xen#64
a kis barátom köszöni jól van, már 2 ízben is sikeresen reprodukáltam :)
az almának saját ügyvédei vannak. :)
"A Düsseldorfi Területi Bíróság annak okán viszgálta felül a tiltást, hogy az Apple az egyik dizájnlopást illusztráló képet digitálisan megváltoztatta, így a 16:10 képarányú kijelzővel szerelt Samsung Galaxy Tab 10.1 jobban hasonlított a 4:3 képarányú panellel rendelkező Apple iPad készülékekhez. Emellett úgy tűnik, hogy a színeket is megbuherálták, így a koreaiak versenyzőjén sokkal sötétebb lett a keret, valamint a Samsung feliratot is eltüntették a masina oldaláról. További érdekesség, hogy míg az iPaden a készenléti képernyő látszik, a Galaxy Taben az alkalmazások menü van nyitva, amely nem releváns összehasonlítási alap."
forrás: mobilarena
nekem ebből úgy tűnik, hogy felhasználták bizonyítéknak.
érdekes hogy te jössz itt azzal, hogy bizonyítsam mi volt a tárgyaláson amikor pont én írtam neked hogy ne állíts olyat amit nem tudsz mert nem hiszem hogy ott voltál a tárgyaláson :)
pl: "a birosag nem a kepek alapjan dontott, hanem megvizsgalta az eszkozoket fizikailag"
"De a legszebb, hogy okos magyar forumozo akarja megmondani egy nemzetkozi figyelmet kapo nemet birosagnak, hogy mi tortent es mit kellene tennie."
mutasd már meg hol írtam, hogy mit kellene tennie a német bíróságnak. azt írtam, hogy a bizonyíték meghamisítását a törvény bünteti, azt viszont nem csak németországban.
te jöttél azzal hogy gerinctelen az aki nem nézi el az almának és/vagy ügyvédeinek a hamisítást:
"az szandekos hamisitas gyanuja mar csak a legelvakultabb haterek kozott terjeng, a gerincesek atleptek rajta es massal foglalkoznak"
aztán utána:
"De, hogy megnyugodjal:
- a szandekos hamisitast elitelem
- a birosag felrevezeteset elitelem
- a Samsung nyilvanvalo masolasat undoritonak talalom
- a tenyek nelkuli szardobalast ugyszinten"
most akkor hogy is van? mégis az a gerinctelen aki bizonyítékot hamisít?
a samsung másol:
lássuk csak. a táblagépek laposak. a leggyakrabban használt burkolatszín sötétszürke vagy fekete a telefonoknál és táblagépeknél is. a sarkokat lekerekítik, ja és van kijelzőjük. meg persze ikonok vannak rajta. ilyen alapon szinte mindenkit beperelhetne az alma, vagy éppen más az almát. szerintem elég kicsi a mozgástere a dizájnereknek. a tab valóban eléggé hasonlít az ipadra, de lehente még a felsorolást folytatni. akár azzal hogy melyik táblagép hasonlít még az ipadra vagy azzal hogy melyikre hasonlít az ipad. szerintem a tab sikere nem tetszett az almának és próba szerencse alapon beperelték, ami részben be is jött nekik. a folytatást meg meglátjuk.
tények nélküli szardobálásban meg eddig te vagy a bajnok.