• G_ArchAngel #101
    Az a baj, hogy ti azt hiszitek, hogy mi ezt hisszuk, holott ezerszer leirtuk, hogy hasznalhatova tesz dolgokat a kozonseg szamara.

A tobbit latom tovabbra sem fogod fel: ezek az emberek egy osszkepet alkotnak, sokszor egy tokeletes logo napok munkaja. Az egy dolog, hogy te ugyanolyannak latod, mert nulla erzeked van hozza, de szerencsere a tobbseg fogekonyabb a reszletekre. Ez egy adottsag, fejlszteni sajnos nagyon nem lehet vagy van, vagy nincs.

Olvasni es ertelmezni tovabbra sem tudsz, picit olyan, mintha a kutyammal beszelnek, bar a tekintetebol nemi visszajelzest kapok: az androidra egy rossz szot nem irtam, a kommentem a designrol szolt, de a te gyulolettel teli agyacskad mar mindenbe belelatja ezt is.

Senki nem irta, hogy veletlenul vesznek az emberek X-t, Y helyett, de ha nem fogod fel az alapveto vizualis hatasokat a tudatalattira, akkor tenyleg tobb eselyem van a retrieveremmel.

Reszemrol befejeztem, ismet semmit nem fogtal fel abbol amit irtam, csak megint a gyulolkedessel jottel.