• usersg
    #132
    "Az, hogy rádugsz egy usb-s billt, egeret, külső DVD olvasót (ez netbookoknál is ugyanúgy előny, és elég sokan alkalmazzák), azért nem túlzottan mondható "nyakatekertnek" szerintem"

    De ha valakinek pc kell, és van is, mi a lóf@szér akarna hirtelen 3x annyi pénzből építeni helyette egy legó pc -t, ami még akkor sem lesz ugyanolyan, és akkor is megmaradnak a korlátai. A tabletes programokat tapira fejlesztik, hiába dugok rá egeret meg billt, az ezen semmit nem változtat. Ráadásul még egy állvány is kell, mert az asztalra fektetve baromi kényelmetlen. Ha ezekhez hozzátesszük hogy el sem viszi otthonról a példámban szereplő személy, akkor végképp semmi értelme nem lesz az egésznek.

    Ismét mondom. Miért csináljak bicikliből versenymotor -hoz hasonló valamit 3x annyiból, mint a motor ára? Minek? Ha egyszer minden hátrány is megmarad vele, és csak hasonlítani fog az eredmény a motorra, valójában soha nem lesz az, és nem is lesz jó helyette.

    Mondj nekem legalább egy valós személyt, aki szerinted a tablet célközössége, és pc -t legózott magának a tabletből úgy, hogy előtte volt pc -je, de mégis a pc szerű valamit akarta volna.
    Ennyi erővel akkor már sokkal jobban jár, egy olcsóbb féle tablettel, a pc MELLÉ. Ez egy ezerszer életszerűbb megoldás, mint amit te említesz. De még itt is kérdéses, hogy a hordozható mobil kütyü nem hatékonyabb -e, ha az egy okostelefon, és nem egy tablet. A PC+telefon kombó ugyanis megint életszerűbbnek hat, és példa is sokkal több lenne rá.