kukacos#294
Aszondod, hujjujuj, itt már nincs hely, hiszen a németek tehenéhez a gabonát Afrikában csinálják, erre én írom, hogy de hát Európában miért épp az élelmiszertermelés érné meg.
Erre mi a válaszod? Mutogatni kezdesz egy filmre, ahol a Montsato-t szidják...
Aztán előhozod, hogy a hollandoknak nem is jó, noha a téma ott jött elő, hogy itt az óvoda azon sírt, hogy túl vagyunk népesedve, erre írtam, hogy Magyarország nagyon nincs. Nyilván nem azt mondtam, hogy nekünk egy az egyben le kell másolni a hollandokat, hanem hogy speciel Magyarország még baromira messze van attól, hogy ne férjen rá senki.
Aztán elkezded levezetni a zavargásokból, hogy valahogy fékezhetetlen bevándorlási hullám fogja élhetetlenné tenni Európát... noha pontosan azok vannak itt, akiket beengedtünk.
Nincs értelme olyannal beszélni, akinek alacsony a vitakultúrája egy logikus érvelés végigviteléhez. Neked a "génkezelt" szitokszó, szar húst ehetek csak, a dobozok hazudnak, mindenki hazudik, összeesküvés van, féljetek, fossatok, szaladjatok. Ebben a vitában is túl gyorsan betojtál ahhoz, hogy ilyen pozícióból eszmét cseréljünk, máris jönnek a szalmabábok.
Eleget vitáztam már a neten ahhoz, hogy tudjam, a típusod csak a saját véleményét akarja visszahallani, anyázni fog csak, elgondolkodtatni nem fogom. Beszélgess egy tükörrel, az akkor bólogat, amikor te is. Szeretni fogod.