• KopaszIsten
    Ja, akkor félreértettem. A respawn nem volt ismerős, és csak kikövetkeztettem, de úgy látom félreértettem.

Gyűjtésre még egy gondolat erejéig visszatérve. Mikor meguntam a virág tépést, és a veteményes kifosztását, akkor átálltam a kocsmárosokra. Egész jól elláttak cuccokkal. :D Mellesleg felnyomtam így a lötyi gyártó skill-t maxra, és némelyik cuccért már egész jó lét fizetett a boltos. :)

Enemy visszatermelődés. Jó akkor beszéljünk a dungeonokról. Full kipucolom. 2 nap múlva újra arra járok, és mit látok. Megint tele. Na nekem is tele lett a tököm, mert semmi kedvem nem volt megint végigirtani a zombihadat, és így elveszett az a kellemes érzés, hogy hasznos voltam, mert megszabadítottam a környéket az élőholtaktól.
    Szóval nem logikus, hogy kettőt alszok, és mintha nem történt volna semmi, kezdhetem az egészet elölről. Már ha lenne hozzá kedvem.
    Viszont, ha számon tartja, és 1-2 visszavánszorog, az logikus és életszagú. Lecsapom őket, és megyek tovább, de így megfosztanak a terület megtisztítása felett érzett örömtől.