Zero 7th#268
"Ez konzoloknál mindig is így volt, és valószínűleg mindig is így lesz."
Höhö, szeretnéd mi? Ha ma veszel egy konzolt, akkor biztosan a többszörösét fizeted érte, mint amennyit az a hardver ér. Kiadáskor jobban jársz, de az élettartam 6. évében kizárt.
"minden játék a legújabb hardverre íródott és fél-egy éves géppel szinte esélytelen volt játszani. "
Ilyen SOHA NEM VOLT. Hazudsz. A "nem tudom max grafikára tolni, mert szaggat" kurvára nem azt jelenti, hogy "esélytelen játszani".
" Ha 2005-ben vettem volna egy PC-t 65-ért "
Alapszabálya a PC fejlesztésnek, hogy nem konzolgeneráció-váltáskor veszel hardvert. Persze ha magadat akarod szopatni...
" de sajnos ez már a 2000 évek elején elkezdődött.
Igen, akkor kezdték átvenni a piacot a konzolok. Jól látod. Ott kezdődött a játékipar fosba fulladása. Azóta egyre gagyibb és agyatlanabb játékok jelentik a mainstreamet és a viszonyítási alapot.
"A mai játékpiac PC-n is a lövöldéből és a folytatásokból áll."
Ja, látom kurvára értesz hozzá megint.
"Nem azt mondtam, hogy ott ingyen van, hanem azt, hogy nem ingyenes Flash játékokhoz kell mérni azért."
Hol beszéltem ingyenességről? Technikai szintről beszéltem, az ingyenességet te akartad behozni valami érthetetlen oknál fogva. Akkor hasonlítsd fizetős flashjátékhoz, ha úgy jobban esik. Egyébként a különbség csak dizájn és befektetett munka mennyiségében jelentkezik, nem játékmenet vagy technikai oldalon.
"És itt nem szerepel az összes. Ráadásul Minecraft mégegyszer; jön xboxra.
Itt kezdődött a gyanúm...
" (kérdés egyáltalán indie-e ára alapján nem feltétlenül)"
Itt meg beigazolódott.
Szopjál már lovat, te fasz, órák óta beszélgetünk az indie játékokról, te meg azt sem tudod, mit jelent a szó?
INDEPENDENT, független. Nem nagy kiadó megrendelésére fejlesztenek.
Tökmindegy mennyibe kerül, a lényeg, hogy saját profitra, saját költségen fejlesztenek.
Most írtad le magad teljesen, egy idióta vagy. Nem csodálom, hogy neked bejön a konzol, meg hogy azt hiszed, hogy jól jártál vele, pont az ilyen hülyéknek lett kitalálva.