-
Zozo0122 #4188 Srácok! Rájöttem miért tetszik nekem ennyire ez a játék:)
Leírom, hátha valakinek ismerős a dolog és egyetért velem:D Tehát régebben (mostanában nemtudom)lehetett kapni szerepjáték könyveket.Nekem van 1 pár amit találtam még régi könyvek között és elraktam őket.Nem a mesélős szerepjátékokra gondolok, hanem leültél 1 darab ceruzával 1 lappal meg 1 dobókockával + a könyv. Millió fajta volt Ian Livingstone írt nagyon jókat ésatöbbi...na és ez a játék olyan mintha 1 ilyen könyv lenne:) Ezekben is ugyanígy kiválaszthattad a tulajdonságaidat viszont azon múlott minden ,hogy mennyire vagy bátor és mennyire vagy felfedező típus...írok 1 példát. Tegyük fel elkezded a játékot az 1. oldalon...oké megkapod az alap isntrukciókat meg hogy hol vagy:) Mondjuk 1 erdő szélén állsz választhatsz hogy követed az erdőbe vezető vékony csapást VAGY inkább az erdő szélén haladsz.Ha követed lapozz a 13. oldalra ha nem követed akkor a 63.-ra. És így tovább amíg elnem jutsz az utolsó lapig úgy ahogy te akarsz. Persze sok csapdába és ellenségbe is belefuthattál de elis kerülhetted őket. Például úgy döntöttél 1 barlangban éjszakázol, de szembe találod magad az ott lakó medvével:D Mehettél volna másmerre de te ide jöttél bemertél jönni megküzdesz vele (általában van lehetőséged menekülni) és ha nyersz találsz a barlangjában 1 varázsgyűrűt ami később még jól jön.Na erről van szó nagyjából és ez a játék is oylan itt azt érzem, hogy minden rajtam múlik ugyanúgy mint ezekben a könyvekben nemtudok csakúgy menteni minden lépésemet előre ki kell találnom:) Most vagyok Sen's Fortressben és hihetetlen milyen jól kivan dolgozva a vár...és ha feltárod a titkait és minden zugát bejárod meg is jutalmaz a játék:D Nehéz ezt elmagyarázni és nyilván nem teljesen ez a stílus a játék, de aki tudja miről bezsélek és játszott már ilyet az valószínűleg megérti mit beszélek...mert más játékokban nyomsz 1 quicksave-et ha megakarsz vmit nézni de veszélyes...itt viszont mérlegelni kell hogy lemerjek ugrani erre a párkányra mikor van 30000 lelkem? Lehet nincs ott semmi más csak 1 csapda...de lehet kincs is. Na ennyit akartam és elnézést a hosszú posztért:) Ismerős valakinek amit itt leírtam? :)