nem tudom h lehet olyat mondani a fifára h jó,utobbi éekbn gyötlrem amit csinálnak.én mindig felszoktam tenni ahogy megjelenik és megunom hamar.
Amiért sokan játszák h könnyü benne gólt lönni.maxoon 4-5 mecs utána gatefével kipicsázoma barcát.Ezt Pesben igencsak nehéz lenne.
És akkor még aza sok bug..
abban egyetértek h egyikse,fejlödött irdatlan sokat elözöhöz képest,de nem is értem hogy a PC-s fifa hogy maradhat valaki gépén fent 1hétnél tovább.Biztos amit elöbb is emlitettem h könnyebb meg hasonlók.
De a cikkben is h flekel kötnie a pes gatyájáát..fizetett hirdetés kb.kikelettvolna teeni a rossz véleményeket és a bugokat h azonal elkezték foltozni és jön javitó patch.Annyira agyon tezstelték h nem vették észre h minden 2. mecsen feltünik legalább 1 bug? :D Gondolták ugyis mgveszi majd igyis a nép.Ugyhogy teljesen egyoldalu a cikk,lekelett volna irni a hibákat meg h összevan csapva.de hát ilyen a fizetett hirdetés.Én is csak tényeketközlöm én is örülnék egy jó fifának,de jelenleg csak fun kategoria mikor egész évben pes-el játszunk néha jó röhögni a szar fifán