• z3d
    Hát igen, elolvastam. Értelmeztem is, mert ugyan nulla érzékem van a vizuális dolgokhoz, de azért olvasni még tudok. Bár ti majd biztos bebizonyítjátok, hogy nem.
    Egy kicsit ellentmondást érzek, hogy csak én látom egyformának a termékeket (mivel vak vagyok ugye), a többség fogékony a részletekre, miközben pont az egyformaság mellett ágálsz, mint perelhető tény. Semmi gond nincs ezzel végül is, próbáld meg azt, hogy nem nekem szövegelsz, hanem elolvasod a saját írásaid. Esetleg akkor nem fogsz poston belül ellentmondásba keveredni.

Elismétlem, nem vagyok almahater, van, amiben leveri az androidot az ios (kifejtettem anno, az értelmesebbje el is olvasta), van amiben nem. Most is leírtam, hogy vannak az almána erényei, csak "jóindulatból" átsiklottál felette. Nem gond.

Hát, további jó beszélgetést a kutyáddal, vele biztosan jobban el tudsz beszélgetni, én inkább maradok az értelmesebb embereknél (nem veled, én is befejeztem, fölösleges).
    Gyűlölködés nem bennem volt, mert nem írok be minden egyes almacikk kommentjeibe, veled ellentétben, aki mindig mindehol bizonygatja, hogy jajjazalmadejóóó és mérírkálnakrólaaszeméthaterek. Kicsit dühített, hogy úgy véded az almát, mintha részvényeid lennének, és teszed mindezt olyan bicskanyitogató fölényes stílusban, ami nálam már a nagyképű ... kategória (pontok helyére gondolj amit akarsz, ha már ennyire kreatív embernek tartod magad). További jó mulatást.