• LegionarR
    Azért az optimalizáltság elég kétoldalúra sikerült. Igen, valóban, akadnak gépek, ahol a játék nem akad. Viszont vannak olyan masinák is, melyek hiába csúcsszuperek, játszhatatlan a játék, vagy csak szimplán lassabb mint kellene hogy legyen.
    Terrible_framerate_while_driving_on_high-end_system
    Az én gépem ugyan már nem mai darab (gf 8800gts kártyával felszerelve), de hogy a Saints Row The Third legyen az a játék, mellyel a gépem a legkevésbé boldogul (Crysis 2, Skyrim meg egyebek kényelmesen elfutnak), az nem normális.
    Az FPS 12-30 között ugrált, vezetés közben volt főként gázos a helyzet (ahogy az elöbb linkelt oldalon is panaszkodnak) így bár végig tudtam játszani, de kissé pipa voltam az elején. (Kérem ne kezdjen bele senki a [Felraktad a legújjabb drivert?] kérdésekbe, mert már gyakorlatilag mindent megpróbáltam, és ennek eredményeként lett valamennyire játszható.

Ezt leszámítva a játék maga kihagyhatatlan, véleményem szerint a legjobb GTA klón annak ellenére hogy az előző részhez képest sok dolgot kivettek, és a város bár szép, nem olyan emlékezetes, mint a Saints Row 2-ben.