszatérni, hogy direkt szopassanak. -
#4783 Be tudod invadelni Lautrec-et(aki kinyírta a Firelink Shrine firekeepert), ha ez a felirat látható. Csak használd a black eye orb-ot -
#4782 A Black Dragon előtt lehet summonolni? Mert hol engedi letenni a jelet, hol nem. -
#4781 You feel the black eye orb quiring, ez mit jelent?
-
#4780 Felszedtél egy kulcsot vhol, azzal egy cella hátsó részében lévő ajtót tudsz kinyitni, amivel a lécső alá kerülsz, innen lehet leugrani oda. Én innen ugrottam tovább le a sípoló zeneszerkezethez is. -
#4779 Sajnos sehonnan, én is csak azért tudtam mert utána olvastam a pyro trainernek amikor elkezdtem fejlesztenni a pyro flamet. -
#4778 pff... honnan tudtam volna? :S -
#4777 Nem lett volna szabad elárulnod neki, hogy beavatak a chaos mágiába. -
#4776 Arról beszélek...
"If you speak to him after meeting the Daughter of Chaos in Quelaag's nest or speaking with the witch in Blighttown or possessing one of the Chaos pyromancy, he will ask you where you found such awesome pyromancy. If you agree to reveal him what you know the next time you come back to Firelink Shrine, he will be gone.
After he leaves Firelink Shrine, you may encounter Laurentius in the swamp at Blighttown where he will start attacking you whether you attacked him or not. (He may have hollowed)"
Most akkor hogy lesz +15 a kezemen? 13 van jelenleg. -
#4775 Bazz... blighttown? Meg kell ölnöm? Akkor hogy lesz +15 a kezemen? -
#4774 Ha depth-ben kiszabadítottad a pyro-t, akkor firelink-nél is kell ülnie egynek akinél fejleszthetsz. -
#4773 Hé basszátok meg. Előbb itt fejlesztgettem a kezemet. Elmegyek, hogy soult gyűjtsek, visszajövök, és nincs sehol a swampos fickó. Mi fasz? Hova lett? -
#4772 Hogy a francba lehet lejutni/feljutni ahhoz a kincshez/hullához amelyik a Duke's Archives - "cellából szökés" részen elérhetetlen helyen eléggé fent egy párkányon van?
-
#4771 Nagyon remélem, hogy nem jelennek meg olyan dolgok, amik olyan páncélokat és fegyvereket eredményeznek, ahol módosított vagy egyedi statok szerepelnek. -
#4770 Kis láng effektet nyomhatnának a fire fegyókra ne csak a furryswordnek legyen olyan. -
#4769 Elstartolt a Dark Souls Nexus -
#4768 Azt a dex-es fegyverekkel lehet általában, ugyanaz mint a rugás, csak itt nem rúg ... Furysword, schimitar, falcion, stb. -
#4767 Ja de látom olyan utat nyit amire nincs is szükségem, akkor meg nem is érdekel, megtartom azt a 30 humanityt :) -
#4766 Én igen... pont ezt kérdezem pár napja, hogy miért nem nyílik ki, amikor odaadtam 30at. De akkor meg kell ölni egy bosst, értem. -
#4765 "There is a bug that keeps the shortcut to Lost Izalith sealed after giving the 30 humanities required to open it. Killing a boss will clear it and open the shortcut. The easiest way is to run down to the Demon Ruins and kill Ceaseless Discharge or the Demon Firesage if you haven't done this yet."
Én nem találkoztam a problémával, de ezek szerint létezik. -
#4764 DE amúgy nem is kemények, csak nagyot ütnek. -
#4763 Odaadtam a pókcsajnak a 30 humanityt (ezt is mért kell egyesével, hihetetlen) de nem nyitotta ki a járatot. Mi kell még neki? -
#4762 A dínók nem bántanak, ha nem mész közel hozzájuk. Én sosem álltam le velük vitatkozni:) -
#4761 Hát persze. -
#4760 Azt tudom de attól még utálhatom, nem? :) -
#4759 Azok igen, újratermelödnek. A láva ellen meg kapsz gyürüt. -
#4758 Igen azokra. -
#4757 Szerintem azokra a nagy T-Rex szerű dögökre gondol a lávában -
#4756 Taurus demonok nem.