NovaTerra#90
Fölösleges listákat írni. Van olyan játék (Coh), amivel kisebb nagyobb megszakításokkal 5 éve multizok. Emellett volt jó néhány kiváló fps és rpg is, amivel játszottam. De ez messze nem a teljes piac. Persze ezek egy része megjelent konzolra is. Én elhiszem, hogy a te listádon szereplők, hú, de nagyon jó játékok. Csak például engem nem érdekelnek. Egy anime játék van, ami tetszik ps-en. De egy játék miatt én nem adok ki 70 ezret (konzol + a játék). Egyébként azt kellene megérteni, hogy pc-n a digitális eladások a mérvadóak. Amiket ilyen listákban nem számolnak. És nekünk játékosoknak, neked is gondolom nem lesz nagyobb a farkad, ha látod, hogy kedvencedből x milliót adtak el. Egyszerre úgy se tudsz mindenkivel játszani. Amúgy, ha nem lesznek pc-n játékok, akkor majd nem játszunk pc-n. De ez nem fog bekövetkezni. Ha azt hiszed, hogy irigykedünk a konzol játékokra, akkor tévedsz. Ha így lenne már vettünk volna konzolt. Egyszer gondolkoztam el konzolon vételen. De azt is arra használtam volna, hogy a kis unokatestvéreimet lekössem vele.