• Kornan
    Igaz tényleg nem a favorit műfajom ,de azért tetszik a történet is meg a megoldások, de sajna elég hamar meguntam a repetitív dolgokat. Például azt, hogy mindig átnézek minden ládát, és átkutatok minden hullát, hogy aztán eladhassam. Aztán meg vegyek összetevőket, hogy a craftingot növeljem. Nem szoktam csitelni, de itt mégis inkább nem csesztem el órákat unalmasan, hanem csittel adtam magamnak goldot, amikor már amúgy is sok volt és növeltem a crafting képességeket. Kihívásnak nem lett volna kihívás, ha csit nélkül csinálom akkor sem. Meg trainingeseket sem volt kedvem kinézni a wikin, hogy hol vannak, úgyhogy néha karakter szintenként hozzáadtam magamnak + 5 képesség szintet, kb a 20-adik szint után. Nem tudom mi ebben a rossz. Gondolom te órákat töltesz azzal, hogy bányászol, craftingolsz meg varázsolsz, virágot szedsz, lepkét fogsz :) ... csak hogy növekedjen az a képesség. De így utólag lehet jobb lett volna, ha csak a talált tárgyakkal játszom, mert nem lett úgy sem lett volna, olyan nehéz, hiába raktam nehézre.