Visszaveszik a vezetést a PC-s játékok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De ki a faszt érdekel, hogy egy konzolport mikor jön PC-re? Ugyanaz a fos 2005-ös minõség, mint évek óta, nem mindegy, mikor jön? Csúszhat fél évet, meg kinn lehetne hat éve, akkor sem érdekelne jobban. Ha nem kell, akkor egyszerûen NEM KELL, teljesen kurvamindegy, hogy MIKOR nem kell.

Én se látom...szerintem sg editál valamit...van hasznos meg nem hasznos button 😄

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

Hát hajrá. Ha neked mindenhez van idõd. Nem tudom miért hiszed azt, hogy nincs elég minõségi játék pc-re. Megsúgom túl sok is van. Ha valaki mindegyikkel játszani akar, akkor lényegében lemond a normális életrõl. Egyébként nem értem ezt a vérmes fröcsögést a konzol mellett. Lehet te megveszed az öszes boxot, ps-t és nintendo konzolokat és rengeteg játékkal játszol. De attól ne gondold azt, hogy pc nem tud az ember mivel játszani! Azt meg végképp nem értem miért lesz neked jobb, ha Sony vagy az MS gépére többet adnak el, mint pc-re. Kétlem, hogy fõrészvényes lennél bármelyik cégben is. Ha konzolon szeretsz játszani, játssz azon, de kérlek ne tegyél úgy, mintha mindenki arra vágyna!
Hol a francba vana többi bejegyzés? csak én nem látom az 59. alattiakat?
hdo
De egyik sem "szutyok konzolport" nemdebár?

Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?

tehat amig nincsenek szamok, addig szerintem jobb ha nem is peldalozunk vele...

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

FuRiONight
Ugye ezt nem komolyan mondtad? Mennyél és nyomd a TR1-et jobban jár mindenki..

[PC GAMING]

Azért, mert a digitális eladásokat nem veszik bele az ilyen statisztikákba, hogy átkúrják az agyad. Steam egyébként nem is közli.

a "lesz" dolog forditva szokott lenni...

GTA IV lett kesobb PC-re, LA Noire lesz majd Pc-re, RDR majd esetleg valamikor, AC-k is kesve erkeznek, ...

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

FuRiONight
Mert aztán PC-re annyi sok igazán jó stratégia készült a 6 év alatt..

[PC GAMING]

Akinek egy Gran Turismo széria minõségibb egy live for speed-nél, vagy minõség alatt ilyen Uncharted-ekkel dobálózik, amit még egy TR 1 is ver, már látom hogy kár vitatkozni=D

DanielT
Pont annyi, amennyi kell, vagy amennyi egér nélkül irányítható. A stratégia pécés mûfaj.

a felsoroltak kozul az elso es utolso HA JOL TUDOM nincs konzolon, bar a Witcher jon nemsokara. a tobbi viszont mond jobban teljesit eladasokat tekintve konzolon, szoval ez mar a 3. ongol.

plusz itt van meg egy pelda (bar ez engem nem erint, mert nem szeretem, viszont nagyon nepszeru MINDEN platformon):

Call Of Duty Black Ops hir tavalyrol megjelenes utan nem sokkal:
Total US sales in November – 8.4m units
Xbox 360 – 4.9m units
PS3 – 3.1m units
DS, Wii and PC – 400K units

FuRiONight
és számold meg, hogy ebbõl amiket felsoroltál hány multiplatform cím és hány csak pc exclusive... szóval mennyinél tartasz?

[PC GAMING]

hdo
És ha van egy játék mai PC hardverre ami csak "lesz konzolra" akkor most melyik is lesz a szutyok konzolport? Ja igen, amit a te konzolodra kell butítani! 😄

Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?

Mesélj csak, mennyi stratégiai játékotok van ebben az eddig 6 éves ciklusban..?

DanielT
The Witcher 2 - Assassins of Kings - Lesz konzolra
The Elder Scrolls V: Skyrim - Lesz konzolra
Deus Ex: Human Revolution - Van konzolra
Portal 2 - Van konzolra
Fallout: New Vegas - Van konzolra
Total War: Shogun 2

Szép lista, meggyõzött.
hdo
Ja, és mind idei ...

