1327
-
Gta5Bear #1127 De modt komolyan hova menti el az autót? -
Gta5Bear #1126 nem -
#1125 te most trollkodsz vagy komolyan kérded, mert nem tudom eldönteni :D -
Gta5Bear #1124 Ja és az miért van hogy nem dob ki küldetést hanem azt írja h fel kell hívnom Trevort és akkor kidob egy betűt de el is tünik azonnal. -
Gta5Bear #1123 de ha már megvan és már fel van tuningolva akkor hova menti el? -
Gta5Bear #1122 Sehogy -
TomStorm #1121 Mégis hogyan küldjünk szerinted? -
Gta5Bear #1120 Köszi megtaláltam, küldtök képeket hogy ti milyenre tuningoltátok fel? -
Robi546 #1119 Igen ott,a benzin pumpák mellet. -
#1118 a benzinkúton.... -
Gta5Bear #1117 És Single-ben hol lehet? -
#1116 Online-ban is, és Single-ben is lehet. -
Gta5Bear #1115 Autót csak onlineban lehet tuningolni? -
#1114 Persze ennek előfeltétele hogy LSC-ban köss rá biztosítást a loss/theft menüpontban. A levonandó pénzösszeg pedig az autód értékétől függ ill. hogy ha más tette tönkre akkor ő fizeti a biztosítást. -
#1113 Do you speak english? :)
Valószínűleg felrobbant az autód, vagy totálkár. Hívd fel a Mors Mutual-t és akkor majd küldik ( ők a biztosító )
A segítséget ne kapcsold ki és akkor folyamatosan irja a játék a bal felső sarokban hogy mi történik :) -
TomStorm #1112 Fel kell hívni valamit most nem jut az eszembe sajnos mi a neve de tárcsázz végig mindent majd meg lesz:)
Levonnak 1500-at és egy idő múlva térképen jelezni fogja hova menj érte -
#1111 Hello! Egy olyan problémám van h online eltűnt a kocsim. Ilyenkor mi a teendő? Hogy találom meg?
Köszi előre is! -
#1110 nekem is még a "fat" (fehér) 360-am van. egyszer meghalt valóban, azt ingyen javították, azóta (kb 4 év?) tökéletesen működik. -
negyven2 #1109 Annyi volt a gond, hogy a régebbi boxok tulajdonosainál túlmelegedés volt amit, hogy eleve már régi agyonhasznált volt a konzoljuk. -
#1108 hát pedig valahol írták a régebbi típusoknál valami gond van/volt. na mindegy elvitték előlem a boxot.
Az eladó kickboxnak hívta :) majdnem kinevettem. -
#1107 mindegyiken rendesen fut. ez nem pc. -
#1106 melyek a régi xbox360 ok amelyeken nem fut rendesen a játék? -
Ovszky88 #1105 Köszi szépen! :) Már nem tudtam mit csináljak a játékban, de ez tényleg hasznos infó volt! -
Loco #1104 Szerezz egy relative gyorsabb, de nem feltuno autot, vezesd felreeso teruletre, aztan hivd fel Michalet, es valaszd a Mark as getaway location-t. -
Ovszky88 #1103 Sziasztok! PS3-on játszok a játékkal és lenne egy profblémám!
http://www.youtube.com/watch?v=xVpQGNYyLK0
Erre a misszióra már nem tudok tovább jutni,amit belinkeltem, mert egyszerűen elfogytak a fő küldetések. Az előkészületeit meg tudtam tenni, értem itt ezalatt a kukásautó/vontató ellopását, a maszkok/ruha vételt, de ezután semmi más nem történik. Vannak a mellékküldetések, azokat is végigvittem, de egyszerűen már lassan ott tartok,hogy üres a térképem és semmi fő missziót nem tesz be a gép! Ez most BUG, vagy tud erre valaki valami megoldást nekem,hogyan tudnám a játékot tovább folytatni. Mellesleg 28%-nál tartok, szóval kizárt dolog hogy végig vittem volna. Minden segítséget/javaslatot előre is köszönök! Üdv.! -
Robi546 #1102 Hali!
PS3-on játszom,Online Heistek-ről még nem lehet tudni semmit hogy kb. mikor lesz ? Előre is köszi. -
#1101 A fegyverek és autók ugyanúgy elérhetők és gondolom a ruhák is csak azt nem néztem. -
#1100 semmi -
#1099 Szevasztok!
A Beach Bum DLC-nek milyen hatása van az Offline módra? Mik az érdekes újítások? -
Szabeebmx #1098 Sziasztok! Ps3-on csapatom és olyan kérdésem lenne, hogy a Bluetooth-os fülesemet csatlakoztattam ps3hoz, meg is ismerte rendesen és működik is.
