The Elder Scrolls V: Skyrim
← ElőzőOldal 4 / 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én angolul Age of Empires-t játszva kezdtem tanulni, mire World of Warcrafthoz értem, már nem volt probléma elolvasni a Quest Log-ot.
Aki nem képes akaratlanul is megtanulni angolul miközben "kényszerûen" angol játékokkal játszik, az nyolc általános után inkább menjen rokkantnyugdíjba!
Aki nem képes akaratlanul is megtanulni angolul miközben "kényszerûen" angol játékokkal játszik, az nyolc általános után inkább menjen rokkantnyugdíjba!
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
Annyira visszafogta az eladásokat, hogy hiánycikk volt a megjelenés napján. Gondolom fizetett ember lehetsz, hogy ekkora marhaságokat tudsz írni.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Gondolom ebben az esetben sem kapunk magyar nyelvû programot, ahogy az Oblivion esetében sem, és ez nagyban vissza fogja venni az eladásokat kis hazánkban. A cikkben ennek említését vagy nem vettem észre, vagy valóban nincs is bent. (Egy fizetett, 4 oldalas cikkben, úgy érzem illene). A cikkben szereplõ grafika messze nem akkora minõség, mint ahogy a végén szereplõ csillaghalmaz láttatja. Gondolom, fizetett hirdetés lévén kapott anyag, saját képek nélkül. Az egymás utáni részek közül én úgy érzem, hogy komplexitásban még mindig a Morrowind a legjobb rész. Az Oblivion szép volt, de voltak hibái. Gondolom, ehhez is lesz kieg. halmaz, mint úgy általában a szériára is jellemzõ.
Tényleg ? 5k a legolcsóbb ház és csak felfele megy. Milyen dungeont fosztottál te ki ? 😄
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Ja meg a másik, hogy kb 2 dungeon kirámolása után annyi eladható cuccot találunk, hogy bármit megvehetünk belõle. Már ha lesz ahol el tudjuk adni...
De totál erõs fegyverek és ruhák is szinte bárhol találhatók.
Szerintem ez elég gáz...
De totál erõs fegyverek és ruhák is szinte bárhol találhatók.
Szerintem ez elég gáz...
Az oblivion tök unalmas randomgenerált pályái után itt végre nagyon sok helyen "handmade" érzésem volt, azaz sok a szívvel-lélekkel megépített helyszín, némelyik egészen döbbenetes. Épp ezért sok helyen a régi jó Eye of Beholder és hasonló játékok igényes 2d grafikája jutott eszembe, ami hatalmas jópont nálam.
Persze sok a sablonos dungeon, barlang, de még ott is vannak jók.
Ami nekem furcsa, hogy easy módban kb minden 2 ütéssel kinyírható... A nagyobb ellenségek 4-5-el, a még nagyobbak (nagyon ritka) meg valamivel többel. Ami furcsa, hogy egy sárkányt könnyebb kinyírni (8-10 ütés), mint egy közepes ellenfelet...
Persze attól is függ mivel, az én kezemben egy sima közepes "semmi extra" balta szokott lenni.
Persze sok a sablonos dungeon, barlang, de még ott is vannak jók.
Ami nekem furcsa, hogy easy módban kb minden 2 ütéssel kinyírható... A nagyobb ellenségek 4-5-el, a még nagyobbak (nagyon ritka) meg valamivel többel. Ami furcsa, hogy egy sárkányt könnyebb kinyírni (8-10 ütés), mint egy közepes ellenfelet...
Persze attól is függ mivel, az én kezemben egy sima közepes "semmi extra" balta szokott lenni.
Nekem jobban tettszett, mint a korábbi részek, de azért még mindig van mit javulnia a folytatásnak. Tetszett a trailer, ezért kipróbáltam, de annyira nem szeretem ezeket a szerepjátékokat, mert többnyire nem igényel különösebb ügyességet, sem gondolkodást. Kivétel ebben az esetben talán a ha távolsági fegyvernél messzire lõsz. Viszont mondjuk van egy jó kis fõtörténet és rengeteg megoldandó feladat. Párat amit próbáltam egész jó volt. Csak nem túl tömör játék, így sok idõt el lehet cseszni vele.
Megjegyzés: A beszúrt képeknél lehet jóval jobbra is állítani a grafikát.
Az elsõ rész ftw: elder of scrolls 1
Megjegyzés: A beszúrt képeknél lehet jóval jobbra is állítani a grafikát.
Az elsõ rész ftw: elder of scrolls 1
← ElőzőOldal 4 / 4