• xrt
    Hagyjuk a sértegetéseket. Nem vagyok sem papagáj semmi, csak ahogy fogalmazol azt mutatja más véleményt nem vagy képes még elfogadni sem. Bár azt hittem érted majd a lényeget.

"1. nem fognak tudni idejönni,"
    Miért is? Mi akadályozza meg őket? Rá küldjük a szakszervezetet vagy mi fog történni???

"2. meg tudjuk akadályozni, megfelelő migrációs politikával, végső esetben erőszakkal."
    Politikával ami arra sem elég hogy pl. a nyugatról bejött illegális szemetet ők kezeljék? Persze lehetne sorolni pedig nem is Afrika.
    Erőszakkal? Hogyan? Mind a 3000 katonánk és 10 repülőnk azon lesz hogy megállítson mondjuk 1 millió embert vagy ki tudja mennyit? Gondolkozol is néha?

"Hány értelmes ember teszi kockára a családját még akkor is, ha éhezik?"

Ezt úgy megint végig kéne gondolnod. Láttál már dokumentum filmeket afrikai éhezőkről? Amikor a terhes anya arról beszél hogy talán pár gyereke túléli a táborokba az utat? Gondolod hogyha a segélytáborok megszűnnek talán nem lesznek akik más irányba indulnak?
    Szerintem nem mindenki annyira tunyult el a jóléttől hogy a Deák tértől a nyugatiig gyalog is képtelenek elmenni ha nem képesek egy buszra felszállni vagy autóba ülni.

Marhaság tényleg, én is remélem. Csak a dolgok nem ebbe az irányba mennek. Azt hiszem túlbecsülöd a politikai erőt és azt hogy majd pár ezer katona és pár tízezer rendőr ezt majd kezelni is tudja.