Milyen pár %-ról beszélünk? Nem értem, én nem említettem százalékokat. De, ha játékeladásokról beszélünk akkor az idei 17 milliárd, a konzolos 25-tel szemben. Erre gondoltál? Ez pár %?

Est Sularus Oth Mithas

hdo
"Hogy pécére nem jön minõségi exkluzív játék, csak az átportolt szutykok? Kétévente 1-2 RTS+RPG kivétel talán akad."

The Witcher 2 - Assassins of Kings
The Elder Scrolls V: Skyrim
Deus Ex: Human Revolution
Portal 2
Fallout: New Vegas
Total War: Shogun 2
.......

A lista még legalább kétszer ekkora, sehol nem látok átportolt szutykot, ellenben mindegyik minõségi PC-s játék!

Nézd már meg mondjuk a Steam eladási adatait mondjuk 2011 elsõ, második negyedévére, aztán rájössz, hogy "butaság minden egyes leütött karaktered"

DanielT
Ok.

Gran Turismo széria
Uncharted 1-2-3
God of War 1-2-3
Killzone 1-2-3
Ratchet and Clank sok rész
Metal Gear Solid sorozat
Kameo
Heavy Rain
Project Gotham Racing sorozat

Egyelõre ennyi, majd amikor errõl visszapattantál, de nagyon csúnyán, akkor betolok még 20-at lazán 😄DDD
Jólvan egészségedre. Már bánom, hogy megfordult a fejemben, hogy veled értelmesen is el lehet beszélni. mentem písz

Nothing Ever Changes

Ismételten szerinted... 😊 Nem érzed ezt szánalmasnak? A 3 éveseknek írt készségfejlesztõ játékot is a játékeladásokba számoljuk? -.-

Est Sularus Oth Mithas

Mi az öngól azon, hogy azért nincs konzolom, mert 1. szarok rá a játékok, 2. szar a hardver is?

Legyél boldog a Nézadahátam Agyatlanzúzás 9-cel, a Tökugyanolyan Anime Kurvanagykardos Szarság MCMXXIV-vel, ha neked az jól esik, de ne állítsd már be ezt úgy, mintha ez lenne a videojátékok csúcsa, amit mindenkinek sajnálnia kell, ha lemarad róla.

Azt jól írtad, hogy a szoftverfelhozatal a lényeg egy platformnál, ÉS PONT AZ AZ, amitõl a gyomrom fordul fel a konzollal kapcsolatban.

Jó, de akkor légy oly rendes és mondj egy olyan játékot konzolra, aminek nincsen PC re minõségibb megfelelõje.

DanielT
FET-REN-GEK.

akkor miert par %-ot tesznek ki a pc-s eladasok??? nem erzed mikozben irsz, hogy butasag minden egyes leutott karakted?

DanielT
Azért nem lesz 1-1, mert a Pécé oldalra oda kellene venned vagy 30 targoncaszimulátorhoz hasonló hulladékot.
Adat amivel alátámasztod az állításodat. Mert szerintem például egyáltalán nem igaz, hogy ilyen kevés jó játék jönne ki PC-re. Csak egy pc-s játékokkal foglalkozó hírportált nézz meg és láthatod, hogy sorban jönnek ki hetente az újabbnál újabb játékok.

Nothing Ever Changes

Ez a te véleményed. Ha én leszarozom a te általad istenített konzolos játékot, és vele szembe állítok egy általam istenített PC-set, akkor 1-1, és a vita megreked?

Est Sularus Oth Mithas

DanielT
Najó, most röhögtem ROMMÁ magam. Fetrengek.
DanielT
Inkább egy optimista remény, hogy bizonyos kor felett már rájön az ember, hogy a kis kukit nem befolyásolja, hogy milyen gépet sírt ki anyutól.
Ha azt állítod, hogy a grafikai minõség és egyéb komoly számításokat igénylõ részletek nem befolyásolják az eladásokat, akkor magadnak is hazudsz. Az, hogy téged nem érdekel a grafika, nem iránymutató. Igenis nagyon komolyan befolyásolhatja az eladásokat az, hogy hogy néz ki egy játék. És, ha egy xbox 360 meg se tudja közelíteni a PC-s verzió szintjét grafikában, irányításban, akármiben, akkor ez eredményezheti azt, hogy a PC-s eladások megnõnek a box-szal szemben...
Ezen kár vitázni.

