• usersg
    #28
    A karrierista nők gyakran hisztiznek azért, mert szerintük nem jó még az "egyenlőség", és több nő kéne ide, vagy oda, vagy amoda. Érdekes dolog ez... a férfiak sosem verik ki a balhét hogy több férfi kellene a nőies szakmákba, mert lesz@rják..
    A nők meg (leginkább azok akiknek nincs gyerekük, ezért a természettől ezen feladatra kapott energiáikat hisztizéssel vezetik le, és kamu ideológiák követésével) képesek ölre menni azért, mert kevés a műszaki pályán a pun@i.
    Ez a dolog, az egyenjogúság teljes félreértelmezése. Az ugyanis nem jelent darabszámbeli tökéletes eloszlást, hanem azt, hogy ha egy nőnek pont olyan affinitása van, akkor választhat férfias szakmát is magának, és ugyanez viszont. Ettől még lesznek kifejezetten férfias szakmák, és lesznek nőiesek is. Egész egyszerűen azért, mert nem vagyunk egyformák. Ezt meg kellene érteni.
    A múltkor olvastam egy idiótáról, aki mesterséges méheket akart, hogy a szegény "elnyomott" nőknek legyen idejük karriert építeni... hát normális az ilyen? Na mindegy... szép napot.. :D