gforce9#60
No, szerintem pedig, van már mindenkinek számítógépe, aki kicsit jobban belefolyik az informatikába, akinek pedig csak napi 1 email az igénye meg mondjuk zenehallgatás, vagy néha megnézni valamit a weben, azt a !már meglévő! telefonja segítségével megteheti. És nem "baszom meg", bocs. Próbálj meg emberi módon kommunikálni. Egyébként én abba kötöttem, bele, hogy nem életszerű egy egyetlen informatikai eszközként működő tablet. Kb, mondjuk semmit sem írtam arról, hogy kiegészítőnek veszik a meglévő gép mellé. Erre te felhozod ezt az esetet.
Ezzel kapcsolatban csak annyit írtam, hogy általában a meglévő eszközeik tudásán túl, nem tud a tablet többet. És ezzel sem hinném, hogy elrugaszkodtam volna a valóságtól. Az hogy mégis megveszik kiegészítőnek az emberek a meglévő eszközeik mellé, legtöbb esetben nem a szükség miatt van, hanem azért, mert most épp ez a trend. És ezzel sem hinném, hogy nagyon elrugaszkodtam volna a valóságtól. Tudom te számtalan embert ismersz, akinek az informatikai problémáira kizárólag a tablet pc a megoldás. Attól, hogy ismersz sok ilyen embert, attól még a tabletek 90%-a a trend miatt kerül megvásárlásra, köze sincs ahhoz, hogy valamiféle informatikai célfeladat miatt vennék meg.