• Balumann
  #163
  "Bizonyára vannak még régi asztali gépek is használatban, aminél akár az WIND-em is gyorsabb, de azért a netbookok nem éppen sebességbajnokok, ezt elhiheted. "

  Ismételten kiszűrted a lényeget a hozzászólásomból, no comment. Sebességbajnok vagy sem, amire az átlag userek használják arra pont elég és olcsóbbak a notebookoknál általában (vagyis olcsóbbak is kaphatók), és ezen a téren hasonló a helyzet a táblákkal is, te valamiért ezt képtelen vagy megérteni.

  " - mármint a netbookot, igaz? Na látod, ez az igazi hülyeség. Bár, ahogy itt olvashattuk, valakiknek meg a tablet az elsődleges gép, az meg még nagyobb hülyeség. Lehet ám fokozni! :)"

  Nyilván hülyeség ami ellenkezik a te elképzeléseddel, ettől függetlenül én ismerek nem is egy ilyen embert, és akárhányszor rágalmazol ez miatt ferdítéssel meg hazugsággal, ez akkor is így lesz! :D (ráadásul meg sem tudnám számolni, hogy hányan kértek meg, hogy telepítsem fel nekik, mert ugye azon még optikai meghajtó sincs, és többről is tudom, hogy egyszerűen nem használnak másik gépet, akármilyen hitetetlen).
  Tabletest csak kollégistát ismerek, ami végülis megintcsak nem áll messze az elsődleges géptől, dehát mind1, ez is nyilván hazugság.

  "Nézd, te egy szemellenzős, már-már fanatikus tablet (valójában ifos) imádó vagy. Nincs ezzel baj, csak ne ferdítsd el a nyilvánvaló tényeket, mert nem áll jól neked (sem)."

  Én minden informatikai eszköz imádó vagyok, attól mert látom a jó tulajdonságait és lehetőségeit, és zavar hogy ti mekkora baromságokat írkáltok róla, még nem vagyok fanatikus. Az ifos meg aztán pláne érdekes, én linux és windows párti vagyok, egyetlen egyszer nem említettem semmilyen apple terméket, de semmi baj :D (istenem...)