Meglehet e oldani azt is, hogy a fülesbe halljak minden féle hangot és ne TV hangszóróján menjen a játék hang? Beállitásokba néztem ott át állítottam headphones-re de semmi változás nem lett sajnos. -
#1097 A legegyszerűbb ha veszel egy 1500 Ft-os headsetet és akkor már társalogni is tudsz. Belépsz a socialclubon mondjuk a hungarian elite crewba és máris szerezhetsz ismerősöket és dumálhattok is. Nah ekkor egy egészen új élményt fog már nyújtani a játék meglátod! ;) -
#1096 Survivalt ismerem, csak már meguntam. Valami jó küldi kéne, nem csak mindig a drog ellopása, meg szállítása. Ismerősöm meg nincs, mert chatelni se tudok... na mind1. Azért thx. -
#1095 De a survival küldik is jól fizetnek vagy érdemes magasabb szintű játékosokkal összeállni és akkor behívhatnak 20-25K-t fizető küldetésekre. -
#1094 Nagyon köszönöm! -
#1093 Potshot -
#1092 Nem akarok én csalni.
Pénzem kb 10k van. De vettem egy lakást már, mert ugye kaptam az R+-tól 500k-t. Abból maradt ennyi.
Most azt a hidas dolgot nem értettem. Van erről esetleg youtube videó?
Kocsi eladást is hagynám igazából, elég lenne nekem a külikből való pénz is, csak nincs. Mindig ugyan azok vannak... hogy keressek új küldetéseket? -
#1091 upsz egy kicsit "összenyolcvankettőtizenegyeződött" bocsy -
#1090 Cheat –et nem írok ilyet keress a neten ha érdekel, inkább a pitiáner autóeladásról.
Nem írtál sokat a körülményekről, pl azt, hogy mennyire nincs pénzed, vagy, hogy mid van már vagy mégis mennyi pénzre gondoltál úgyhogy csak úgy ömlesztve, ha nem idegenkedsz a grindeléstől, meg az időalapú játékoktól:
Lépj még 1 szintet, hogy meglegyen a lvl 25, ekkor megnyílik a Potshot című mission (lvl36 felett coveted még jobb).
Potshot: Megközelíted a hidat egy kocsival, amivel keresztbe állsz az úton, kiszállsz lelövöd a hídnál álló 2őrt, majd vársz, hogy elinduljon a furgon, kilövöd belőle a sofőrt (ez a kritikus, de kis gyakorlással szinte biztosra mehetsz) beszállsz a furgonba és leadod (ha nagyon gáz előtte öld meg a motorosokat is akik jönnek rád) ez 7k +kb1500RP és mindez elég gyorsan megvan.
Szerezz egy legalább 6-os garázst vagy házat (60k körül van – ami 10Potshotból megvan) jó közel egy autójavító műhelyhez.
Gyűjtsd bele kb az alábbiakat:
Felon – Jaguar&Maserati keverékek (4ajtós vagy 2 ajtós cabrio) 9-9.5k
Baller – Range Roverek (külsőre 2 típus van belőle mind2 jó) – 9k
Rocoto – Valami Audi & Porsche Cayanne keverék – 8.5k
Oracle – 4 ajtós BMWk (külsőre 2 típus van belőle mind2 jó) – 8k
F620 – Maserati&Aston keverék – 8k
Dubsta – Merci kocka terepjáró – 7k
Reggel, amikor iskolába/munkába/vagymitomén hova indulsz, előtte eladsz egy autót(kb 2perc) majd, amint mentett a játék már kapcsolod is ki és mész utadra. Amikor ismét gépközelbe kerülsz autóeladással kezded a dolgot, amikor van rá időd és jó kocsit látsz hazaviszed pótolva ezzel a hiányt. Ha még aznap legalább 48 percet játszol, akkor mielőtt kikapcsolod a gépet eladsz még 1et. Ez így kb 25k és tulképp még nem csináltál semmit.
Ezenfelül még játszol is egy kicsit, akkor azért kell lennie pénznek. -
#1089 Üdv!
Egy kis segítség kellene az online-al kapcsolatban. Jelenleg 24-es vagyok, és az a gondom, hogy egyszerűen nincs pénzem, valamint semmi új küldetést nem kapok. Bármelyik embert hívom fel, mindig ugyan azokat adja. Lvl 5-ös pl... Aztán, ha mission.ba csatlakozok, akkor is mindig ugyan azokba tesz be... mit csinálok rosszul? -
#1088 Set as active crew