"Engem csak az zavar, ha valaki úgy állítja be a tabletet, hogy az aztán kiváltja a pécét, és egy tökéletes eszköz, ugyanis a tökéletestől nagyon messze van, már eleve a kialakítása miatt sem lehet soha tökéletes, kiváltani meg végképp nem tud egy pécét. Sem asztalit, sem notit. A tablet 99%-ban outputra kialakított eszköz, "
Azért válaszoltam neked, mert te írtad amire válaszoltam :)
Viszont senkitől nem olvastam, hogy a tablet tökéletes eszköz lenne, ezt már valamelyik hater költötte bele valakinek a mondandójának a félre magyarázásába esetleg. Az asztali meg noti kiváltása alatt meg attól függ mit értesz. Nem fogja kiváltani ha valaki kihasználja ezeket az eszközöket, viszont (sokadjára leírva) ha valaki arra használja a PC-t, hogy netezik, mailezik, facebookozni, esetleg skypeol, és ezzel slussz passz, akkor kiváltja. Tökéletesen írod, hogy outputra (tartalom FOGYASZTÁSRA) kialakított eszköz. Csak az mellett a tény mellett szaladtok el mindig, hogy az emberek 90%-a otthon tartalom FOGYASZTÓ, rengeteg az otthonokban a kihasználatlan PC és noti, ha ebből a szempontból nézed.