157
-
sanyicks #117 jó hamukáljál még, valaki el is hiszi talán. Látom a vizes problémát szótagokra bontva sem sikerült megérteni, de ez nem újdonság. -
sanyicks #116 Nem gáz hogy ott van minden játék beállításainál hogy ne frissítse automatikusan/kérdezzen/szó nélkül frissítse?
Amúgy az achhievment sem a steam hibája, az nem figyeli te mikor lépsz be a konzolba, a játék maga figyeli, és az utasítja a steamet. -
#115 Pedig akciókban is fix hogy jobb,látszik gőzd közöd nincs a egéshez,sem a víz konzol sem a szaggatás konzol sem a psn kínálat ügyében.:)
Ráadásul tartalmasabb mivel figyelni lehet hol akcióznak,nem egy adott hely az egész.:) -
#114 Hülye is az aki nem midweek madnessben vesz játékot ... vagy gazdag! :D -
sanyicks #113 árban jobb? aha alap árban lehet(de az kit érdekel?), de akciókban fix hogy nem. -
#112 Kb 1 perc az ac reg és semmi nyügöt nem okoz ellentétben a STEAM-el. Egyébként nem,ne értem hogy minek ilyen rendszereket ráerőltetni a játékokra,nem kell sem live sem steam sem semmi egyéb hasonló szemét pc-n. Nem egy címet hagytam már ki eredetiben steam miatt,és ez így is marad. -
sanyicks #111 bazd ott linkelték be milyen a normális víz pc-n. Szar, csak máshogy szar. Az a 0 átlásztóság IS szar, mind2 szar. De még is zavar mert nem a normális "default" szarul néz ki, így a reális vízre moddolás előtt erre kéne megoldás. -
#110 De hogy PC-n minek Games for Windows LIVE account, az már nekem is magas! Márpedig mikor megvettem steamen az Arkham Asylumot, azzal kezdte, hogy addig nem tudok játszani míg nem csinálok accountot ... szerencsére megtaláltam hogyan kell offline accountot készíteni, ami eléggé el van dugva! -
#109 Nem,PSNt használok,mert simán tudja amit a STEAM,sőt kínálatban árban még jobb is,és ingyé van.:) -
KopaszIsten #108 Igen, ez tetszene nekem. Szólj, ha találsz ilyen játékot! :D
Más. Az MMO-kban egy életre csalódtam, mikor kipróbáltam kettőt is. Az nekem agyatlan szörny irtás és PVP az RPGhez képest. Ezért nem hiszem, hogy lehet jó MMORPG. Ha RPG, akkor ott a multi engem a cooperativ móddal bezárólag érdekel csak. Csapatban dolgozni jó, és nem az agyatlan VI (értsd: Virtuális Intelligencia, mert ezek igazából nem MI-k) szerencsétlenkedik előtted.
sanyicks: Nos mint írtam, és akkor fogok vele játszani előre láthatóan, ha honosítva lesz, az meg 1-2 év. Addigra biztos tök jó patchek lesznek hozzá. :)
Az hogy addigra még szebb grafikák lesznek más játékoknál nem érdekel, nem az a lényeg. Viszont hosszú lesz kivárni. :S -
#107 sanyicks: Bazd konzolon tolom melette pc-n lehúztam tudom miről beszélek,te meg fröcsögöd.
Konzolon a víz jobban néz ki annál amit te linkeltél,és nem nem látni az aljára,igen van tükröződés igaz minimális.
És nem,a patch óta nem szaggat ps3on.
Hogy retardált? Az,nekem sem tetszik sok cím egyszerüsítése de nem konzolosodás mivel pc-n ugyan úgy ezek a címek mennek jobban. Ilyen a jelenlegi játékos közösség,erre van igény. Hogy kontrollerre van butítva? Ki nem szarja le ugyan azt tudod csinálni ,csak itt legalább el vannak rendezve a dolgok rendesen és nem kell böngésznem ha tele az inventory meg ráhuzogatni a parasztra a cuccokat hogy felvegye--> jobb.
hdo: egy részével én is találkoztam. Lófaxnyi méretű bugok a STALER - GOTHIC pároshoz képest,és a régi Elder Scrolls részek is ugyan így ilyesmi bugokkal indultak. -
sanyicks #106 akkor gondolom live-ot sem használsz mert az feleannyit sem tud mint a steam, ellenben egy rakás fos és még pénzt is kérnek érte :) -
#105 Steam = nyűg. Semmilyen formában nem támogatom azt a rakás szart ami gyakorlatilag semmit sem nyújt. Hogy mit művelt a patchelés pc-n nem tudom, konzolon jobb lett minden,meg ugye itt nincs steam nyüglődés.:) -
#104 Nem-eee?
