• MutenRoshi
    #62
    Mindent meg lehet cáfolni. Tényleg kíváncsi vagyok, hogy te milyen megoldást javasolnál a jelenleg kialakult helyzetre.

    Az egyértelműen kiderült, hogy a jelenleg alkalmazott üzletpolitika nem működik. A fájlmegosztást sem lehet megállítani.
    A általam javasolt havidíjas megoldásból még mindig több pénzt kapna a szerződ és a kiadó is mint jelen pillanatban a nélkül, hogy tövényeket kelljen hozzá változtatni, vagy bűnözőnek kellene tekinteni a nem együttműködő embereket.
    Jelenleg a piacnak az a része amit én megcéloznék egyébként is fizet a művekért illetve fizetne érte ha az árat megfelelőnek tartaná.
    5000 forint egy hónapban azért, hogy bármit letölthess nem sok összvetve, hogy mennyi egyetlen album és mozijegy ára. Egy nyugat-európai vagy USA beli átlag fizetésből az ember tényleg nem gondolkodik a vásárláson, de a világ más részén ezek az összegek megterhelőek.
    Az emberek már jelenleg is bármit letudnak tölteni, csak abból nincs semmiféle bevétel vagy ha van az a feketepiacot támogatja.
    Így is lesznek olyanok, akik majd nem fizetnek, de tökéletes rendszer nincs. Csak a kevésbé rosszat tudjuk választani.
    Új tövényekkel és böntetésekkel semmit sem fognak megoldani. A törvény még soha sem segített senkin, mivel a törvény csak bűntetni tud.
    Kisarkítva a végén még eljuthatunk odáig is, hogy letartóztatják azt, aki nem nézi meg a reklámot a tv-ben, hanem csak a filmet, mivel ezzel meglopja a csatornát, akinek a reklámokból van bevétele.