Maradi még mindig mert semmi uj felé nem nyit,nem kel kiirni mit szartál és mit nem,mindenki ezzel pedálozik és igen vannak ilyenek a 13évesek de ha ti idösebb korosztályt képviselitek csak pár évvel sokkal értelmesebben néz ki aza bizonyos fal(persze vannak kivételek,de azokat szépen elehet rejteni)
Én szeretem h van 1 ilyen lehetöség,szinte csak este használom a gépet.
Munkába vagy Suliba vagyok vagy csak a városba jó elövenni megnéznia leveleimet amiket fészen irtak,mert minden normális embernek megvannaka szemályes kapcsolatai de nem lehet mindenap találkozni igy még belsöségesebb lehet több emebrrel tartania kapcsolatott.a rokonokkal dumálni.INGYEN.Nem kell hiváás miat agodni h "jaj leteszem mert 10perce beszélünk" se távolsági hivás mert jelenleg nagyon sok ismerösöm külfödön lakik.
Velük levelezem folyamatossan emletett tartom a szemályes kapcsolatott akivel tudom,a net melet,és ha egyrégi ismerös elakar érni vagy én öt de nem azok vagyunk akik mindenap dumálnak akor igenis könnyü elérés mert 2 katintás.(vagy tapintás,kinek h tetszik)
Eből meg hátrányom nem zármazik mert napi félorát vesz el a napomból.
Akkor a napra készség a sok rss és hirportál alkamazások átlolvasása szabadidömbeb-szünetben.
Esetleg egykis kikapcsolodás.(játékokkal)
És legfontossabb h havi 1500ft kap az ember oylan sávszéleséget amivel elvan egészhoapban,ha tulépné is belasitotatt kap amivel ugyanuy elvan csak picit lassabb.
Ezek mind hátrányok lennének??Szerintem nem.
Aki ugy gondolja h még a telefon csak telefonálásra való az maradi.aki nem nyit az uj dolgok felé nem látja meg benne a használhattó lehetöséget az szintén maradi.mert mindent lehet jóra és rosszra is használni az h pl fésszel valaki ökörködik,és?? ne foglalkoz vele.de ez csak duma h na miért nem használom,legyen egy elvem...MARADISÁG
Én igy gondolom föleg h szüleim is rájötek ennek elönyeire,és kihasználják.Pedig ök aztán nem a kütyükvilágában születek és nem nagyon függnek tölük mert leszarják,de vannak dolgok amiket jó befogadni.