250px-GTAV-logo.png
 • CS@
  #1090
  Cheat –et nem írok ilyet keress a neten ha érdekel, inkább a pitiáner autóeladásról.
  Nem írtál sokat a körülményekről, pl azt, hogy mennyire nincs pénzed, vagy, hogy mid van már vagy mégis mennyi pénzre gondoltál úgyhogy csak úgy ömlesztve, ha nem idegenkedsz a grindeléstől, meg az időalapú játékoktól:

  Lépj még 1 szintet, hogy meglegyen a lvl 25, ekkor megnyílik a Potshot című mission (lvl36 felett coveted még jobb).
  Potshot: Megközelíted a hidat egy kocsival, amivel keresztbe állsz az úton, kiszállsz lelövöd a hídnál álló 2őrt, majd vársz, hogy elinduljon a furgon, kilövöd belőle a sofőrt (ez a kritikus, de kis gyakorlással szinte biztosra mehetsz) beszállsz a furgonba és leadod (ha nagyon gáz előtte öld meg a motorosokat is akik jönnek rád) ez 7k +kb1500RP és mindez elég gyorsan megvan.

  Szerezz egy legalább 6-os garázst vagy házat (60k körül van – ami 10Potshotból megvan) jó közel egy autójavító műhelyhez.
  Gyűjtsd bele kb az alábbiakat:
  Felon – Jaguar&Maserati keverékek (4ajtós vagy 2 ajtós cabrio) 9-9.5k
  Baller – Range Roverek (külsőre 2 típus van belőle mind2 jó) – 9k
  Rocoto – Valami Audi & Porsche Cayanne keverék – 8.5k
  Oracle – 4 ajtós BMWk (külsőre 2 típus van belőle mind2 jó) – 8k
  F620 – Maserati&Aston keverék – 8k
  Dubsta – Merci kocka terepjáró – 7k

  Reggel, amikor iskolába/munkába/vagymitomén hova indulsz, előtte eladsz egy autót(kb 2perc) majd, amint mentett a játék már kapcsolod is ki és mész utadra. Amikor ismét gépközelbe kerülsz autóeladással kezded a dolgot, amikor van rá időd és jó kocsit látsz hazaviszed pótolva ezzel a hiányt. Ha még aznap legalább 48 percet játszol, akkor mielőtt kikapcsolod a gépet eladsz még 1et. Ez így kb 25k és tulképp még nem csináltál semmit.
  Ezenfelül még játszol is egy kicsit, akkor azért kell lennie pénznek.