• fergusonpapa
    #48
    Már megint arra megy a téma hogy minek vannak reklámok -.-' komolyan mondom,azthiszi mindenki h ingyen melozik h neki jólegyen,de az iylne fikázok épp nem adnak semien tartalmat és nem is fognak,csak pedáloznak azza h van akik csinálja ingyen.kérdem én hány ember az ilyen?? kb 10% Kis melóért kis pénzt miért ne akarna bárki? nem árt senkinek(de ugylátszik mégis)

    A reklám nem rossz ha nem agresziv azér tvannak google-facebook vagy bárhol megfigyelö rendszerek ami abban merül ki h érdeklödési kör ip cim.

    -ez mire jó?? jobb reklámokat kapunk ami feltehetöen érdekel,és uigy hasznos tartalomra lelünk.
    -Miért jó a hirdetönek?azért mert jobb embereket kap oldalára akik minöségiek igy elkezdhet épitkezni,mert sokan vannak akik hirdetésre költenek ha nehéz bejutni egy konkurenciával teli versenybe.
    -és miért éri meg a közvetitenek mondjuk google vagy facebook? azért mert fejlettebb hirdetési rendszernek köszönhetöen többen mernek hirdetni elégedetebbek a hirdetök ezáltal,és mi is h nem tampon reklámokat kapunk.

    lehet tiltani öket,de amilyen oldalakat nézünk és tartalmakat keresünk meghálálhatjuk az oldal tulaját azzal h ne blokoljuk hirdetsét ne adj isten egy éőő érdelene.

    Akor ajánlom tiltani mikor vannak oldalak pl nso.hu amin annyi reklám van h az hietetlen -.-'

    Lényeg h az ujságot is megveszed h elolvasd,itt meg ingyen hazsnálod,egy-két reklám nagy dolog..

    Aki ezt igyse birja felfogni az nem normális.


    Lájkoláshoz még annyit h nem kötelezö ránézni ,aki akar lájkol(megoszt) aki nem az nem.ennyi.Senki nem kötelez rá senkit.


    Am hietetlen h ez egy tudományos és IT oldal de annyi buta ember van -.-'