• xrt
    "Azzal nem tudok mit kezdeni, ha a cipőkrémet eszed kajaként. Talán próbálj meg élelmiszert vásárolni, ne májkrémkonzervet. Azt az igazi sonkát amúgy hol láttad? Nem boltban?"

Megvettem áruházban, de nem ettem meg. Csak úgy elsőre kiakadtam hogy ilyen is van abban a hú de nagy és szerinted jó minőségű kínálatnak nevezett valamiben.
    Igazi sonkát? Mondjuk disznóvágásból származó ételt láttál már? Mert a megnyilvánulásod alapján te még nem. :P
    No nem abból a hú de modern fényt és normális ételt, mint pl. moslékot nem látott disznókról van szó.

"Pontosan mi fog átjönni, a tehénszar? Amúgy ha nálunk az indiai mérgek észrevehető károsító hatást fejtenek ki, Indiában már rég nem fog élni senki, aki szennyezhetné a környezetet. Problem solved."

Látszik leragadtál ott hogy a tehénszar mérgező, pedig kivéve tömegtermelésnél nem is az, sőt kifejezetten jó a talajnak. Bár nem is tudom miért magyarázom, neked látom a hagyományosan tartott állatok olyan mint nekem az űrutazás; még nem éltem át, talán nem is akarom.
    Hallottál már vegyszerekről? Pl. mint DDT? Már rég úgy 40 éve tiltva van Mo-n., mégis nemrég jelent meg cikk arról hogy kimutatható az emberekben. Még most is. Na add hozzá ezt a mérget pl. Afrikában még mindig alkalmazzák (tudom nem India). Add hozzá nem egy ilyen szer van csak. Kivéve abban a tekintetben hogy erről már kiderült. Aztán adj magadnak időt hogy végiggondold...

"De most tényleg, becsszóra, komolyan azt hiszitek, hogy egy ország, ha eléggé akarja, nem tudja magát egy erőszakos bevándorlástól megvédeni? A probléma sosem az, hogy ne tudná, hanem hogy nem akarja eléggé, vagy nem érte egyet abban, mit kéne csinálnia."

Jeez!!!!! Menj vissza általános suliba úgy sok időre hogy tanulj némi történelmet... Nem csak a NATO-nak van fegyvere és katonái. Azért a NATO-t hozom mert nekünk szinte semmink nincs, ami van az adminisztráción kívül az is távoli országokban van (azt akartam írni védi a hazát de hát hogy lehet azt megtenni pár ezer Km-es távolságból?).

"Ez úgy mégis hogyan zajlana? Ha ötmillió nemkívánt külföldi menekültstátuszért vagy vízumért folyamodik egy európai országban, ma is simán elhajtják őket a fenébe. Innentől legfeljebb illegálisan próbálkozhatnak, az meg szögesdrót kérdése."

Tényleg? Legalább híreket olvass már! Kérdezd esetleg pl. az Olaszokat...
    Meg ezen kívül ez nem probléma? Mondjuk nem emlékszem de épp talán a franciák tiltakoztak azért mert az olaszok ideiglenes de teljes körű EU igazolványt adtak az illegális bevándorlóknak. Szerinted ha az ún. "fejlett" nyugati jóléti államok úgy döntenek hogy már nem éri meg a bővített piac miatt a bevándorlókat és a csődbe menő államokat megmenteni és bezárkóznak, akkor ugyan hova mennek a menekülők? Szerinted biztos Kínába vagy É-Koreába...