• fortresscomm
    #16
    Kész vicc az egész! Erre hajtanak a cégek, ezért fürödhetnek víz helyett pénzben! Elhitetni a sok kicsi és nagy köcsöggel, hogy mennyire fontos, az életünk része a szakadatlan, fénysebességű fejlődés... És egyébként is igénytelen (jajj) maradi sz@r, aki nem akar, nem tud lépést tartani az új csodákkal! Itt gyorsabb a wifi (ami persze érzékelhetetlen, de egyébként is minek?), ott 2 megpixellel jobb a kamera, amott támogatja böngészője a flasht... Vitatkozzon mindenki vérre menően, ahogy kell, álljon ki a választottja mellett a végsőkig, hogy minél közelebb érezze magához, már-már a magáénak tudhassa, mintha részvényes lenne... És vegyen, vegyen, vásároljon, rázza ki az utolsó fillérjeit is a zsebeiből! Észre se vegye, hogy mit csinál, csak most már az érzelmei támogatásával is vásároljon!
    Személyetekben érezzétek magatokat sértve, ha valakinek nem tetszik, leszólja az általatok favorizált telefont, oprendszert vagy bármi más eszközt, terméket... csak közben halljátok is a röhögéseket, no meg a pénzcsörgést, amik kéz a kézben járnak!
    Figyeljetek, a jövő héten jön ki az x876-os fém hátlappal! Megéri az a plusz 60.000!!! És jön még a pp34z két vakuval. Így már a paplan alatt is fotózhatsz. Plusz 48.000! De ez is megéri inkább, mint hogy felhajtsd azt qrva paplant...
    Sőt hívjátok fel a havert -akivel tíz perc múlva úgyis találkoztok személyesen-, hogy milyen zokni van rajta. Utána be lehet fáradni az aktuális telefonszolgáltatóhoz, és elgondolkodni azon, hogy miért aranyozott még a wc-láncuk is?