Est Sularus Oth Mithas

DanielT
Hitelesített adatot? Mirõl vazzeg? Hogy pécére nem jön minõségi exkluzív játék, csak az átportolt szutykok? Kétévente 1-2 RTS+RPG kivétel talán akad. Erre milyen hitelesített adat kell?
Szerinted a "sima" szuperszámítógépeket mibõl rakják össze? A PS3-ból legózott az volt (talán) az elsõ, amit konzolból építettek... Ne viccelõdjünk már, ez most mégis milyen szempontból mérvadó? Mert ha az, akkor a PC nyert egyértelmûen, toronymagasan.
Nem mellesleg az egy szép, marketinges hír volt, használták valamire azt a szuperszámítógépet, bekapcsolták egyáltalán egyszer is?

Egyébként meg itt van egy nyolcmagos Mac teszt 2006-ból. És a Mac csak dizájnban élvonal, nem hardveresen.
Csóró paraszt Magyarország semmilyen szempontból nem mérvadó.

akkor most nehany peldat a pc-s minosegre ha lehet.
vagy akar az utobbi 1 evben vasarolt jatekaidat is beirhatod, metacritic atlaggal, eladasokkal (ha multiplatform cim)...

Csak az ilyen típusú játékok utána vágyat "szerencsésebb esetben kinövi az ember a huszas évei elejére."

hdo
" ... a huszas évei elejére."

Ez gondolom csak tipp volt a részedrõl ...

Tudsz mutatni valami hitelesített adatot is vagy csak a szád jár? Mert az, hogy szerinted a konzolok jobbak ebben meg abban és aki más gondol az hülye, az nem ér semmit. Mutass fel valami kézzel foghatót.

Nothing Ever Changes

en azt nem ertem, hogy a PC-k hardveres ereje mennyiben befolyasolja az eladasokat...
kb semennyire. nem is ertem hogy jon a temahoz.
ja hogy az egesz a grafikai vezetesrol szol...

Lehet itt öngólozni, de ettõl függetlenül a konzol akkor is az igénytelenebbek szórakozása marad. Egy komplexebb játék nincs ami konzolra megjelent volna...
Nyilván aki GoW, Halo, Forza szinten leragadt, azoknak a konzol a csúcs.

DanielT
Nem az az érdekes, hogy mit tud éppen a hardver, a szoftverkínálat minõsége a lényeg.

A megahertzbuzulást szerencsés esetben kinövi az ember a huszas évei elejére.
öngól part 2 😄

Az Xbox 360 2005-ben jelent meg, a PS3 2006-ban. Akkor felvették a versenyt az akkori csúcskategóriás PC-vel. Talán meg is verték (ezen kár vitázni). Azóta viszont lényegében semmit se változott a hardver, míg a PC folyamatosan fejlõdött. Ez is így fog maradni... Ha jön egy xbox 720, akkor megint királyfasza csúcs lesz, majd 4-5-6 év alatt szépen visszacsúszik. Hiába habzik a szája DanielT-nek, miközben kilóg a zsebébõl egy konzol, és hiába habzik a szája Pukkka-nak, miközben egy PC elõtt ül. (bocs, hogy veletek példálozom, de jelenleg épp ti véditek legjobban a saját igazatok. 😊 )

Est Sularus Oth Mithas

Ha nem vesszük a szar mennyiségét, akkor mi marad konzol oldalon?

DanielT
Ekkora öngólt...

Noha nincs konzolom, de a ps3-at annak idején nem hiszem, hogy bármelyik pc is megközelítette volna. 8 magos processzor, bluray 2006-ban.
Nemhiába fürtöztek belõle össze még szuperszámítógépet is
Te meg azt nem fogod fel, hogy az a konzolra futószalagon gyártott sok szar nekünk nem is kell.

Hú, asszem lesz is gyilok ma, jó kis téma... 😄 Igazából az a jó a PC-ben, hogy mindent lehet rajta elég magas szinten ûzni. És ha jókor, jól megválogatott hardvereket pakolsz bele, még nem is lesz egy vagyon...