Jah az igazi az lenne, ha úgy játszol ahogy akarsz, ha akarod, te vezeted az embereidet rendesen FPS/TPS-be , de ha valami rutin, akkor csak kiadod a parancsot. És nem lenne kötelező egyáltalán vezetni embereket, hanem meg is maradhatnál egy másik vezető embereként. Lenne komplex gazdasági rendszer, városoknak lenne igénye termékekre, amiket eladhatnál nekik. pl lennének vadászaid, akik a biztonságos területeken vadásznak és akik az elejtett vadakból csinálnak húst/bőrárut. Vagy favágók , akik a fűrésztelepeden dolgoznak... Aztán lennének más frakciók akik téged támadnának + lenne quest rendszer is. Az elfoglalt területen meg a te katonáid járőröznének és megtisztítanák az ellenfelektől vagy őket ennék meg. :)
Eddig egy játékkal játszottam, ami hasonló volt: az X sorozat. De ez ugye scifi és űrhajó-szimulátor. Nem fantasy/fps. Ezen kívül több baja is volt szerintem, ami miatt nem olyan jó.
hdo: Megnéztem ezt a Star Wars MMO-t, biztos nem rossz, de gondolom havonta kell majd fizetni :P. Kicsit szkeptikus vagyok, hogy mennyire valósítja meg majd ezt a gazdasági rendszert + stratégiai elemeket.