Csak Németországban került tiltólistára a Galaxy Tab 10.1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A HTC meg remelem kitiltatja az USA-bol az iOS eszkozoket.
Akkor netes forgalmazasba kezdek innen😄
http://gaborszantai.co.uk/
Allapitsanak meg tetemes karteritest, amit Samsungnak a bevetelkieses miatt az Apple fele ki kell fizetnie.
En is tudok baromsagot irni, veletek edzek, nap, mint nap!😊
Sehol nincs hivatalosan megemlitve, hogy mi alapjan dontottek. Tovabbra is kerdezem - hosszu ideje, igy remenytelenul varom az ertelmes valaszt: trollocskak altal hamisitason alapulo dontest miert nem vontak vissza, ha azt mar a sajto is koveti.
A MobilVelvetrol, ami a magyar hisztit elinditotta nem kell idezni, nem egyszer tapostak magukat mar tokon. Hivatalos forrast idezz. Ennyi erovel SG-rol is masolhattad volna.
Ha a nemet birosagot nem buntettek meg, nem marasztaljak el, nem szedi szet a sajto, akkor az egy dolgot jelent: nem az illusztracio alapjan dontottek, vagy bevontak szakertoket, akik ismertek a reszleteket.
Nem tudjuk, se te, se en, mert nincsenek reszletek.
A tobbi a 10-es kommentben levo illusztracio tanulmanyozasa utan vagy nyilvanvalova valik szamodra vagy nem.
Ez utobbi esetben szamodra a legegyszerubb autot, hazat vagy not valasztani, mert az egyedi jelek semmit nem szamitanak.
Mese, a HTC-s ismerosom semmire nem megy a szar flash oldalakkal 2.1-es Androiddal.
Le kellene mar szokni a folyamatos felremagyarazasrol, kenyszeres hazugsagokrol es az atlagos felhasznalok szemszogebol tekinteni a dolgokra.
"Az tény, hogy az egész felületet TAB-ra kell tervezni,..."
Kezdodik a szerencsenfurdetes...
"Szifon támogatás: "
Ha picit kovetted volna azt a korszakot, akkor tudnad, hogy semmire nem lehetett menni a flash tartalmakkal, mert nem voltak optimalizalva. legtobb most sincs.
Az Apple-nek a felhasznaloi elmeny es az megtartasa fontos, mert az egyszeru amerikainak az kell, ami jol es megbizhatoan mukodik, nem pedi az ami talan es millio telefont general az ugyfelszolgalat fele.
Utolso:
Igazad van, rosszul fogalmaztam, bocsanat, de hosszu ideje valamit legalabb ertettel.
"Win7 es iOS nem tamogatja a Flasht, Android igen (pillanatokig, aztan meghal, vagy nem is lehet kezelni, ha egerre van kalibralva)."
Egyrészt nem hal meg, mivel jelenleg is Galaxy TAB-ra optmializált flash alkalmazást csinálok. Diagramokkal, datagridekkel, zoomolgatással, mókusvakítással, adatbázis háttérrel.
Az tény, hogy az egész felületet TAB-ra kell tervezni, mert nagyobbnak kell lenni az érzékenységi területeknek. Az is tény, hogy optimalizálni kell, mert a processzor teljesítménye a mai gépekhez viszonyítva egyszerûen vicces. De mûködik a dolog, a vevõk meg az elõzetes demók alapján rágják a küszöböt, hogy hadd vegyék már meg.
Szifon támogatás: már az iPhone 1! alatt is lehetett flasht használni, csak a playert az Apple kitiltotta a store-jából. A duma az volt, hogy nagyon terhelik a procit a flashes oldalak, a realitás meg az, hogy a böngészõben futtatott oldalakért - pl játékokért - nem kérhet pénzt, viszont ezek natív szifon alkalmazásként sok-sok zsozsókát jelentenek Jobs bácsinak.
"Raadasul az Adobe mar sajat maga kezdett el flashteleniteni, de legalabb megoldhatova tenni iOS/Win7 eszkozok tamogatasat."
A nemrég kiadott Flash Builder 4.5, Flash CS 5.5, és Catalyst 5.5-ben csak és kizárólag mobil fejlesztési újdonságok vannak. Ennyire flashtelenít az Adobe.
Munkaállomás: C64 64K RAM 5,25\" floppy & Dataset Szerver: XT8086 640K RAM 10 MB MFM HDD 12\" Hercules Monitor DOS 1.0 Megy rajta a Crisys, mint az állat!
