• narumon
    "És itt az óriási tévedés, mert akkor sem váltja ki."

Szerinted.

"Pontosan azért, mert félelmetesen limitált a kezelhetősége a tabletnek. Van egy kollégám, akinek a lánya pl pont ilyesmire használja a gépet, ám általában EGYSZERRE. Megy az msn, megy valami fa**book, megy valami flash játék, közben megy a zene. Ő sem tudna mit kezdeni egy tablettel, ahol az egy darab teljes képernyős alkalmazással kellene kínlódnia."

Ez bármelyik tableten tökéletes fut együtt. Egyszerre 1 van a képernyőn, de mondjuk én nem ismerek PC-n sem olyan embert aki egyszerre nézné ezeket, egyszerre egyet néz ott is, csak váltogat közöttük.

"Ráadásul soha nem is vinné magával, mert minek... Arra ott a telefon. "

Ez a barátod lánya. Én meg ha megyek / utazok valaha, az első dolog amit viszek magammal a tablet. A szállodában kényelmesen megnézem a híreket, haza skypeolok, este megnézek rajta egy filmet esetleg, és az egész 500g. Repülőn szintén kurvajó, hogy elüsd a rohadt unalmas repülőidőt. (Mellesleg biztos sok ugye a hülye korlátolt (csak nem tudsz erről leszakadni), de pár hónapja repültem USA-ba, oda vissza körülöttem kurva sok ember nyomkodta a tabletjét. A sok korlátolt idióta ahelyett, hogy huszonötödjére is megnézte volna Cameron Diaz valamelyik fos vígjátékát....

"A tablet divatcikk. Kvázi új termékvonal, aminek nincs is igazi helye jelenleg a piacon, mert még nem is találta ezt meg."

Szerinted. Ettől nem is tudsz elszakadni. Részemről mindegy mit tartasz divatcikknek, csak ne gyere állandóan azzal, hogy nem lehet mire használni, mert ez csak a te szegénységi bizonyítványod.

"Ha nem, akkor meg semmire. Ő maga mondta ez után, hogy a laptopját sokkal jobban szereti, mert kényelmesebb, és ez "majd jó lesz valamire". Na tessék."

Ilyen is van. FIGYELEM! SOHA SENKI NEM ÁLLÍTOTTA ENNEK AZ ELLENKEZŐJÉT! Tudod kicsit unalmas százödvenedjére leírni, hogy nem való mindenkinek a tablet. És biztos vagyok benne, hogy tudsz olyan példát is nem egyet mondani, ahol egy notebook áll a családban a sarokban, mert megvették divatból és rájöttek, hogy nem is tudják mire használni.

"Pedig ő aztán tényleg a "tartalom fogyasztó" kategóriába tartozik. Mégsem jött be neki a nagy tapizós csoda."

Az én tatámnak meg kurvára tetszik. Tudom tudom, ő is korlátolt és hülye.

"A tapizás ráadásul akkora visszalépés az egérhez képest, hogy alig hiszem el hogy ezt akarják ennyire bemarketingelni az embereknek."

Szerintem ez benne a legnagyobb előre lépés. Az ujját kicsit jobban használja bárki mint egy egeret (és most nehogy megint speciális alkalmazásokkal gyere elő)

"Minimum 10x tovább tart bármi is ezekkel az eszközökkel. Rövid az élet. Nem akarok tökölni egy szaros email -el... :D"

Érdekes, nekem sokkal gyorsabbnak tűnnek bizonyos dolgok, nem hiába váltottam. Túl rövid az élet ahhoz, hogy a notebookal szarakodjak.