• mousee
    Valakinek mindenképpen, én pl 50-ért sem venném meg az ipad-ot (mondom ezt úgy, hogy nemrég szereztem be egy powermac-et otthonra, és van egy slot loading-os g3as imac-em is (konyhai gép :P).

Amúgy az egész tábla őrület egy vicc, ahogy az okostelefonok is. Az emberek 90%-a azért veszi meg, mert trendi (akár alma, akár robot), és a töredékét sem használja ki. Az ilyen telefonok az esetek nagy részében facebookozásra, és angry birds-re vannak használva. A táblák valószínűleg pontosan ugyanerre lennének, csak nagyobb felbontásban. Divat, pénzkidobás.

Én azért hajtok a transformesrs prime-ra, mert a jelenlegi androidos telómat is alaposan kihasználom (gmail (privát), sima mail (céges), naptáram folyamatosan ki van töltve, internetezek, szórakozok út közben (zene,videó,jútúb,trafficJAM rullz), ha kocsival vagyok akkor GPS, fényképezek is vele elég sűrűn, videót mondjuk ritkábban csinálok. Mostanában kéne valahogy belőnöm majd a VPN-t is, mert nemsokára húzok ki külföldre.
    És ez a telefon egy csöves HTC Wildfire, és nem érzem úgy, hogy kinőttem volna. Amiért a transformer prime-ban gondolkodom az az, hogy kéne vennem egy új laptop/netbook-ot, mert a régit eladtam (acer aspire 5536g), és jelenleg egy p3-as laptopot használok ami... bár elvagyok vele, de már nem éppen up-to-date (fusi lifebook b series, érintőképernyős, nagy poén :P).
    Mivel a prime elég izmos vassal jön, ezért nem hiszem hogy gond lenne a későbbiekben vele, ha a droid nem felelne meg a kívánalmaimnak, akkor legrosszabb esetben megy rá egy win8 (bár nem hinném hogy találkozok olyasmivel amit nem tudok droidon megcsinálni :P)