• donceleger
    #19
    Nem is tudtam, hogy élnek még kőkorszaki emberek a Földön! Egy ilyen hegyibeszéd után gondolom nálad nem található meg a legújabb technika, mert te nem vagy az a fajta, aki bűnbe esik! Nincs nincs LCD TV-d, nincs okosmobilod, vagy bármilyen mobilod (minek is, ott vezetékes ahogyan azt annó Bell megálmodta) és persze oylan számítógéped sincs, ami a kor követelményeinek megfelel! Esetleg becsöngettél a haverodhoz, hogy onnan megírhasd ezt a regényt?
    És különben is, miért fáj az neked, ha van olyan ember aki igen is szereti mindig az újat megvenni, mert a mában él?? És ez nem feltétlen vita vérre menően, csupán mindenki kiáll a saját igazáért! Ezt beszélgetésnek nevezik. Még jó, hogy nem egyezik a véleményünk, ha egyezne, akkor ez a fórumozósdi rég kihalt volna, mert mindenki egyet értett volna és pár sornál több komment nem került volna bejegyzésre!
    Az igazi vita ott kezdődik, amikor mindenki elveszti a fejét és kb minden második szó a baz* meg és a ***va anyád lenne.
    Úgyhogy ezzel a fellengzős dumáddal keressél inkább más helyet, ahol nyugodtan tolhatod az igét, mondjuk egy lakatlan sziget tökéletesen alkalmas erre a célra!