Igazándiból a flash annyiban rossz, hogy kliens oldalon fut, és van programozási lehetõsége. Nem sok ilyen dolog van (JS, JAVA Applet) - és mindegyik lerohaszthatja a gépedet, ha rosszul van megírva benne a program. Némelyik még akkor is ha jól van megírva (pl JS-es játékok). Szóval nem is igazán a flashhel van baj, hanem akik készítik, fõleg a bannereket. Egy flashes játék - ami abból él, hogy visszajárnak a látogatói - sokszor kevesebbel beéri, mint egy szarul megírt banner. A bannerek ellen meg ott az adblock.
az almának saját ügyvédei vannak. 😊
"A Düsseldorfi Területi Bíróság annak okán viszgálta felül a tiltást, hogy az Apple az egyik dizájnlopást illusztráló képet digitálisan megváltoztatta, így a 16:10 képarányú kijelzõvel szerelt Samsung Galaxy Tab 10.1 jobban hasonlított a 4:3 képarányú panellel rendelkezõ Apple iPad készülékekhez. Emellett úgy tûnik, hogy a színeket is megbuherálták, így a koreaiak versenyzõjén sokkal sötétebb lett a keret, valamint a Samsung feliratot is eltüntették a masina oldaláról. További érdekesség, hogy míg az iPaden a készenléti képernyõ látszik, a Galaxy Taben az alkalmazások menü van nyitva, amely nem releváns összehasonlítási alap."
forrás: mobilarena
nekem ebbõl úgy tûnik, hogy felhasználták bizonyítéknak.
érdekes hogy te jössz itt azzal, hogy bizonyítsam mi volt a tárgyaláson amikor pont én írtam neked hogy ne állíts olyat amit nem tudsz mert nem hiszem hogy ott voltál a tárgyaláson 😊
pl: "a birosag nem a kepek alapjan dontott, hanem megvizsgalta az eszkozoket fizikailag"
"De a legszebb, hogy okos magyar forumozo akarja megmondani egy nemzetkozi figyelmet kapo nemet birosagnak, hogy mi tortent es mit kellene tennie."
mutasd már meg hol írtam, hogy mit kellene tennie a német bíróságnak. azt írtam, hogy a bizonyíték meghamisítását a törvény bünteti, azt viszont nem csak németországban.
te jöttél azzal hogy gerinctelen az aki nem nézi el az almának és/vagy ügyvédeinek a hamisítást:
"az szandekos hamisitas gyanuja mar csak a legelvakultabb haterek kozott terjeng, a gerincesek atleptek rajta es massal foglalkoznak"
aztán utána:
"De, hogy megnyugodjal:
- a szandekos hamisitast elitelem
- a birosag felrevezeteset elitelem
- a Samsung nyilvanvalo masolasat undoritonak talalom
- a tenyek nelkuli szardobalast ugyszinten"
most akkor hogy is van? mégis az a gerinctelen aki bizonyítékot hamisít?
a samsung másol:
lássuk csak. a táblagépek laposak. a leggyakrabban használt burkolatszín sötétszürke vagy fekete a telefonoknál és táblagépeknél is. a sarkokat lekerekítik, ja és van kijelzõjük. meg persze ikonok vannak rajta. ilyen alapon szinte mindenkit beperelhetne az alma, vagy éppen más az almát. szerintem elég kicsi a mozgástere a dizájnereknek. a tab valóban eléggé hasonlít az ipadra, de lehente még a felsorolást folytatni. akár azzal hogy melyik táblagép hasonlít még az ipadra vagy azzal hogy melyikre hasonlít az ipad. szerintem a tab sikere nem tetszett az almának és próba szerencse alapon beperelték, ami részben be is jött nekik. a folytatást meg meglátjuk.
tények nélküli szardobálásban meg eddig te vagy a bajnok.
Nagyon úgy néz ki, hogy fegyver helyett bírósággal akarnak kényszeríteni.
Hogy ne legyen joga senkinek választani.
Nem olyan bonyolult ez a kérdés...
A korrekt ítélet másodfokon az lenne, ha az Apple kártértést fizetne a Samsungnak a kiesett forgalomért, a kiesett forgalomból adódó késöbbi hátrányokért, és kötelezné a bíróság az Applet, hogy feltüntesse minden ezután eladott i-pad, i-phone dobozán, hogy hány év börtönt kapott bizonyíték hamistás miatt Steve Jobs. Persze azért minimum egy évre betiltanám az eu-ban a termékeik forgalmazását. Minden terméküket. Meg mondjuk pármilliárd dollár bírságot is kiszabnék.
