Grand Theft Auto V

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszi szépen!
Doog
Igen lehet nekem is csak 4GB-os a box.
Minimum 15mbps sebességgel olvasható legyen 16GB Pendrive.

...::::::...

Pendrive-ra lehet telepíteni GTA-t?Havernak csak 4GB-os Xbox lesz az meg ugye kevés
Tikal
a probléma nálad, mert nekem bejön 😊

link

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Ha dobsz egy linket akkor esetleg mert nem lehet látni😊
Tikal
Ismeritek a srácot? 😄

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

xxdani
Azóta már R* bejelentette, hogy akinek utaltak, vagy egy magasabb bounty-t szerzett annak nem lesz irgum burgum. Csak aki küldi a milliárdokat.

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

Értem,köszi.
Tikal
az a baj, hogy a linkelt közleményben szó sincs arról amit írt, vagyis hogy elvesznek mindent mindenkitõl aki hackelt vagyonból vett ezt azt, csak kitalálta Tibi...

aki csak pénzt kapott, de nem vett részt a hackelésben, annak nem kell tartania semmilyen szankciótól.

Lehet Tibi csak magukról a hacker csalókról írt.
Egyébként transaction log ATM-ben a pénz felvét/berakás 24h-n belül eltünik.
Max a karaktereknél kell keresni😊
Minden más költekezés viszont stabilan ott van.

Az mi amúgy amit te írtál be mert v.hogy ezt nem tudom lefordítani
Tikal
dehogyis, ez csak a szokásos sg-s hírverés, az a szerencsétlen Tibi aki a cikket írta, elfelejtette leforditani ezt a részt: players who have received large sums of GTA$ but not engaged in any game manipulating through exploits can rest assured knowing they have nothing to fear)

Ok,köszi.
A pénzkérdésre visszatérve,lehet,hogy ráfáztak mindannyian akik kaptak pár száz milliót.
Rockstar
Segíteni sajnos én sem tudok, de nekem is csinálja (bár nekem belépés után betölti az autosavet). Próbáltam utána olvasni, sokan vannak még így az 1.08-as patch óta, de megoldást egyelõre nem találtam. A Rockstar remélhetõleg javítja majd.
Ma éjjel ki lesz Online ? 😄 Mehetnénk Onlineba,9-10-11 órakor,PS3-on,PSN ID: Robbie_0222

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

Nem tudom, hogy miért kérdeztem meg, mert most ettõl nem lettem okosabb. 😄 Nem tudom, hogy mi lehet a gond. Nálam nem volt ilyen.
PS3
Platform?
HI!
Nektek volt már olyan, hogy nem tölti e a mentést?
Nem tudom miért van, folyamatosan 3 mentést használok, de mostanában ha belépek a játékba nem az autosave-t tölti be, hanem valamelyik régebbit.
Amennyiben én akarok betölteni egy mentést akkor egyfolytában tölti, de nem jön be.
Ötlet?
Ohh akkor nézek mást,thx
szega96
Részvényeztem, vettem tinkkle-t ment is kb 3 milla profitba , de nem adtam el, most -17millában vagyok...és semmi pénzem 😄DDDD Enjoy the big life..

Synit HUN
Azért mert az csak a special és gyûjtõi változathoz jár.

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Ma egy kicsit felidegesítettek,csak egy kicsit 😄 Voltunk Team Deathmatchben,én meg még egy gyerek az én csapatomba,másik csapatban 3-on,Voice Chat is ment,én nem beszéltem csak külföldiek,tankkal jöttek mind 3-an,ahogy le spawnoltunk megöltek,elakartam lopni a tankot elütöttek tankal és rámálltak direkt hogy haljak meg,ilyeneket bannolni kéne vagy nem tudom,voice chaten meg még ott röhögtek meg beszéltek valamit,aztán mentem is más sessionba.

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

Amiket neten lehet venni de "out of stock van írva azok fel lesznek töltve?Ha igen akkor mennyit kell általában várni?Kinéztem egy Carbon RS motort de nincs a legendary motorsportnak😞
xxdani
jaja valóban csak tank van ott. benéztem. De a bázison szokott lenni. ha nincs menj egy kört utána vissza

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

Tikal
jet-et nem lehet venni.

Próbáltam,de mindig üres a bázis.Azt hiszem csak tankot lehet venni!?
xxdani
elsiettem. Tehát vagy a katonaságról, vagy veszel neten egyet utána telefonon kéred.

xxdani
lehet

Sziasztok!
Online módban,hogy lehet vadászgépet szerezni?
Köszi!
Ok megpróbálom de nem sok idö van rá😊
Tikal
LOL sticky bomb

szállj ki az autódból és szedd le õket úgy.

Nagyon kivagyok ezektöl a gránátoktól.Olyan mintha rátapadna az autóra mikor dobják és hiába manöverezek mindig felrobbanok.Na most ez miért van?
Gyakorlatilag máshogy nem ölnek a magasabb szintü játékosok csak gránáttal és ez mellett hivogathatom szervizt auto miatt (mert ugye 1 bombátol felrobban) ami mindig messze van és pénz is.
Végülis oly mindegy ki szólt mivel egyik moderátor sem hajlandó idefáradni.
Köszi hogy szóltál,igen,nem figyeltem spoilerre,bocs,máskor jobban figyelek,nem direkt írtam spoiler nélkül egyébként már nem aktuális a kérdés,már megoldódott.

Ja az igaz erre nem gondoltam😊
Tikal
azért invite only a másik, mert az oep crew-ba bárki csatakozhat, még külföldiek is és akkor máris nem hungary 😊

GTA Hungary Crew (GTAH) szép kék volt a Crew poló,nem kellett semmiféle igénylés,rányomtam join és bennt vagyok😊
110 játékost ír
szega96
Már kértem invet 😄

Hungary Gangster's van ilyen is😊
Na még körülnézek mert van jó pár Crew..
Ja lehet,mind1 amit tudtam megtettem.

Gyere te is abba a Crew-ba amit itt ajánlottak ha van kedved.

Ja és köszi xdani#1033
szega96
Lehet alszik

Szóltam helyetted mert látom arra már nem vagy képes de ideböfögni gta végét spoiler nélkül arra igen
SPOILER.Azonnal töröltesd modi topikban
Hali!

Elõbb végigjátszottam a fõ küldetéseket a végén a Michaelt öltem meg és a Trevor és Franklin életben van,viszont ugye volt az arany rablás ahol fejenként kaptunk 35 milliót,valahogy Franklinnel mindig még csak 500 ezrem van,Trevorral meg 300 ezer,azt miért nem kaptam meg a 35 milliót amit loptunk ? Elõre is köszi a választ.

xxdani

De nem baj,mentünk pár missziót Szegával bár nem volt igazán fair,hogy betett minket L50 plusszos játékosok ellen-.-

Magyar CREW X.live van esetleg,tudtok ilyenröl??
xxdani
max 2000 dolcsit ha elvesznek. nem veszik ez az összeset mint ahogy beharangozták

Nálam volt sokáig a pénz ez idö alatt sokszor megöltek mégse dobtam ki senkinek a pénzt de valóban ezt írja én is úgy olvastam.Csak minimális összeget veszthetsz így el.

Az autó lopás+tuning majd elajándékozás ötlet is jó akár Rasta ötlete csak,hogy itt meg nincsenek feloldva a tuningok😊
rastaman
es ha a banknal talalkoztok es megolod? akkor elvileg a nala levo kp-t felveheted.

Értem,majd kipróbálom a vezetését de szerintem nem fog mûködni mivel nincs benne kód,na mindegy,azért köszi a választ.