Saints Row: The Third
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lehetséges hogy a Steam csak a Sainst row the third játékot nem frissíti ?
Kijött már hozzá 3 javítás de nem kaptam meg õket szerintem..
Eredeti a játék.
Aki tud segítsen. Elõre is köszönöm.
nézétek meg hogy milyen verzió fut nálam :
http://www38.zippyshare.com/v/49406256/file.html
Ezzel szemben a Saint Row egy ész nélküli abszolút fiktív tombolda. Nos, ha valaki a másodikat preferálja, az is érthetõ, de ettõl még nem lesz szar játék a GTA IV.
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Ennyire közel sem nézett ki jól a játék :))
A GTA 4 nálam a GTA 2 és Vice City közé ékelõdött be. Ha nem béta verzióban adták volna ki, talán egy osztályzattal kapott volna jobban.
Off, de ugyanez a helyzet a BF3-al is. Az összes részt imádtam, most megint az az érzem, hogy egy béta játékot vettem meg tízezer forintért. Profi munka, de NINCS HANGULAT. Sehol sincs a BFBC2-höz képest, pedig jobb a grafika és több az fps ugyanazon a gépen. És mégsem... fura
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetõk pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevezõ emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
a gta4 jó példa rá hogyan bizták el magukat a készitök..valami ritka fos lett. még vice city szintjét sem érte el.
www.icewebhu
A Saints Row 3 az év, de talán az utóbbi évek legjobb játékainak egyike lett. Ha tetszik a humora valakinek, ha nem, vitathatatlan a beleölt minõségi munka, az átgondolt koncepció, a néhány konfiguráción fellépõ teljesítmény-problémákat pedig folyamatosan igyekeznek orvosolni, legutóbb a héten jelent meg patch. A jövõben pedig 3 nagyobb DLC fog megjelenni hozzá, az elsõ januárban, a második tavasszal, a harmadik pedig õsszel. Mindez jól átgondolt menedzsmentre utal, vagyis a cég nem szándékszik hosszú távon sem cserben hagyni a játékot.
Ennyi, részemrõl partiban van a Skyrim-mel, már ami a belefeccölt órák számát tekinti, ez pedig nagyszó, ha azt veszem, hogy a Skyrim hogy sikerült...
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Én kipróbálok általában minden GTA utánzatot, True Crime, Just cause , Saints row de elég hamar megy mind a süllyesztõbe.Azt hittem ez a rész vicces lesz de ehelyett inkább ostoba lett. Már az elsõ félórában lefárasztott a hülyegyerekes karakterekkel, villogó szines lila-rózsaszin ikonjaival,meg jön 10 helikopter és ledarálsz 200 kommandóst úgy hogy oda se kell nézni szinte, köszi nekem ennyi elég is volt.<#vigyor1>#vigyor1>
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Egy dolgot kihagytak belõle: az ÖTLETEKET. Semmi játékélmény nem volt, küldetések és a karakterek is baromira unalmasak. Társadalom kritika, yeah.
Bocsi, de én JÁTSZANI akarok egy játékkal, nem életszimulátort nyomatni. A GTA ne legyen már Sims.
A vége az lett, hogy a GTA 4-et eladtam a francba egy kijátszás után. Csak megjegyzés képpen, GTA San Andreast kb. 10-szer nyomtam végig. Messze jobb volt, mint a 4.
Mindegy, elfogadom a véleményed, de a többség nem ért veled egyet, ezt jobb ha tudod.
??
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ezt kétlem. Ebben a játékban inkább a seggreülõs humor dominál a Rockstar-féle árnyalt társadalomkritivával szemben. Technikailag sem éri el a GTA IV szintjét, a részletességrõl, az élõ/lélegzõ város megvalósításáról pedig inkább ne is beszéljünk, abban mind a mai napig nincs ellenfele a GTA IV-nek.
Terrible_framerate_while_driving_on_high-end_system
Az én gépem ugyan már nem mai darab (gf 8800gts kártyával felszerelve), de hogy a Saints Row The Third legyen az a játék, mellyel a gépem a legkevésbé boldogul (Crysis 2, Skyrim meg egyebek kényelmesen elfutnak), az nem normális.
Az FPS 12-30 között ugrált, vezetés közben volt fõként gázos a helyzet (ahogy az elöbb linkelt oldalon is panaszkodnak) így bár végig tudtam játszani, de kissé pipa voltam az elején. (Kérem ne kezdjen bele senki a
Ezt leszámítva a játék maga kihagyhatatlan, véleményem szerint a legjobb GTA klón annak ellenére hogy az elõzõ részhez képest sok dolgot kivettek, és a város bár szép, nem olyan emlékezetes, mint a Saints Row 2-ben.
Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...