Munkaállomás: C64 64K RAM 5,25\" floppy & Dataset Szerver: XT8086 640K RAM 10 MB MFM HDD 12\" Hercules Monitor DOS 1.0 Megy rajta a Crisys, mint az állat!
Nos, aki mostantól szexel, az fizetni fog nekem. (Mondjuk az itteni fórumozók 99%-ra ez sose fog vonatkozni)
- a szandekos hamisitast elitelem --> apple megcsinálta IGEN
- a birosag felrevezeteset elitelem --> apple megcsinálta IGEN
- a Samsung nyilvanvalo masolasat undoritonak talalom --> ha megnézzük a tartalmat , keretrendszert NEM
- a tenyek nelkuli szardobalast ugyszinten ---> akkor kérlek ítéled el saját magad és az applét !
Tények szerinted : külföldi fórumokont ezt írták hogy az apple rendes cég meg esze ágába se volt képet photoshoppolni tök véletlen volt.
Szarral dobálózás : MTI hír és a teljes világsajtó...
Ezen gondolkozz el !
killall imagent
killall imagent
Nem a készülékkel van bajom, hanem az Apple hozzàllásával. Mert a tlefonjuk és a táblájuk tunhatna mindent, amire szükségem lehet. Csak ez ellenkezik az elveikkel.
killall imagent
Amúgy igen, bekapcsoltam. Használom õket. Mindegyikat arra amire lehet.
Kereskedszt irtam.
Nincs ezzel baj, van fenykepezogep dealer ismerosom, aki Canon-bol szerzi a vagyonat, de Nikont hasznal.
killall imagent
Bekapcsoltad te azt a telefont, vagy csak kereskedsz veluk?😊
Akkor most valami kezzelfoghatot legyszives, ne egy feltetelezesekkel teli cikket, amiben egyszer nincs megemlitve meg feltetelzeskent sem a szandekossag.
Kulfoldi forumokon kicsit ertelmesebbek a haterek, mert mar rajottek, hogy semmi nincs ami bizonyitana az allitasaikat.
Ugy tunik hiaba kot ossze minket az internet, ebben is lemaradtunk a Nyugattol.
De, hogy megnyugodjal:
- a szandekos hamisitast elitelem
- a birosag felrevezeteset elitelem
- a Samsung nyilvanvalo masolasat undoritonak talalom
- a tenyek nelkuli szardobalast ugyszinten
killall imagent
Nekem van az iPhone-on egy Youtube app, ami mindent lejatszik, ha Safariban van beagyazva, akkor rakattintok es elindul vagy az App vagy a beagyazott video. Ugyanez Vimeo-val.
Es nekem regi 3G-m van.
Nem, a flashtelen vilaggal szemben. Miert kell mindig az Apple-vel jonni, mikor az MS sem tamogatja?
És bocsi ,de jobban hiszek a nemzetközi médiának arról, hogy az apple szándékosan manipulálta a bizonyítékokat, mint neked aki azt mondja hogy " gerincesek atleptek rajta " ...
Nem kell fegyver ahhoz hogy erõltess valamit.
Youtube? Érdekes hogy nekem a film helyett egy üzenet látható."telepítse az Flash-t" "széllel szemben" azt jelenti hogy az Apple-val szemben?
Gyûlölet? Mirõl beszélsz? Ezt is, azt is használom. Nem vaktában vagdalózom.
Ez olyan, mintha mindenki rohanna chip-tuningoltatni a motort szalonbol kifele.
Az eroltetest honnan vetted?
Fegyverrel kenyszeritenek akarkit is, hogy ne Galaxyt vegyen? Megvan mindenkinek a joga valasztani.
Win7 es iOS nem tamogatja a Flasht, Android igen (pillanatokig, aztan meghal, vagy nem is lehet kezelni, ha egerre van kalibralva).
Raadasul az Adobe mar sajat maga kezdett el flashteleniteni, de legalabb megoldhatova tenni iOS/Win7 eszkozok tamogatasat. Rajottek, hogy szellel szemben nem erdemes vizelni.
A youtube mukodik mindenfele trukk nelkul iOS eszkozokon😊
Divatmajmok?
Igen igy hivom azokat, akik megmondjak, hogy masoknak mi a jo. Mindket oldalrol.
Normalis embernek nem egy brand korul forog az elete. Ertem ezt az ostoba gyuloletre, megmagyarazhatatlan is, ami az SG-n tapasztalhato minden Apple cikk alatt.
Kerlek...
Ne jarasd mar le magad, mint a Komolytalan-fele ures szavakkal dobalozo haterek. Tegyel le hivatalos bizonyitekot. Vizsgalatot a nemet birosag ellen, vagy valamit.
