KopaszIsten#51
"Csak nem túl tömör játék, így sok időt el lehet cseszni vele."
Ha így állsz hozzá, akkor ez nem a te játékod (műfajod). Pont az a lényeg, hogy nagy legyen a játékidő, és hetekig (hónapokig) tudj vele játszani, kiélvezve minden apróságot. (Én átlag 2 hét alatt végzek ki egy RPG-t, de ez napi 6-8-10 órát jelent. És mikor végigjátszom [szinte minden mellékküldetést végigtolva, minden szöveget értelmezve, nem csak next-next] azon sajnálkozok, hogy "már" végig is játszottam, pedig még úgy tolnám. Legutóbbi RPG-knél átlag 100 óra játékidőm volt.) [Trollok kíméljenek meg a beszólásoktól, hogy kocka vagyok, mert semmi közük hozzá.]
gomba: Oblivionnal egyetértek, de azért így sem volt egy rossz játék. :) Bár egy idő után néhol már untam egy kicsit, stb. Mindenesetre megérte végigtolni.
szirmos: gomba szerintem nem foglalkozott ilyen extrákkal, hogy házvásárlás, és unique fegyverek. :)
yesname: nem ismerem az eladási mutatókat, de tény, hogy többen veszik, ha honosítva van. Én is megvárom a magyarítást hozzá.
hdo: Képzeld el tudok angolul. (Nem rég szereztem középfokot.) Viszont RPGvel nem vagyok hajlandó csak és kizárólag magyarul játszani, mert csak úgy tudom élvezni. Ahhoz nekem nincs kedvem, hogy játék közben szótárazzak, ha nem értek valamit, az RPGnél meg pont a történet a lényeg. Más stílusú játékhoz nekem sem kell magyarítás, mert megértem, amit kell.
kornan: Aki csaló kódokat használ az ne játszon RPGvel. Nem neki való, és a műfaj meggyalázása. Azok játszanak az agyatlan lövöldékkel (FPS) [Ezzel nem azt mondom, hogy mind az.]. Azt pár óra alatt végig lehet tolni.