banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Endre
    Azt veszem észre itt mindenki a böszme csatahajókban gondolkodik. Minden sirám róluk szól. Van még 3 hajóosztály :) A rombolókról, cirkálókról még alig olvastam rosszat. Nem értem a csak 1322-öt sebeztem hozzászólásokat. Miért jó a legnagyobb, legerősebb én sebzek a legtöbbet vonalon gondolkodni? Kipróbáltam már minden osztályt V. szintig és bátran mondhatom a rombolókkal, cirkálókkal semmi baj.
    WT-ban csináltuk azt csapatban hogy mindenki magas osztályú tankkal jött be a játékba, én a legkisebb amcsi harckocsival ami 70-el tud száguldani. Előre rohantam, mutattam a célt, be a körbe és ott 70-el kőröztem. 4-5 böhöm próbált eltalálni a falu végéről, de mire odaforgatta volna a tornyát már rég máshol voltam. Pont elfoglalva és bátran elfutottam :) A többiek meg intézték az ő dolgukat, mivel látták amit látni kellett. ÉLVEZTEM a játékot, pedig nem én szedtem össze a sok pontot. Talán itt is lehetne így. Élvezzétek a játékot ne az SZTK folyosón érezze magát az ember, ahol mindenki a bajait meséli a másiknak.