Ez nem Hungarisztan, felkapta a nemzetkozi media, csak kell valaminek lennie, ami alapjan vadaskodsz.
Kivancsi lennek a forrasra, amely bizonyitja:
- az Apple es nem megbizott ugyvedi iroda allitotta ossze az anyagot
- ez alapjan a kep alapjan dontottek, bizonyitekkent nem pedig vadirat reszekent hasznaltak (es miert nem vontak vissza, ha igen)
De a legszebb, hogy okos magyar forumozo akarja megmondani egy nemzetkozi figyelmet kapo nemet birosagnak, hogy mi tortent es mit kellene tennie.
Ilyenkor nem kellene egy kicsit elgondolkodni (vicceltem), hogy te hol is allsz ebben a tortenetben?
2. ember! kapj már az eszedhez. bizonyítékot hamisítottak!!! és azok a gerinctelenek akiknek törvénytisztelõ polgár létükre ez nem tetszik?
nálad komoly problémák vannak kis barátom<#banplz>#banplz>
A, ha megvizsgálta fizikailag a 2 eszközt, majd megnézte azt a 26 oldalt a bíró, akkor miért csak utólag tünt fel neki, hogy valami gáz van, szerintem a Steve Wondereket a bíróságon kellene keresni, ha nem veszi észre a különbséget.
B az apple fanok nagyon könnyen túljutnak a hamis bizonyítékok tálalásán, elleben ha feket keres érintõképernyõt látnak (méret márkajelzés nem számít) azonnal lopást emlegetnek !
- a birosag nem a kepek alapjan dontott, hanem megvizsgalta az eszkozoket fizikailag (es latta a hasonlosagot, ami talan meg Steve Wondernek is inkabb menne, mint antiApple-fangirloknek)
- az szandekos hamisitas gyanuja mar csak a legelvakultabb haterek kozott terjeng, a gerincesek atleptek rajta es massal foglalkoznak
Csak hogy világos legyen mindenki számára: a bizonyíték hamisítás - amely hamis vád bûncselekményét valósítja meg - büntetõjogi kategória: magyar törvények szerint 5 évig tartó szabadságvesztéssel büntethetõ. Németet nem tudom, de nem hiszem hogy engedékenyebb lenne. A felbujtó - mint tettestárs - szintén büntethetõ, bár azt elég reménytelen bebizonyítani, hogy Steve Jobs lett volna a bûncselekmény felbujtója. Ettõl független az ügyvédi kamara etikai eljárása, ami esélyes hogy egy életre eltiltja a praktizálástól a hamis bizonyítékot benyújtó ügyvédeket. Szóval itt komoly dologról van szó, ezt nem lehet egy "az apple úgyis megszívta" félmondattal elintézni.
A másik a bíróság korrupciós mivolta. Ezt arra alapozom - igaz, csak közvetett bizonyítékként - hogy a német bíróság a bizonyíték hamisítás kiderülése után is fenntartja a döntését Németországra, és a többi országra is csak olyan nevetséges indoklással szüntették, hogy rájöttek, hogy erre nincs is hatáskörük.
Ami ebben büdös:
a. A világ kulturáltabbik felén nincs egyetlen-egy olyan bíró sem, aki ne lenne 110%-ig tisztában ha mással nem is, de a saját hatáskörével. Lehet hogy taj részegen megy be a tárgyalásra, de azt rohadtul tudja, hogy akasztani nem akaszthat. A hatáskörét egy bíró saját kútfõbõl nem lépi át, jó pénzért persze mindent lehet.
b. A német bíróság nem indított hivatalból eljárást bizonyíték hamisítás ügyében, holott már a sajtó is ezzel van tele.
Érdekes lenne egyszer odaállni a bíróság eléc neked és mondjuk te vagy 180cm 75 kiló, a vádlód meg azt mondja, hogy egy 210 centis 110 kilós ember támadott meg, de igazából akár te is lehetsz , természetesen a bíró téged nem hallgat meg és elítélnek, remélem érzed a lényeget ...
A probléma még mindig ott van, hogy egy EU bizottság képes volt úgy tárgyalni, hogy az egyik fél nem volt jelen, és csupán képek alapján döntésthozni. És ezt mostmár nem neked írom, de ha nem két kütyürõl van szó, hanem valami komolyabb ügyrõl döntenek ugyan így, ami akár ember életeket is követelne, abból én szeretnék kimaradni. Komolyan mint a Gyalog galoppba, amikor boszorkányt fogtak... "engem gyíkká változtatott ..... de már elmúlt"