• Balumann
    #131
    "Az a baj, hogy a problémákra neked is az a válaszod, hogy valami nyakatekert módon pc -t kellene legózni a tabletből. De ha ez a cél, akkor meg minek a tablet? Így semmi értelme. "

    Az, hogy rádugsz egy usb-s billt, egeret, külső DVD olvasót (ez netbookoknál is ugyanúgy előny, és elég sokan alkalmazzák), azért nem túlzottan mondható "nyakatekertnek" szerintem, értelme meg nyilván annyi, hogy egy laptopból, vagy asztali PC-ből meg nem tudsz egy érintőképernyős táblát gyártani, amit a maga korlátaival bárhol tudsz használni.
    A motoros példád például tökéletesen illusztrálja az érveid létjogosulatlanságát, ha bármikor feltudnád rá dobni a motort meg a többi cuccot, illetve leszedni (kb. mint amikor kihúzod az USB-s dvd olvasót, billentyűzetet), akkor már úgy közelítene valamennyire... :D

    Igen az utolsó videó az tényleg borzasztó, gondolom nem véletlenül erőltetik a Unity felületet, nem láttam, illetve nem használtam még így nem alkotok véleményt róla, és pláne nem vonok le hosszútávú következtetést.

    Igen, azzal mi is tisztában vagyunk, hogy mind árban, mind kényelmi szempontból van még mit javulnia, de ti valahogy 1000x rosszabbnak állítjátok be, és olyan hosszútávú következtetéseket vontok le, abszolut elfogulatlanul... hogy... fogom a fejemet.