- nem tudod megadni magad, mert a követőd továbbra is harcol az őrökkel, így szaros 40 aranyért kinyírnak
- lovadról leszállsz mert támadnak, az először nagymerészen odamegy az ellenfélhez támadni, majd mikor már majdnem megdöglik, hetedhét országba menekül el
- bolygókörüli pályára állítanak az óriások egyetlen suhintással
- vérdíj kifizetése UTÁN is betámadnak az NPCk
- egy rossz lépés következtében textúra alá esel
...
... és az a gáz, hogy ez nem több mint 3 nap játék után, és ezek csak azok amiket én tudok orvosolni konzollal, sokkal több más gond van amivel nem tudok mit kezdeni! -
sanyicks #103 Mondom, a normál pc-s is szar, annál pedig a konzolos még rosszabb, úgyhogy nem. -
sanyicks #102 De van, a menü a nyomott kontrollerre lett szabva. Persze hogy jobban kajálja a többség az egyszerűsítést, ugyanis a többség retardált, arra vágyik hogy szép legyen és könnyű, és ennyi. De ez egyáltalán nem jelent jót. Simán elképzelhetőnek tartom hogy 100 év múlva a tömegjátékok a south parkos Heroine Hero szintűek lesznek, a legnépszerűbbek, a codok már így is közelítenek ahhoz.
Amúgy elég szép bughalmaz a skyrim, lásd a vizet nálam(egyébként alt-tab és visszával teljesen átlátszóvá lehet tenni ;D ), a konzolokon szaggatást, a beakadó questeket és npcket, és a többit. Elég hangosan zengenek a fórumok a skyrim bugjaitól -
#101 Hogy őszinte legyek, 1.2-es patch után felraktam egy cracket ami megszabadítja a steam-től a játékot, totálisan felhúzott ez a Steam függőség az automatikus frissítésekkel megspékelve, ami 1.2-vel teljesen elszarta a játékot, mert 1 fixre öt másik bugot gyártott! :P -
#100 Egyébként nem,nem olyan bughalmaz. Pár kisebb bug befigyel de messze nem olyan élmény és illúzió romboló bugok mint az említett két nagy címben. -
#99 Sanyicks: Pedig jobban néz ki konzolon a problémádhoz képest.
Hdo: Ne én kezdtem a konzolosodás dumát,amúgy STEAM...Francnak erőltetik rá feleslegesen,ennyi,csak nyűg. :) -
#98 Jah az igazi az lenne, ha úgy játszol ahogy akarsz, ha akarod, te vezeted az embereidet rendesen FPS/TPS-be , de ha valami rutin, akkor csak kiadod a parancsot. És nem lenne kötelező egyáltalán vezetni embereket, hanem meg is maradhatnál egy másik vezető embereként. Lenne komplex gazdasági rendszer, városoknak lenne igénye termékekre, amiket eladhatnál nekik. pl lennének vadászaid, akik a biztonságos területeken vadásznak és akik az elejtett vadakból csinálnak húst/bőrárut. Vagy favágók , akik a fűrésztelepeden dolgoznak... Aztán lennének más frakciók akik téged támadnának + lenne quest rendszer is. Az elfoglalt területen meg a te katonáid járőröznének és megtisztítanák az ellenfelektől vagy őket ennék meg. :)
Eddig egy játékkal játszottam, ami hasonló volt: az X sorozat. De ez ugye scifi és űrhajó-szimulátor. Nem fantasy/fps. Ezen kívül több baja is volt szerintem, ami miatt nem olyan jó.
hdo: Megnéztem ezt a Star Wars MMO-t, biztos nem rossz, de gondolom havonta kell majd fizetni :P. Kicsit szkeptikus vagyok, hogy mennyire valósítja meg majd ezt a gazdasági rendszert + stratégiai elemeket. -
#97 "... amíg nem olyan bughalmaz ..."
