Visszaveszik a vezetést a PC-s játékok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
GTA IV lett kesobb PC-re, LA Noire lesz majd Pc-re, RDR majd esetleg valamikor, AC-k is kesve erkeznek, ...
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
plusz itt van meg egy pelda (bar ez engem nem erint, mert nem szeretem, viszont nagyon nepszeru MINDEN platformon):
Call Of Duty Black Ops hir tavalyrol megjelenes utan nem sokkal:
Total US sales in November – 8.4m units
Xbox 360 – 4.9m units
PS3 – 3.1m units
DS, Wii and PC – 400K units
[PC GAMING]
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
The Elder Scrolls V: Skyrim - Lesz konzolra
Deus Ex: Human Revolution - Van konzolra
Portal 2 - Van konzolra
Fallout: New Vegas - Van konzolra
Total War: Shogun 2
Szép lista, meggyõzött.
Est Sularus Oth Mithas
The Witcher 2 - Assassins of Kings
The Elder Scrolls V: Skyrim
Deus Ex: Human Revolution
Portal 2
Fallout: New Vegas
Total War: Shogun 2
.......
A lista még legalább kétszer ekkora, sehol nem látok átportolt szutykot, ellenben mindegyik minõségi PC-s játék!
Gran Turismo széria
Uncharted 1-2-3
God of War 1-2-3
Killzone 1-2-3
Ratchet and Clank sok rész
Metal Gear Solid sorozat
Kameo
Heavy Rain
Project Gotham Racing sorozat
Egyelõre ennyi, majd amikor errõl visszapattantál, de nagyon csúnyán, akkor betolok még 20-at lazán 😄DDD
Nothing Ever Changes
Est Sularus Oth Mithas
Legyél boldog a Nézadahátam Agyatlanzúzás 9-cel, a Tökugyanolyan Anime Kurvanagykardos Szarság MCMXXIV-vel, ha neked az jól esik, de ne állítsd már be ezt úgy, mintha ez lenne a videojátékok csúcsa, amit mindenkinek sajnálnia kell, ha lemarad róla.
Azt jól írtad, hogy a szoftverfelhozatal a lényeg egy platformnál, ÉS PONT AZ AZ, amitõl a gyomrom fordul fel a konzollal kapcsolatban.
Nothing Ever Changes
Est Sularus Oth Mithas
Ezen kár vitázni.
Est Sularus Oth Mithas
Nem mellesleg az egy szép, marketinges hír volt, használták valamire azt a szuperszámítógépet, bekapcsolták egyáltalán egyszer is?
Egyébként meg itt van egy nyolcmagos Mac teszt 2006-ból. És a Mac csak dizájnban élvonal, nem hardveresen.
Csóró paraszt Magyarország semmilyen szempontból nem mérvadó.
vagy akar az utobbi 1 evben vasarolt jatekaidat is beirhatod, metacritic atlaggal, eladasokkal (ha multiplatform cim)...
Ez gondolom csak tipp volt a részedrõl ...
Nothing Ever Changes
kb semennyire. nem is ertem hogy jon a temahoz.
ja hogy az egesz a grafikai vezetesrol szol...
Nyilván aki GoW, Halo, Forza szinten leragadt, azoknak a konzol a csúcs.
A megahertzbuzulást szerencsés esetben kinövi az ember a huszas évei elejére.
Est Sularus Oth Mithas
Nemhiába fürtöztek belõle össze még szuperszámítógépet is