368
  • Hoz_Hun
    Ez a lényeg. A konzol előnye nem tisztán a játékokból fakad, hogy most előbb jelenik meg rá a game vagy sem, meg mennyi.
    Én beismerem; merő lustaságból tértem át konzolra. Lévén csak este jutok a játszható időhöz és a Pcm nem a hálószobámban van öszbuherálva TVmel, fényévekkel egyszerűbb egy "igénytelen" konzolba bevágni egy játékot. Semmivel sem kell foglalkoznom. Mintha egy filmet pakolnék be a DVD lejátszóba. Elfekszek az ágyon aztán tolom.
  • Zero 7th
    Ja, ha esetleg érdekel valakit a PC-s élet, akkor tudom ajánlani a Rock, Paper, Shotgun lapot.
  • hdo
    Látom nehezedre esik felfogni hogy nem PC exkluzív játékok vannak a listán ... rákattintottál akár egy címre is? Segítek:

Postal III
    Also on: X360, Mac, PS3
  • Zero 7th
    Nekem meg 2008-as PC-m van, és a mai napig bármilyen konzoljáték szebben elfut rajta, mint konzolon. Kezdve a négyszer akkora felbontással...
  • Pukkka
    Látom nehezedre esik az olvasás,jó böngészést...
    http://pcgamingfan.com/?page_id=719
  • Hoz_Hun
    Jól saccoltál. Kb 4 vagy 5 éve vettem konzolt. Azóta nem fejlesztettem a PCm.
  • Zero 7th
    Ez faszság már megint. A top konzolos játékok 80%-a jön PC-re is. Ne mondd már, hogy nem tudom az alapján eldönteni, hogy mi ott a színvonal... Hagyjál már a hülyeségeiddel...
  • dashed_
    aha... erdekes.. utanna megint lent lapozz a 2. oldalra.. buuumm
  • Hoz_Hun
    Egyet mondunk tulajdon képpen. Ha egy játék nem érdekel, mindegy min jelenik meg.
  • SlickAdam
    pont azert sorolgass, hogy utana tudjak nezni! szerinted a profilodat fogom keresgelni?

aha, szoval strategy + indie jatekok. ezek fognak meghoditani mindent. es ezek alapjan szar minden ami konzolon van? ne erts felre, biztos jok ezek. csak nem szamottevok.
  • Zero 7th
    Kicsit le vagy maradva, úgy 5-6 évvel. Ma már kurváramindegy, kinek milyen a hardver a PC-jében, hogy a konzolnál 10x erősebb az NVidia, vagy 11x erősebb az ATI, tökmindegy. Évek óta nem láttam ilyen vitát.
  • Zero 7th
    Nézd meg a Steam profilomat, ha érdekel. Zero_hu. Most faszt sorolgassak olyan címeket, amiket úgysem ismersz? :P

Stratégiázom, meg ami nem látszik, indie játékokkal játszom, Mount&Blade, vagy Dwarf Fortress. Alapvetően BF-es voltam, amíg tönkre nem kúrták a BF sorozatot a konzolok kedvéért.
  • hdo
    Fable 3 megjelent PC-re, Fable 2 volt az egyetlen játék ami miatt fontolgattam konzol vásárlást (meg a chrono cross illetve FF6 jóval régebben, dreamcastos időkben), de a Fable 3-mat látva, ezt is hamar kivertem a fejemből!
  • Marko001
    Ja, csak pont magyarul nem.
    Hol írtam én olyat, hogy az IGAZI játékos nem válogatós?
    Aki nem ragad le a pc-nél, az tud a legjobban válogatni...
  • who am I 7
    elő ám..és te vagy a sötét értelem lordja.ez tisztán látszik is
  • Hoz_Hun
    Még az is vicces, hogy a mindkét tábor saját körein belül is gyalulja egymást. Bár a konzolosoknál ez jóval soványkább lévén, hogy XBox360 vs PS3 ütközetek vannak. PCn ez jóval színesebb; mert hát nem is ember akinek nem naprakész videó kártyája van, ütik egymást az Nvidiások meg az Atisok (vagy az már nincs?), aztán kinek milyen alaplapja van, hány magos, stb, stb, stb. Megy a farok méregetés rendesen. Rosszul vagyok ettől.
    Ilyen szempontból, a PC vs Konzol szórakoztatóbb, kevésbé szól arról, hogy mennyire vastag a pénztárcád Mert hát a PCn az a király, aki szuper vassal fut. Mindenki más igénytelen szar alak, aki akár mehet konzolozni is.
  • Zero 7th
    Nem tudom, miért vagyok hátrább egy PCs csúsztatott megjelenéssel, ha a játék egyszerűen nem érdekel.

