• hdo
    "Az új felvonás alapszituációja, hogy az uralkodó elhunyt, és legitim örökös hiányában az északi tartományban, Skyrimben véres polgárháború tört ki."

Téves, de spoilerek nélkül ez a verzió is elmegy. (Mondjuk nem tudom, hogy mennyire számítana a pontos szitu spoilernek, ha az egyik felét még szabadulásunk előtt, másik felét meg max fél órával késóbb, Whiterunban első látogatásunk alkalmával megtudhatjuk, ha kifaggatjuk a prédikáló "aktivistát".)

"... de persze értelemszerűen egy orkból nehezebb lesz mestertolvajt faragni, mint egy kahjiitból."

Jah, kábé 20-30 perccel nehezebb, ugyanis annyi idő felhúzni azt a 10-15 pontnyi különbséget ha 3 képességet veszünk figyelembe.

"A szerencsétlen megoldásokra ékes példa a menürendszer."

Tab meg WASD gombokkal pillanatok alatt kiválasztok bármit ami nekem kell, csuklómozdítás nélkül, szerintem ez tökéletesre sikeredett.

HD4890 túlzás, 4850-em van, és minden maxra van húzva, ráadásul grafikai modot is használok ami pluszban tuningolja, és 4 GB RAM patch nélkül is tökéletesen megy, 31 FPS alatt még nem láttam, pedig FRAPS folyamatosan megy.

Többivel egyetértek.