"Amúgy az egész tábla őrület egy vicc, ahogy az okostelefonok is. Az emberek 90%-a azért veszi meg, mert trendi (akár alma, akár robot), és a töredékét sem használja ki."
Na ezt nagyon utálom. Ami neked kell az hasznos, ami másnak az már csak a hülyeség meg a trendiség miatt veszi meg. Én fordítva gondolom; rengetegen vannak olyanok a világban akiknek a notebook az ágyúval verébre kategória. Nekik tökéletes választás egy tábla. Én nem cserélném el notebookra felhasználás ügyileg, mert teljesen másra használom.
"A táblák valószínűleg pontosan ugyanerre lennének, csak nagyobb felbontásban. Divat, pénzkidobás."
Már fentebb is leírtam; rengeteg ember van a világon akinek az informatika igénye, kimerül egy kis szörfölésben, email nézésben, video vagy hangtelefonálásban. Szerintem ezeknek az embereknek egy notebook overkill. Ebből az irányból azt is mondhatnám, hogy notebook divat, pénzkidobás, de nem mondom, mert tudom, hogy valakinek meg az az igénye. Nem tudom miért olyan nehéz elfogadni, hogy ahány ember annyi igény.
"Én azért hajtok a transformesrs prime-ra, mert a jelenlegi androidos telómat is alaposan kihasználom (gmail (privát), sima mail (céges), naptáram folyamatosan ki van töltve, internetezek, szórakozok út közben (zene,videó,jútúb,trafficJAM rullz), ha kocsival vagyok akkor GPS, fényképezek is vele elég sűrűn, videót mondjuk ritkábban csinálok. Mostanában kéne valahogy belőnöm majd a VPN-t is, mert nemsokára húzok ki külföldre. "
Akkor? Akkor miért nehéz elhinni, hogy más is használja ennyire az okostelefonját, esetleg az ipadját?
"Mivel a prime elég izmos vassal jön, ezért nem hiszem hogy gond lenne a későbbiekben vele, ha a droid nem felelne meg a kívánalmaimnak, akkor legrosszabb esetben megy rá egy win8 (bár nem hinném hogy találkozok olyasmivel amit nem tudok droidon megcsinálni :P)"
Akkor most beállsz abba a sorba amit előbb szidtál? Nagyon nem értelek...