• xrt
    "Erre én azt mondtam, hogy ha ez megtörténne, akkor biztosra vehetjük, hogy az a játék nem szabályos lottó volt: vagy meg van bundázva, vagy mondjuk mindenki tudta előre a nyerőszámot."

Látom próbálsz az idősíkon szűkíteni, nehogy kifusson alólad a logika. :)
    Nem száz évben gondolkozunk vagy igen? Mert akkor totálisan és alázattal elfogadom az érveidet. :S

"Meglehetősen szórakoztató körítés hozzá, hogy mindezt azzal a fölényeskedéssel adod elő, hogy nem gondolom végig, amit írok. ;D"

Ezen jót nevettem. :) Leírod mert mi nem tudjuk egy ütközés paraméterét az random. Persze minden relatív, tehát a mi szemszögünkből persze random...

"Csakhogy azt is tudjuk, hogy ez az első néhány száz millió évben lezajlott: ..."

Honnan is tudjuk ezt a 100 millió évet? Becsapódásokat vizsgálunk megint? Vagy valami konkrétum?

"Csak ugye az itteni önjelölt Einsteinek/Darwinok/épületrobbantási szakértők mindig elfeledkeznek arról, hogy két lehetséges dolog nem automatikusan egyformán valószínű."

Tudod ha mindenki - ahogy te is - tényként fogadná el azt ami le van írva, sosem semmi nem változott volna, és még mindig egy eretneknek számító gondolat lenne hogy a Föld nem lapos...