Nem-eee? Egy rohadt steam achievementem sincs, és nem azért, mert ennyire bénázok játék közben, hanem mert ennyiszer kell előszednem a konzolt, amit a steam cheatnek fog fel, és letiltja az achievementeket! :D -
sanyicks #96 Hogy nézne ki jobban... a "normál" víz is szarul néz ki(bár szarhúgyos dunának elmenne a szennyvízbeömlőnél :D), csak a ló másik oldaláról. Nálam túl átlátszó, a "normál" meg túl nem átlátszó, mind2 gáz, a kettő között lenne a reális. -
#95 Nem tudom mit haluzol itt, de TE kezdtél el konzolozni itt, nem mi! :D -
KopaszIsten #94 Konzolt én soha meg nem említek, így az nyilván nem nekem szól. :)
A Skyrimről sem mondtam semmi rosszat igazából. :)
STALKER-ben nem rémlik, hogy találtam bugot. -
#93 Addig örüljetek amíg nem olyan bughalmaz mint a Gothic és a STALKER...Ez messze jobb,foltozások kellenek de nem vészes. Konzolon is javítottak egy csomó mindent (Ps3-on pl a szaggatást az 5 megánál nagyobb mentések okozták,javítva.).
Inkább legyenek apró hibák és foltozások mintsemhogy egy újabb Stalker és Gothic szintű szemét kerüljön az asztalra.
A többi csak szörszálhasogatás. A ló mozgásanimációja pedig olyan amilyen, Bethesda sosem arról volt híres hogy kiváló mozgásanimációt vagy mimikát csinált volna,nem ez a játékuk lényege. -
#92 Nincs itt szó semmiféle elkonzolosodásról. A célköznség PC-n és konzolon EGYARÁNT jobba kajálja a egyszerüsített dolgkat,csak pc-n az eladások awarez miatt a béka segge alatt.
Ez a cím érdekes jól szerepelt pc-n is,nahát elkonzolosodott cím létére jobba fogy mint mondjuk a Witcherek vagy a multinélküli pc exkluzívok?:)
Meg is érdemli,nincs ezzel a játékkal semmi baj,pár felesleges dolgot kivettek,a fejlődést értékelhetőbbé tették,a bejárható terepek, helyszínek minimálisan generáltak az elődökkel szemben,és egy élmény az egész. Amibe bele lehet kötni az pár bug (ami tizedannyi sincs mint a nagy STALKER vagy GOTHIC címekben), a fegyverkopás kivétele,és a szokásos szörszálhasogatások. -
KopaszIsten #91 De igen. Megmondtad. :)
Sky mi nem belekötünk. Tetszik a játék, de szeretnénk, hogy még jobb legyen. (És lehetőleg ne a piacra dobás után 1-2 évvel patchekkel, hanem már a kiadás napján.) -
#90 És tessék, nemmegmondtam? :D -
#89 Komoly problémák ezek.:)
Szörszálhasogatás,bármelyik játékba bele lehet ilyen módon kötni. -
#88 Az új Star Wars MMO a Bioware-től. (The Old Republic)
Craftolás teljesen a leírtak alapján fog kinézni, lesznek embereid akiket elküldhetsz anyagot gyűjteni, illetve tárgyat is ők készítenek megadott idő alatt.
Szerk: Mindemellett persze te is csinálhatod. ha akarod. -
KopaszIsten #87 Mosolyogj csak nyugodtan. Állítólag egészséges.
Nyilván arra gondolsz, hogy orkok biz nem is léteznek, és akkor hogy legyen élethű. Mi többiek pedig arra, hogy a játék "fizikája" legyen élethű. Ha kettőt lép a ló, akkor ne 100 métert haladjon vele, stb. -
KopaszIsten #86 Azt nem ismerem, nem hallottam róla. Kifejtenéd bővebben miféle játék? Mi a teljes neve? Engem is érdekel, ha ezek mellett megmarad az RPG is. -
#85 Sanyicks: Valami gebasz lehet nálad vagy nemtom milyen VGA-val játszol,de a víz még ps3-on is mérföldekkel jobban néz ki azoknál amit linkeltél,és nem látni az aljára sőt..:)
//Másoknak: Azért egy fantasy játéknál amikor valaki képes leírni ogy legyen élethű na az azért megmosolyogtat....:D
Egyébként annyira nyomjátok ezt a konzolosodós szöveget. A játék pc-n is jól szerepelt,jobban mint az új COD és jobban mint a nagy pc exkluzív címek amikben nincs vagy nem lényeg a multi.:) -
#84 Ha ezt szeretnéd, akkor imádni fogod az SWTOR-t. Pontosan így fog működni. -
#83 Nem is az a baj hogy kevesen kifogásolják, hanem az, hogy a többiek lehurrogják az illetőt szőrszálhasogatás miatt.
