• z3d
    Tévedsz (már megint). Nem az fáj az "applehatereknek", hogy az alma kitalál új dolgokat, mert ez igenis jó dolog mindenkinek. Az "fáj", már ha lehet ilyet mondani, hogy úgy adja (és adjátok elő ti, almahívők), mintha az informatika nagy részét a alma és SJ találta volna fel, ami természetesen egy iszonyatosan nagy túlzás, mondhatnám, nevetséges túlzás. Az fáj, hogy nevetséges pereket kezdeményez, és az ostobább hivői (milyen szerencse, hogy vannak értelmes almások is, akikkel lehet értelmesen beszélgetni. nem, te nem ez a ketegória vagy) még meg is magyarázzák, hogy ez milyen jó.
    Lentebb leírta a kollega, hogy az ikonok miért olyanok, amilyenek, hogy nem az alma találta ki a dolgokat, nem az alma fizette a világ összes szakemberét. persze erre jössz a "mindent meg lehet magyarázni" szöveggel, meg a kreativitás levédésvel.. Aztán jössz a nagyképű szövegeddel a vizuális érzékről. Nem tudom, nekem van egy elég jó fotós cimbim, de fele ekkora arca nincs, mint neked, pedig elég jó szeme van, elhiheted.
    Abban is nagyot tévedsz, hogy az emberek azért vesznek samu termékeket, mert az hasonlít a szifon akármelyik váerziójára. Elárulom: nem, az emberek azért veszik, mert nagyon jó kis cucc, vannak hátrányai a szifonhoz képest, vannak előnyei a szifonhoz képest, pont. Mondj egyetlen konkrét példát, amikor bement egy ember a boltba, és VÉLETLENÜL SGSt vett szifon helyett. Na ugye, hogy ez marahaság. A két terméket az keveri össze, aki totál idióta, vagy össze akarja keverni (esetleg mindkettő). Tedd fel magadnak a kérdést, te melyikbe tartozol (nem akarnám azt sugallni, hogy mindkettőbe).

Igen persze, az android nem sikeres. Igen, a piaci részesedés is ezt mutatja. A windows sem sikeres. Tudom. tudom, de az almataláltafel, deazalmaaviláglegdrágábbcége, blablablaaaa.
    Csak egy kicsit gondolokodj, mielőtt ekkora idiótaságokat írsz.

Biztosan megint megkapom, hogy vak vagyok, almahater, androidfan (igen, ilyeneket írkáltál régebben, ezért vettem a bátorságot, hogy én is személyeskedjek kicsit). Írtad a múltkor hogy sajnálsz. Hát, én azt hiszem, jobban sajnállak téged, mert ha én szemellenzős vagyok (egyébként nem, de mindegy is), akkor te teljesen vak vagy.
    Na hajrá, olts csak le. Mondanám, hogy fáj az igazság, de hát neked ez a szó csak úgy értelmezhető, hogy az almának meg neked van igazad. Elárulom: tévedsz.