• Balumann
    #161
    Willcox:
    "Gyenge (a jellemzően Atom proci miatt), ez inkább csak korlátozott feladatokra alkalmas a lassúsága miatt. Ezek a ma kapható leggyengébb, még PC-nek nevezhető eszközök"

    Nem tudom mit értesz a korlátozott feladatokon meg a lassúságon, ma már nem is nagyon lehet olyan netbookot kapni, amibe ne lenne egy 2magos atom proci, 2giga ram, 320-as vinyó, integrált HD-s videókari, az én ismerőseim nagyobb része még ezeknél is gyengébb asztali PC-ket vagy laptopot használ (szinte csak az nem, aki játékra, vagy valamilyen fejlesztésre használja, esetleg beszart a régije és újat vett). Valóban, nem fut rajta a Crysis, nem lehet rajta studioszoftvereket futtatni, tényleg iszonyatosan korlátozottak... :D

    "Ezek maximum kiegészítő eszközök lehetnek, aki elsődleges gépnek veszi, az komolyan csalódni fog."

    Ez viszont tényleg hülyeség, nem egy példát ismerek, aki elsődlegesként használja.


    usersg:
    "Ez nem volt válasz a kérdésre. Ráadásul már leírtam, hogy a tabletből legózott pc messze nem pc. Miért nem válaszolsz arra is, amit írok."

    Azért nem válaszolok, mert semmi értelme nincs ennek az állításodnak. Nem PC, persze hogy nem PC, nem ez a kérdés, hanem hogy mik az előnyei annak, hogy ilyen a kialakítása (hogy lehet egér és bill nélkül használni, amikor csak egy képernyőből áll), illetve mik a lehetőségek, ha mégis mondjuk valami olyasmire szeretné használni (otthon, vagy ahol van eszköz hozzá) amihez kell pl. billentyűzet). Én ezt kifejtettem, te meg csak hajtogatod a hülyeségeidet továbbrais értelmes indok nélkül.

    "De legalább ülve meg nem tudsz, mert az egyik kezeddel tartanod kell. A másikkal meg gépelsz? Tudom, van ilyen kis tok is ami egy fokkal kényelmesebb pozícióban tartja, de hogy egy levelet sem lehet megírni rajta rendesen, az is biztos."
    Ugyanez mint az előző, simán meg lehet írni egy levelet rajta, sőt aki nem tudja jól kezelni a rendes billentyűzetet (keresgéli a betüket rajta), annak pláne nem olyan nagy hátrány. Tudod, az emberek többsége nem tud 10 ujjal vakon gépelni, bár kétlem hogy ez is eljutna nálad a megfelelő helyre...

    "Eddig arról volt szó, hogy nem szeretnek cipelni semmit. Ráadásul a tablet funkcionalitását majdnem teljes egészében tudja egy vacak telefon is, ami kisebb."

    no comment megintcska... (jó, az olcsóbb, androidos tabletekre végülis igaz).