Te rosszul éreznéd magad, ha egy Én Kicsi Pónim játék fél évvel előbb jönne PC-re mint konzolra, vagy, ne adj' Isten exkluzív lenne? Pont így vagyok egy Gears of War 3-mal, pont nem érdekel, hogy jön-e PC-re vagy mikor, mert már az első rész is egy csőjáték agyatlan szar volt, ami a sávszélt nem érte meg. Mit izguljak miatta?
  • stockhouse
    Uristenlolbmeg, ennyi dilentans mellebeszeleot egy rakason. Ez a cikk mindenhol elocsalogatta a sotet ertelmet. komolyan elhiszik az emberek hogy puszta grafikonokkal lehet eladast csinalni. Komolyan nem latjatok hogy nincs pcre minosegi exclusive tartalom, NINCS, URISTENLOLBMEG.(vajon hany minuszom lesz :))))
  • hdo
    Hat nyelven tudnám értelmezni amit írtál, az én értelmezőkészségemmel semmi gond!
  • Marko001
    Olvasd el még egyszer, amit írtam, mert látom nem sikerült jól értelmezned!
  • Hoz_Hun

Erről van szó.
    Birom mikor az egyik tábor úgy fikázza a másikat, hogy azt csak képen látta. Vagy jobb esetben "átment a haverjához megnézni". Ha nincs otthon mindkét vasad (konzol-pc), akkor nincs teljes képed egy korrekt véleményalkotáshoz.
  • who am I 7
    Aj..inkább szerkesztés gombot csinálhatnának ide :D szóval a tényleg tényleg - lényeg a lényeg :D a fejlődés pedig egy adott generációra vonatkozik nyilván.
  • SlickAdam
    legalabb mi irtunk par cimet, amiknek utana lehet nezni, megnezni videokat, eladasokat, teszteket, ...

ezzel szemben te ismetelten csak makogsz, ahelyett, hogy a begepelt 4-5 sor helyett megtoltenel mondjuk 2-t a kedvenc PC-s jatekaid neveivel. persze ha nincs mit irni...
  • Ecco
    http://pcgamingfan.com/?page_id=719
  • unrealnoise
    Szerintem egyébként van egy csomó exkluzív PC tartalom, csak a legtöbb rétegjáték. Mármint úgy réteg, hogy összességében nem produkálnak több milliós eladásokat. meg ezekért online fizetsz elsősorban.
  • hdo
    Jah, hát ha szerinted az az "IGAZI" hogy nem vagy válogatós, akkor hajrá. Viszont ezzel a kijelentéssel vigyázz! Sokaknak ez egyenlő az igénytelenséggel!
  • who am I 7
    Mindenkinek más tetszik...Nekem pl. 1 nevet se tudnál mondani konzolra, amiért én vennék és pénzt feccölnék bele.Ennyi..De mintha, ezt már mondtam volna, h más a célcsoport, minek kellene téged meggyőzni névvel?Semmi értelme..azt mondasz amit akarsz, viszont a tényleg tényleg, h a konzol nem egy preciziós eszkőz és nem fejlődik évente szinte semmit.Ebben akármilyen elvakult is valaki, meg lehet egyezni.És van, akinek nem vonnak le ezek a negatívumok semmit a konzol értékéből..és van akinek meg kizáró okok egyszerűen.
  • hdo
    Jó, nekem nyolc hogy hány játék jelenik meg ide, hány játék oda. Soha nem az számított hogy mennyi, hanem mennyire jó!
  • Marko001
    Egy IGAZI játékosnak szerintem tökmindegy, hogy pc-n vagy konzolon játszik, mert neki a játékélmény a fontos. Ezt pedig mindkét oldalon meg tudja kapni. Nekem pl. van pc-m is, meg több konzolom is. Így nagyjából az egész játékpalettáról tudok választani...
  • SlickAdam
    2 minusz 1 plusz 1 egyenlo 2-vel.
    ugyanott vagyunk.:D
  • SlickAdam
    jujjj...
  • hdo
    Diablo 3 hadd ne számítson már, 2012 előtt csak bétát fogunk látni belőle, de ha már itt tartunk ... Starcraft 2?
  • SlickAdam
    "majd en eldontom" , "biztos olyan cucc, ami nincs konzolra" , ...

