Opel Calibra
  • NEXUS6
    #38
    Ha a fórumozók átlagát nézem, akkor az arány szerintem eddig 2/1 körül lehet az általad "szellemi retardált"-nak nevezett és a korrekt emberkék között, az utóbbiak javára. Ez akár hiszed, akár nem, nem olyan rossz arány itt az SG-n.

    Persze, ha te is elmész, meg a többi Calis is elszivárog, akkor tényleg nem lesz értelme. De zárt fórumokra ugye nem járnak olyanok, akik nem a téma rajongói, de 1-2 negatívabb hsz után úgy is kibannolják őket onnan, mint a xart.

    Volt nemrég egy Totalcaros cikk valami szénné tuningolt Caliról, abban volt egy találó mondat, talán az egyetlen: "Calibrásnak lenni elhivatottság, jó adag exhibicionizmus és türelem változó elegye."
    Szóval ha nem zavar, sőt kifejezetten csípod, hogy megbámulják a kocsid az utcán, írigyen, rácsodálkozóan, vagy lefitymálóan, akkor nem értem mi ez a szégyenlősség, mimózáskodásn itt a neten?

    Szerintem, ha a közösség ilyen helyeken nem tud megjelenni, mint az SG, akkor csak azt látja a társadalom, hogy időnként összeverődik pár Calis az utcán, aztán nyom nélkül fel is szívódnak.

    Manapság minden terméknek, közösségnek kell a jó marketing!