• Artyy
    A játékhoz annyit mondanék, hogy engem lefoglal, szívesen eljátszogatok vele. Bár fejlettebb játékot vártam így lassan 2012 fele, de még mindig maradt az Oblivion szint. A fizikai mozgások is elég bugyuták maradtak. A texturában se sok változást vagy kidolgozottságot nem tapasztaltam. Realisztikusság vagy a mesterséges intelligencia sem fejlődőt és elég élményromboló időnként.

Mikor ültem egy fogadóban a közelemben lévő emberek meg mereven engem bámultak, mint valami Tv-t, sőt aki mellettem ült és miközben bámult megemelte a poharát, hogy igyon és a nyakába öntötte, már ha lett volna benne valami. Ez már röhejes. Ez a jelenség az Oblivion-ban is megvolt. Gyanítom, hogy sok dolgot csak átmásoltak az Oblivion-ból. Persze sorolhatnék még bugokat, idegesítő dolgokat, mint szinkronhangok, egymásba folyó tárgyak stb. Ami még nagyon gagyi lett az a lovaglás, elképesztő a ló futása. Az Oblivion-ba ez sokkal jobb volt.

A mai gépekhez viszonyítva lehetett volna kidolgozottabb, fejlettebb is. Én egy 7 ezer forintos HD5450-es kártyán, Ultrán tudok játszhatóan játszani. Persze kis felbontásban, de FXAA-val még pixeles se csak homályos. De jól tükrözi, hogy nincs nagy kidolgozottság a grafikában.