Utána néztem már régebben ... Nem ugyan az ;) A netet nem csak fbra használom,a kötöszködést belehet fejezni.
Jelenleg nincs olyan MONDOM nincs,ami engem lenyügözne.Az mg h van bene lan kábel huha.. :D enyémben is van lg 82cm kiprobáltam = szörnyü.
Kiforrott rendszer nincs!
Persze itt mindenki intelektuális és megmagyarázza még azt is hogy a tej nem fehér hanem fekete..:) nekem véleményem van.ezt akarom és az emberek többsége is.mert nem mindenki fog :
- bogarászni kábelekkel meg minden vacakkal hogy minden jo legyen
- nem fog minden szart megveni hozzá
- Komplet egyszerü rendszerre vágyik nem szuper számitogép szerü menükre.Egyszerü..letisztult
- Kész szolgáltatások amik egyszerüen gördülékenyen mennek.
Az átlag emberek föleg aki melóbol áll ki egésznap azt várja ha hazamegy fáradtan egyszerüen érjen el bármit.Gondoljunk az idösekre stb.
Én eltudom képzelni ezt a fajta jövöt az hogy késöbb apple vagy samsung vagy mit tudom én mien tv adja ezt nekem mindegy... De kell ennek az iparágnak is egy löket hogy kihasználja a mai technologia adta lehetősgeket,ehez meg ért az Apple!
EZ AZ ÉN VÉLEMÉNYEM! legyek ezért hülye vagy buta vagy bármivel minösitett.. Nem a kockáké már a technika, és sokan itt még ugy hiszik h ez igy van..