Sajnos szerepjáték alatt kevesen értik azt amit mi, és a többségnek ez csak egy fantasy gyilok játék, akárcsak a többi. -
KopaszIsten #82 Érdekesen hangzik, de akkor az már inkább lenne menedzselős progi. :D Annak más a rajongó tábora, és nem mernek kockáztatni a kiadók, hogy egy kevert új stílusra vevők-e a játékosok.
Kipróbálnám annyi szent.:)
Vagy lenne egy motor a játékhoz, és te döntenéd el, hogy RPG-t, hack&slach-t, menedzselőset, vagy stratégiát akarsz. :D Mekkora lenne már?! :)
Pl. végigtolod a játékot (fő quest) RPGben, és hogy ne unatkozz átváltasz menedzselő\stratégiára (a meglévő karaktereddel), és elkezdesz építkezni\terjeszkedni. :D
Én tuti élvezném. -
#81 Én igazából egy olyan játékot szeretnék látni következő részben, ahol neked vannak embereid és kiadhatsz nekik elég sokféle parancsot. Pl szedjenek virágot, pucolják ki a barlangot, szedjék össze utánad a cuccokat, adják el ami nem kell. Támadják meg a másik frakciót. És lenne egy térkép is ,ahol területek vannak, amiket el lehet foglalni. Némelyiken lenne bánya, ahova felfogadhatnál embereket, akik bányásznak, kovácsokat, akik fegyvert gyártanak az embereidnek. Szóval a monoton részeket az számítógépre bízhatnád, ha akarnád. -
KopaszIsten #80 Látatlanban egyetértek a kifogásolt dolgok kritikájával. Sajnos ez (szinte) mindenhol tapasztalható jelenség. A grafikát feltúrják szépre, talán még a küldetések is pont jók, de hogy minden full élethű legyen, arra már nem adnak. Pedig nekem elég lenne kisebb grafika, de legyen minden faszántosan élethű. Ne az ölébe öntse az italát, hanem a szájába, stb. Az apró részletekre sajnos nem adnak, pedig anélkül nem kerek egész a játék.
És sajnos kevesen kifogásolják ezeket a játékok hivatalos oldalain, ahhoz hogy meghallgattassék az egyszerű ember panasza. A többséget kell kiszolgálni, és ha nem panaszkodunk, akkor azt hiszik, hogy elégedettek vagyunk. -
#79 Lehet így is nézni, de lehet úgy is, hogy mindig lesz kit/mit lefosztani, így nem fogysz ki alapanyagból! :D -
KopaszIsten #78 Ja, akkor félreértettem. A respawn nem volt ismerős, és csak kikövetkeztettem, de úgy látom félreértettem.
Gyűjtésre még egy gondolat erejéig visszatérve. Mikor meguntam a virág tépést, és a veteményes kifosztását, akkor átálltam a kocsmárosokra. Egész jól elláttak cuccokkal. :D Mellesleg felnyomtam így a lötyi gyártó skill-t maxra, és némelyik cuccért már egész jó lét fizetett a boltos. :)
Enemy visszatermelődés. Jó akkor beszéljünk a dungeonokról. Full kipucolom. 2 nap múlva újra arra járok, és mit látok. Megint tele. Na nekem is tele lett a tököm, mert semmi kedvem nem volt megint végigirtani a zombihadat, és így elveszett az a kellemes érzés, hogy hasznos voltam, mert megszabadítottam a környéket az élőholtaktól.
Szóval nem logikus, hogy kettőt alszok, és mintha nem történt volna semmi, kezdhetem az egészet elölről. Már ha lenne hozzá kedvem.
Viszont, ha számon tartja, és 1-2 visszavánszorog, az logikus és életszagú. Lecsapom őket, és megyek tovább, de így megfosztanak a terület megtisztítása felett érzett örömtől.