sehol egy pelda. hatul volt nehany emlitve, amik kozul EGY DARAB PC-s exkluziv. ennyi? vagy majd bedobja valaki mindjart, hogy "Diablo 3"? az mar ketto.
    tenyleg nem tudtok beirni par jo PC-s cimet? mert ez igy elegge kiskoru szinvonal.
  • Zero 7th
    Azt majd én eldöntöm, jó? Több szempontom is van, amik közül semmit nem tud nyújtani nekem a konzol.
  • Hoz_Hun
    Bármilyen Konzol vs PC cikk generálja a hozzászólásokat keményen.
    De a legszörnyűbb, hogy mindig ugyan az a nóta. Ugyan azok az érvek, ellenérvek, mocskolódások bla-bla-bla.
  • SlickAdam
    es megszuletett az elso ertelmes hozzaszolas a temaban! koszonom! :)

bar tegyuk hozza, hogy "esetleg"
  • SlickAdam
    latom nehez... megint azt irtad le aminek semmi koze a temahoz...

• NovaTerra
    Fölösleges listákat írni. Van olyan játék (Coh), amivel kisebb nagyobb megszakításokkal 5 éve multizok. Emellett volt jó néhány kiváló fps és rpg is, amivel játszottam. De ez messze nem a teljes piac. Persze ezek egy része megjelent konzolra is. Én elhiszem, hogy a te listádon szereplők, hú, de nagyon jó játékok. Csak például engem nem érdekelnek. Egy anime játék van, ami tetszik ps-en. De egy játék miatt én nem adok ki 70 ezret (konzol + a játék). Egyébként azt kellene megérteni, hogy pc-n a digitális eladások a mérvadóak. Amiket ilyen listákban nem számolnak. És nekünk játékosoknak, neked is gondolom nem lesz nagyobb a farkad, ha látod, hogy kedvencedből x milliót adtak el. Egyszerre úgy se tudsz mindenkivel játszani. Amúgy, ha nem lesznek pc-n játékok, akkor majd nem játszunk pc-n. De ez nem fog bekövetkezni. Ha azt hiszed, hogy irigykedünk a konzol játékokra, akkor tévedsz. Ha így lenne már vettünk volna konzolt. Egyszer gondolkoztam el konzolon vételen. De azt is arra használtam volna, hogy a kis unokatestvéreimet lekössem vele.
  • unrealnoise
    Akkor veszik vissza, ha még évekig baszik kijönni új generációs konzol, és PC-n még a mai szintnél is fokozottabban szebb lesz minden.... Akkor sokan visszaállnak szerintem, mert azért az a 2005-ös vas már tényleg nem az igazi...
  • who am I 7
    Nem tudom mi volt előtte..58 hsz-t nem látok... :D lehet pc-sek hozták fel..de annak, vmi ok tuti , h volt ..